18 mm Gebe kalanlar

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
33
Kızlar pazartesi günü 18mm yumurtam vardi hem sag da hem sol da persembe gunu ovulasyon testim cift cizgi belirgin cıktı ve ben cuma gunh doktora gittim yumurtalarin kendiliginden çatlamış dedi ama gebelik olmaz adet gorursun yeterli boyutta degildi dedi bu ovulasyon testi persembe pozitif gosterdi persembeye kadar daha da olgunlasip catlamis olabilir mi acaba bu test kac mm de pozitif oluyor bilginiz var mi
20230209_135152.webp

18 mm küçük değil ki ben de klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım bu ay il defa Adetin 3. Günü klomen kullanmaya başlayıp 5 gün içtim 5 gün sonra 1 tane yumurtam vardı 15 mm 2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor ve 2. Gidişimde 18 mm olmuştu o yumurta ve bir tane daha gelişmişti oda 16 mm olmuştu. Doktor süper gelişmiş diyip ovitrelle iğnesini verdi yarın vurup iki gün üst üste birliltelik yaşa dedi

18 mm küçük değil ki ben de klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım bu ay il defa Adetin 3. Günü klomen kullanmaya başlayıp 5 gün içtim 5 gün sonra 1 tane yumurtam vardı 15 mm 2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor ve 2. Gidişimde 18 mm olmuştu o yumurta ve bir tane daha gelişmişti oda 16 mm olmuştu. Doktor süper gelişmiş diyip ovitrelle iğnesini verdi yarın vurup iki gün üst üste birliltelik yaşa dedi
bana ueterli degil diye vermedi ama cok sukur ki kendiliginden catlamis hemde ikisi birden

Back
X