Bir bakarmısınız kızlar

ipekkkkkkkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
67
9
3
30
14 haftamda gıttım terddutte kalıp kıza benzıyor ama bak emın deılım dedı 18 haftalıkken gıttıgımde benek kendını gostermıyor dıyıp bata uğrattı ama bacak üstte atıo dedı doktor sonra bu anda şöyle baktı kız dedı ama kıyafet alma dedı ılk defa bukadar tereddütsüz kalan bu doktor gördüm sizce cınsıyetı degısır mı yada neden kıyafet alma dedı 18 haftalığı nasıl göremez

14 haftamda gıttım terddutte kalıp kıza benzıyor ama bak emın deılım dedı 18 haftalıkken gıttıgımde benek kendını gostermıyor dıyıp bata uğrattı ama bacak üstte atıo dedı doktor sonra bu anda şöyle baktı kız dedı ama kıyafet alma dedı ılk defa bukadar tereddütsüz kalan bu doktor gördüm sizce cınsıyetı degısır mı yada neden kıyafet alma dedı 18 haftalığı nasıl göremez
Emin olamadığı için öyle demiş olabilir durduğu pozisyondan dolayı net görmemiştir bi daha ki randevunu bekle en iyisi ben 22 haftalıkken öğrendim cinsiyetini göstermiyordu kendini şimdi de herkes bebeğinin yüzünü falan net görmüş benim minik göstermedi yüzünü yarın kontrolum var belki görürüz diye umut ediyorum bunlar tatli heyecanlar tadını çıkar eğer çok beklemek istemiyorsan başka bi doktora git goseterir belki kendini

Back