18 yaş ve evlilik -gelişmeler-

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Merhabalar. Bilenler eski konumdan bilirler, bu haftasonu annemin arkadaşının oğluyla tanışacaktım, bi nevi görücü gelecekti bana.
Yaşım 18 henüz.. Yaşadıklarıma inanamıyorum, ailem eğitimsiz insanlar değiller ama cahiller. Adanalıyız ve gelen görücüler de Adanalılar. Daha bi kaç hafta önce bana yapmadğını bırakmayan babam iyilik meleğine dönüştü adeta, ki böyle anlarımız sayılıdır. Şaşırdım. Öyle üzüldüm ki, keşke böyle olmasaydı, bu insanlar sadece misafirimiz olsaydı, babam rolünü yaptığı insan olabilseydi. Onlardan bi defa daha utandım.. Gelelim dünürlere. Bi isteme falan söz konusu olmadı kesinlikle, bu beni biraz rahatlattı. O ortamı kaldıramazdım çünkü.
Adanalı çok zengin bi aileler ama onlar da sanırım benim ailemden farksız değiller. Annesi çok tatlı dilli bi insan, yine de bu onlara ısınmam için yetmez. Oğulları da Gürkan. Benimle aynı boyda. Hiçbir zaman 170 boyunda birisiyle hayal etmemiştim kendimi. Yüzü oldukça güzel, ama nasıl tarif edeyim sert gibi gözüküyor. Altında da ileriki zamanlarda mutlaka havasını atacağı 40.000 tllik bi arabası var. 2 kardeşler. Birbirimize numaramızı verdik. Modern görüntüsünün yanında içinde bi barzo yattığına sonsuz inanç besliyorum. Dizilerdeki ağalar gibi bi de 170 boyla.. Dışarıda arkadaş olmak isteyeceğim birisi ama bu pozisyonda olamaz. Liseyi bile dışarıdan okuyor.
Çapkın birisi büyük ihtimalle. Daha şimdiden moda girmiş durumda beni kıskanıyor. Dün yazdığı mesajda çok gururlu birisi olduğundan bahsetti, madem öyle soğukluğum sana bir mesaj olsun ve git değil mi? Haftaya beni sinemaya götürcek. Evden hiç çıkamıyorum en azından bu manayla bi kaç ay gezerim. Memurluk olayında beni destekliyor. Kafam epey karıştı. Aklım bi yandan iş yerinde hoşlandığım adamda. Umarım hayat bana merhametli davranır. Bi zorlama olmadı evdekilerde evleneceksin vs gibi. Öyle bir konuda açılmadı. Her şey üstü kapalı konuşuluyor. Böyle Amerikalı aileler gibi olduk. Annem, babam bi ayrı iyi davranıyor, en son sanırım 5 yaşımdayken bu kadar huzurlu hissediyordum.

Belkide hayatı her zaman devlet dairesi gibi hesaplar ile yönetmemeliyiz.

Akışına bırakmalıyız..

Sevgili yaşıtım, görücü adayınla gez tanımaya çalış, kısmi de olsa özgürlğünün tadını çıkar.

Zaman herşeyi yoluna koyacaktır.

Peki sen ne düşünüyorsun ? Yani üniversite okumak, çalışmak gibi hedeflerin var mı? Yoksa bu görücü gelmesi durumu seni memnun ediyor mu,evlenedebilirim mi diyorsun ? Eğer ünv. istiyorsan-ki çok açık şekilde bu yaşta doğru olan o bence bu durumu uzatma ailenle konuş,görüşmek istemediğini hedeflerinin farklı oldugunu anlat.3-5 günlük özgürlük yaşayacağım diye geri dönülmez yollara girme.Ama eğer ki hayır ben evlenebilirim öyle amaçlarım yok diyorsan birşey söyleyemeyeceğim.

Cnm daha çok gençsin ...biraz erken değilmi ???evliliğe hazırmısn ...18yaşındadın ya senin universıte sınavlarına hazırlanman Yada eğitimin için birşeyler yapman gerekmiyormu???

Back
X