• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Ocak 2026 Oğlak Burcunda Yeniay - Burçlara Etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nhessa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
67.390
3.542
523
İstanbul

oğl.webp

Koç ve Yükselen Koç Burcu

Toplum önündeki duruşunuz, hedefleriniz ve mesleğinizle ilgili yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu başlangıç hızlı, iletişim odaklı , girişken ve rekabetçi olabilir. Yeni projelere başlamak, terfi etmek, iş değiştirmek veya kendi işinizi kurmak için çok güçlü bir dönem. Kariyerinizde atacağınız bu adımlar, beklenmedik finansal fırsatları da beraberinde getirecek.

Gelirinizi artırmak için yenilikçi yollar bulabilir veya kariyerinizdeki değişim sayesinde maddi durumunuzda ani ve olumlu sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu

Bu Yeni Ay yurtdışı, akademik kariyer, yabancılarla ilişkiler, hukuki konular veya hayat görüşünüzle ilgili yepyeni ve cesur bir başlangıç yapma potansiyeli taşıyor.

Bu başlangıç kişisel özgürlüğünüzü, kendinizi yenileme arzunuzu, bireysel devriminizi, yeni ufuklara açılma kararınızı destekliyor. Atacağınız adım, kimliğinizi ve benliğinizi özgürleştirmenize yardımcı olacak. Belki de ani bir kararla bir eğitime yazılabilir veya seyahat planı yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu

Bu dönem ortaklaşa para alanlarınıza, borçlarınıza veya en derin duygusal paylaşımlarınıza taze bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Belki yeni bir kredi yapılandırması, bir borcun kapanması için atılacak ilk adım veya eşinizle ortak bir yatırım kararı gündeme gelebilir. Bu dönemde hiç beklemediğiniz bir yerden elinize para geçebilir veya finansal bir soruna aniden dahice çözüm bulabilirsiniz. İçinizden gelen ses veya bir rüya bile size yol gösterebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu

Bu kez odak noktası ilişkiler ve ortaklıklar alanınıza kayıyor. Bu dönemde evlilik, uzun süreli birliktelikler veya iş ortaklıkları alanınızda yepyeni bir başlangıç yapma fırsatınız var. Belki ilişkinizde yeni bir sayfa açacak, ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyacak veya hayatınıza önemli bir ortak girecek... Bu yeni başlangıç, arkadaş çevrenizden gelen sürpriz bir destekle veya beklemediğiniz bir sosyal ortamda tanışacağınız biri aracılığıyla olabilir. Hayalleriniz, bu yeni ortaklık sayesinde daha ulaşılabilir ve heyecan verici bir hal alabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu

Bu Yeni Ay dikkatinizi işinize, sağlığınıza ve günlük düzeninize çeviriyor. Artık iç dünyanızdan çıkıp somut adımlar atma zamanı. Yeni bir iş projesine başlamak, daha sağlıklı bir yaşam tarzı için beslenme veya spor düzeni oluşturmak, günlük alışkanlıklarınızı verimli hale getirmek için harika bir fırsat kapınızı çalıyor. Bu yeni başlangıçlar, kariyer hayatınızda ve toplum önündeki duruşunuzda sürpriz ve olumlu gelişmeleri tetikleyebilir. Beklenmedik terfi, kariyer yönünüzde ani değişiklik veya yenilikçi bir proje sayesinde statünüzde yükselmeniz mümkün. Kısacası, iş hayatınızdaki yenilikler, kariyerinizde tahmin etmediğiniz kapılar açacak.

Başak ve Yükselen Başak Burcu

Enerjisi çok kararlı ve eyleme dönük bir yeni ay doğuyor. Aşk, flörtler, yaratıcılık, hobiler ve çocuklar alanınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlama, mevcut bir ilişkinizi daha ciddi boyuta taşıma veya yaratıcı bir projeye start verme kararı alabilirsiniz. Bu yeni ayı özel kılan; başlayacağınız yeni aşkın veya yaratıcı projenin size beklenmedik kapılar açabilmesi. Belki yurt dışından veya farklı bir kültürden biriyle flört etmeye başlarsınız, belki de yaratıcı bir projeniz aniden uluslararası bir platformda görünürlük kazanır. Ufkunuzu genişleten bir seyahat veya eğitim, size yeni bir hobi veya ilham kaynağı sunabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu

Ailenizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak, ev değiştirmek, tadilat yapmak veya yaşam alanınızda köklü bir düzenleme enerjisi hissedebilirsiniz. Bu yeni ay sürpriz ve beklenmedik gelişmelere de açık. Evle ilgili atacağınız yeni adım için beklenmedik bir maddi destek bulabilirsiniz. Belki aniden bir kredi onaylanır, eşinizin gelirinde artış olur veya ailenizden sürpriz bir yardım gelir. Ev ve aile hayatınızda atacağınız adımlar, finansal anlamda şaşırtıcı ve olumlu bir şekilde desteklenecek.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu

Zihinsel olarak aktif ve hareketli bir dönemi... İletişim, seyahatler, eğitim ve kardeşlerle ilişkiler alanınızda gerçekleşecek bu yeni ay, yeni bir başlangıç için cesaret verecek. Kursa yazılabilir, sözleşme imzalayabilir veya fikirlerinizi hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Yeni Ay ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanından sürprizli ve olumlu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Eşinizden veya ortağınızdan alacağınız bir destek, projelerinizi ilerletmenize yardımcı olabilir. Farklı ve yenilikçi fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay Burcu

Yaratıcılığınızı zirveye taşıyan güçlü bir etki var; sanatsal projelerde ilham perileri sizinle olacak ve hayal gücünüz sınır tanımayacak. Resim, müzik, yazı veya herhangi bir yaratıcı uğraşla kendinizi ifade etmek için harika bir zaman. Çocuklarla ilişkinizde de daha empatik ve sezgisel olmanızı sağlayabilir; onların duygusal ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilirsiniz. Bu dönem, çocuklarınızla birlikte yaratıcı ve hayal gücü gerektiren aktiviteler için ideal.

Yine de aşırı hayalperestlikten kaçınarak ayaklarınızı yere sağlam basmaya özen gösterin. Özellikle romantik ilişkilerde ve yaratıcı projelerde gerçekçilikten kopmamak önemli. Bu süreçte riskli yatırımlar konusunda da dikkatli olmalı; yatırım kararlarında mümkünse uzman desteğiyle ilerlemelisiniz.

Özel ilişkilerde kendinizi adamakla kendinizi kurban etmek arasındaki çizgiyi korumak gerekiyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu

18 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşen güçlü yeni ay, odağı tamamen size çeviriyor. Kimliğinizi, hayata başlangıçlarınızı ve kendinizle ilgili aldığınız kararları temsil eden bu yeni ay, sizin için adeta kişisel bir milat niteliğinde. Yeni hedefler belirlemek, imajınızı yenilemek, hayatınızın yönünü yeniden tanımlamak ya da uzun zamandır ertelediğiniz bir başlangıcı hayata geçirmek için son derece uygun bir zaman. Bu dönem, “ben bundan sonra kim olmak istiyorum?” sorusuna net bir cevap verme ihtiyacını da beraberinde getiriyor.

Bu yeni ayın en dikkat çekici yanı, Boğa burcundaki Uranüs’ten aldığı destekleyici açı. Bu etki, alacağınız kararların sıradan olmayacağını, sürpriz ve heyecan verici gelişmelerle destekleneceğini gösteriyor. Özellikle aşk hayatınız, yaratıcılığınız, hobileriniz ya da çocuklarla ilgili alanlardan beklenmedik ama olumlu gelişmeler gelebilir. Aniden karşınıza çıkan bir aşk fırsatı, yaratıcı bir projede yaşanacak güçlü bir ilham ya da hayatınıza daha fazla keyif ve canlılık katacak sıra dışı bir gelişme gündeme gelebilir. Kendiniz için attığınız bu yeni adım, yaşamın keyif veren alanlarıyla uyumlu bir şekilde ilerleyecek.

Kova ve Yükselen Kova Burcu

18 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşen yeni ay, sizi daha içsel ve ruhsal bir alana davet ediyor. Bu yeni ay, bilinçaltınız, kapanışlar, maneviyat ve arınma temalarıyla ilgili alanda doğduğu için, görünürde büyük adımlar atmaktan çok, içeride bir temizlik yapma ihtiyacını vurguluyor. Terapiye başlamak, meditasyon gibi ruhsal pratiklere yönelmek, sizi yoran alışkanlıkları fark edip bırakmak ya da geçmişten gelen yüklerle vedalaşmak için son derece uygun bir zaman.

Bu yeni ayın en destekleyici tarafı, ev ve aile alanınızda bulunan Uranüs’ten aldığı olumlu açı. Ruhsal olarak atacağınız bu yeni adım, ev hayatınızda yaşanacak ani ama olumlu bir gelişmeyle desteklenebilir. Ailenizden gelen beklenmedik bir destek, evde yapacağınız bir düzenleme ya da yaşam alanınızda alacağınız ani bir karar, içsel olarak daha güvende hissetmenizi sağlayabilir. Bu dönem, ruhsal iyileşmenin somut hayata yansıdığı nadir zamanlardan biri.

Balık ve Yükselen Balık Burcu

18 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşen yeni ay ise sosyal hayatınıza ve gelecek hedeflerinize taze bir soluk getiriyor. Yeni bir sosyal çevreye girmek, ekip çalışmasına başlamak, dernek ya da topluluk içinde aktif rol almak için destekleyici bir zaman. Uzun vadeli hayallerinizi gerçekçi bir zemine oturtma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu yeni ay, iletişim alanınızdaki Uranüs’ten destek aldığı için, beklemediğiniz bir haber, ani bir konuşma ya da kısa bir yolculuk bu yeni başlangıçların tetikleyicisi olabilir. Zihniniz yaratıcı, hızlı ve sıra dışı çalışıyor; parlak fikirleriniz doğru kişilerle buluştuğunda sizi bir adım öne taşıyabilir.

Back