18 ve +25 Ya grubu

Ben de tanıtayım bar, kızlar, diğer topklerde araya giremiyorum pek.. onlar daha önce kaynaştıkları için, ister istemez muhabbete dalamıyorum.. :gitme:

Ben Mine.. 21 yaşıundayım.. (yeni girdim..) Aranıza Erzurum 2 dan katılıyorum.. lülülülülülü

Burada , yaşadığım şehirde üniversite okuyorum ayrıca. Sınıf öğretmenliği bölümü 4. sınıftayım.. Çok şükür seneye bitiyor.. Az kaldı.. :dance:

Hala bekarım, yani bir sevgilim yok.. senağlama çok istiyorum aslında; ama hala bulamadım kafamdaki insanı.. Bir aşk acısı yaşadım daha önce, ama geçti giitti artık.. Yeni ufuklara yelken açtım uzun bir süredir..

Bu arada Nuran ve Derya, sizi tanıdığıma memnun oldum tatlışlar.. opuyorumnanaktan

slm kızlar aranızda banada yer vardır umarımm

bende istanbuldayım yaşım 20 evliyim ve 1 oğlum var biraz erken evlenenlerdenimalkisalkisalkis

burda sohbet etmeyide çok seviyorum

kızlar selaaaaaaam bende geldim.
ben hulya istanbuldan çalışıyorum evliyim ve 1 kızım var.buraya yaklaşık 1 yıl oldu diyebilirm ama fırsatım olmuyor arada sıra da giriyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…