18 kilo verildi. Peki devami?

cocukken

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
51
0
16
İstanbul
Merhabalar, ben universite ogrencisi ismini vermek istemeyen bir sahis. Universiteye baslayana kadar surekli sok diyetler yapip ani kurtartim. An dedigim abi dugunu, kuzen dugunu, abla dugunu. Ama bu sok diyetler bana fazlasiyla geri donmus bulundular. Ocak ayinin sonlarinda baktimki 102 kiloyu gordum. Yine akillanmadim bir sok diyetle 97 kiloya indim. Cift rakamlari gorunce ve bi arkadasim diyet gunlugunu bu kadar ovunce bende katildim. Vizelerime kadar 5 kg verip 92 yi gordum. Tabi her gun 30 dakika kadar yuruyus yaptim. Aynaya baktigimda degisimi goruyordum artik haftalik aylik resim cekmeye basladim derken finaller geldi ben yine kacamaklarla verdigim 5-6 kilonun 2 sini geri aldim. Ama verdigimi gordum dururmuyum hic? 2 hafta boyunca tartiya binmedim. Spor yapmadim sadece yemegime az dikkat ettim ve tartiya cikmamla 89,4 oldugumu gordum! Allah dedim bu nedir ya kurban oldugum rabbim emeklerimi bosa cikarmiyor. Tabi ben evimde degilim. Yurtta kaliyorum ve yemekler yag icindeler. Ben surekli diyetteyim diyerek uyariyorum kendimi. 6 aydir verip geri almayla artik 79 u gorebildim. Haftada 500 gram bile versem artik donusu yok 69 uda gorecegim. Boyum 169 ve kilom suan 79. Devami gelecek elbet rabbimin yardimiyla... Doktora gidiyorum tahlil yaptiriyorum bilincsiz bir kilo kaybi degil komple kastan vermiyorum yani bmi kontrollerimi yapiyorum ve okudugum sehirde pilatese gidiyorum ek olarak :)

azmini tebrik ediyorum devamı gelsin inş

oncelıkle tebrık ederım maşallah dıyorum

bende gecen sene 87 kıloydum şok dıyetler alıp vermeler 75e kdr dustum sımdı 78 kıloyum ve sana katılmak ıstıyorum kendı topiğimde var hem oraya hem buraya yetısırım

bu aksam spor salonuna yazılıcam bende ve pazartesı spor+dıyet start verıyorum

Meraba canim tebrik ediyorum seni hem yurtta kaliyosun hemde kararliliginla vermissin maasallah ins gerisi gelir istedigin kiloya inersin bende evkendigimde 58 kiloydum sonra kilo aldim 78 ciktim sonra 85ciktim diyete girdim 76 oldum hamike kaldim hamileikte 16 kilo aldim ama asil hamilelik sonrasi sismisim tartim yoktu en son tartildigimda 85 biliyodum 95 cikmisim derken karar aldim 7 ayda 20 kilo verdim simdi 73 toplamda 22 kilo verdim 19 kilo daha vermem lazim olursa 15 ama ramazandan sonra basliycam cunku ne spor yaomaya halim var nede istegim bende baram sonrasinda katilmak isterim o zamana kadar takip ederim kusuruma bakma canim uzun oldu ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…