- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nemesisad7
18 mayısta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum bugün test günümdü değer 433 geldi normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi hayırlı olsunn18 mayısta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum bugün test günümdü değer 433 geldi normal mi
Gayet güzel18 mayısta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum bugün test günümdü değer 433 geldi normal mi
Teşekkür ederimGayet güzelhayrli olsun tebrik ederim
![]()
Teşekkür ederimGayet iyi hayırlı olsunn![]()
7. Gün -42Meraba arkadaşlar, 18 maysda bir 5 gun dondurulmuş pgt embryo transfer oldum. 7 gun kan verdim 60çikti dun 11 gun 469.tanri herkese nasip etsin bu duygu
![]()
7. Gün -42Meraba arkadaşlar, 18 maysda bir 5 gun dondurulmuş pgt embryo transfer oldum. 7 gun kan verdim 60çikti dun 11 gun 469.tanri herkese nasip etsin bu duygu
![]()
Hayır aynı saatte verdim sapma olmaması içinMeraba saatler aradaki fark oldumu ? Öesela biri sabah biri akşam verdinizmi ?
yukselyor daha eken oldu içinmi azcik yavaş bilemedim. Çok bilgili degilim malesef. Doktorunuz ne dediHayır aynı saatte verdim sapma olmaması için
EvetMeraba saatler aradaki fark oldumu ? Öesela biri sabah biri akşam verdinizmi ?
Kendini korkutma bende öyleydim bugün keseyi gördüm çok şükür7. Gün -42
8.Gün -59.85
10. Gün-108
12. Gün-180
Sizce nasıl ben cok tedirginim yavaş yükseliyor gibi çok korkuyorum. 5. Gün embriyosu transfer edilmişti
Bugün test verdimm 521 cıktı leke geldi doktor normal dedi ama leke korkuttuyukselyor daha eken oldu içinmi azcik yavaş bilemedim. Çok bilgili degilim malesef. Doktorunuz ne dedi
Yaa darısı basıma keseyi kaçtan sonra gördünüz.Kendini korkutma bende öyleydim bugün keseyi gördüm çok şükür
için ferah tut korkma, bendede oldu leke banada normal dedilar.Bugün test verdimm 521 cıktı leke geldi doktor normal dedi ama leke korkuttu
Kaç gün sürdü benm hala var sinir oldum iyice yaiçin ferah tut korkma, bendede oldu leke banada normal dedilar.
Yaaa kaç gün sürdü ben cok stres oldm yaiçin ferah tut korkma, bendede oldu leke banada normal dedilar.
30 mayısta gördümYaa darısı basıma keseyi kaçtan sonra gördünüz.