erken anne olmak çok güzel bende 18 yaşında evlenmiştim 20 yasında anne oldum kızım 20 yasındayken ben 40 yaşında olucam ama erken evlenip hemen çocuk sahibi olmak için erken artık çünkü evliliğin oturması cicim aylarının geçmesi evliliğe alışmak yada yaşamak için en az 3 sene 2 sene çocuk yapılmamamlı olmaz ayrılmayız yada çok mutlu oluruz diyenler olup sonra bebek doğduktan sonra 6 ay içinde boşananlar oluyor örnekler var ben çok üzülüyorum o zaman yazık değilmi bebeğe heee herkez öyle olucak diye bir kanun yok ama olsun biraz beklemek birbirinizi tanımak gerek en başta ben yaşadım uzun hiyaye ama sonuç hüsran çevremde de oldu bana hemen yapma bekle derlerken ben olsun canım ne olucak evliliğimize neşe katar daha iyi olur derken tam tersi oldu allah hep mutluluk versin herkese bebeklerimizi de analı babalı büyütmek nasip olsun çocuk herzaman yapılabilir birde öocuğu yapmakla bitmiyor sorumluluk istiyor ikiniz içinde kendinizi unutuyorsunuz sırf o sağdece ona yoğunlaşıyorsunuz eğer yeni evlendiysen benden arkadaş tavsiyesi biraz tadını çıkar bide millet hemen evlenirsin bebek yokmu ? diye sorarlar ya olmuyormu yoksa konuşurlar gıcık olur insan sonra ispatlar gibi hemen yaparız bende o zaman canım ne zaman isterse o zaman yaparım derdim yazdılarımı yanlış anlama
geç olsada bende aynı fikirdeyim artık hayat çok pahalı kadında erkekte kendini garantiye almadan işgüç sahibi olmadan evlenmemeli bide o kadar okuyup sonra çalışan ve ardından evlenip eşinin çalışmasını istemeyip evde oturma olayınıda sevmiyorum insan birtek durumu kötü diye çalışmaz durumu iyide olsa ben şahsıma konuşuyum evde oturmak çok sıkıcı insan çalışında sosyalleşiyor daha huzurlu daha mutlu oluyor ama çalıştığın işinde etkisi var ben memurum rahatım belkide ondan böyle düşünüyorum ama bebek olduktan sonrada onu bırakıp işe gitmek çok koyuyor durumunun varsa 2 yaşına kadar çalışmayıp sonra çalışmak daha mantıklı