18 yaşında evlilik

Çevremde yeni nesil 18de evlenen en az üç tanesi iki senede boşandı, gerekçeleri de erkenden evlendiği için hayatını yaşamamış olmaları. Daha aile içinde de tutulamiyorlar. Aileyi sucladiklari için dışarıya kaçıyorlar.

Kacirmayayim iyi kapı diye dusunuyorsaniz yanlış yapıyorsunuz.

Buna yorum yapmak boynum borcu.hanımefendi ne yazdığımı dikkatli okuyun lütfen.kızım istiyor ve bu durum bana zaten yanlış hem kızımın yaşı küçük hem de yaş farkından dolayı ben zaten istemiyorum.benim Allahın izni ile zaten maddi durumum çok çok iyi hatta evlenmek isteyen çocukdan da çok iyi.günümüz Türkiye’sini bildiğim için maddi sıkıntı zaten yaşamayacak diye zengin olduğunu ifade ettim sadece yoksa kızımın bunların hiç birine ihtiyacı yok.sadece kızım istediği için nasıl bir yol çizebilirim diye buraya danışmak istedim
Siz istemiyorsanız eğer konuyu neden açtınız ki?
Zaten durumunuz çok çok iyiymiş. Yollayın çocuğunuzu yurtdışı gezilerine ufku açılsın.

Kızlar merhaba her yaştan kadınlar olduğu için size bişey danışmak istiyorum.ailesini de oğlunu çok sevdiğim bir aile var ve kızıma talipler.oglanın maddi durumu çok çok iyi..yani oldukça zenginler..Zenginliğin dışında çocuğun çocukluğunu bile biliyorum elimde büyüdü desem yeridir ahlaklı ve beyfendi bir çocuk.Çocuk kızımla evlenmek istiyor.Kızım da istiyor evlenmeyi.Ama bana göre sıkıntı şu ki çocuk 27 kızım 18 yaşında..dışardan bakınca aralarında yaş fark yok.ama bu kadar rahat bir ev hayatında yedi önünde yemediği arkasında olan kızımın evlenmesini istemiyorum.sizce de 18 yaş çok küçük değil mi ya da aralarında ki yaş farkı sorun olmaz mı.akıl akıldan üstündür diyerek sizlere sormak istedim.Ve evet sırf bu yüzden kadınla kulübüne üye oldum😊
Eşim 24 ben 17 yaşındayken evlendik. Eşimle evlendigim için değil ama küçük evlendiğim için çok pişmanım.Çocuk yaşta sorumluluk aldık.İdeal olan 24 25 yaşında evlilik,şuan daha küçük okulunu okusun,meslek sahibi olsun evlilik ikinci plan.

20 yasinda anne olduguna gore sen de 18-19 yasinda evlenmissin konu sahibi. Nasildi sen anlat bize.
Evet bende 19 yaşında evlendim.eşim benden 1 yaş büyük.ben yaşımdan oldukça olgun bir kızdım eşim de benim tam tersim hala çocuktu ve bunun zorluğunu oldukça yaşadım.inan eşim 30 yaşından sonra olguna erdi desem yeridir.yani benim evliliğim 8-9 yıldır Allah bozmasın imrenilecek bir hal aldı.eşimin bana çocuklarına ilgisi her şeyi bizden üstün tutması çok başka Allah ondan razı olsun.kadınlar erkeklere göre yaradılış gereği de zaten anaç ve yuvayı ayakta tutan taraf.Erkek ile kadın arasında kesinlikle 5-6 yaş olması taraftarıyım yaşadıklarımdan dolayı ama kızım için hiç 8-9-10 yaş farkı olsun diye düşünmedim.bir de ben kızımın evlenmesi taraftarı değilim.bu kadar rahatın keyfin içinde kızıma verdiğim nasihatı bilemezsiniz.benim buraya yazmamın sebebi böyle erken evlilik ve yaş fazlalığı yapmış kadınların yaşadıklarını kızıma anlat için

27 yasinda essek kadar adamla 18 yasindaki cocugun arasinda nasil yas farki yok ya? adam zengin diye kizinizin tum hayatini heba etmesine nasil izin verirsiniz? kiziniz daha bir COCUK yeri koca yani degil universite sirasi. akil fikir diliyorum ya

Kızlar merhaba her yaştan kadınlar olduğu için size bişey danışmak istiyorum.ailesini de oğlunu çok sevdiğim bir aile var ve kızıma talipler.oglanın maddi durumu çok çok iyi..yani oldukça zenginler..Zenginliğin dışında çocuğun çocukluğunu bile biliyorum elimde büyüdü desem yeridir ahlaklı ve beyfendi bir çocuk.Çocuk kızımla evlenmek istiyor.Kızım da istiyor evlenmeyi.Ama bana göre sıkıntı şu ki çocuk 27 kızım 18 yaşında..dışardan bakınca aralarında yaş fark yok.ama bu kadar rahat bir ev hayatında yedi önünde yemediği arkasında olan kızımın evlenmesini istemiyorum.sizce de 18 yaş çok küçük değil mi ya da aralarında ki yaş farkı sorun olmaz mı.akıl akıldan üstündür diyerek sizlere sormak istedim.Ve evet sırf bu yüzden kadınla kulübüne üye oldum😊
adamla sizin aranızda 10 yaş var, nasıl sizin elinizde büyüyor, ben o kısmı anlayamadım pek?

18 yasındayken begendıgım tıplerle 25 yasından sonra evlendıgım adamın alakası yok :)) 18 dekı hormonlarla umursadıgımız seyler farklı .. yastan bagımsız bazı seyler karakter ve kendini geliştirmeyle alakalı ..sorumluluk almak gibi. kımı ınsan 30 unda da ev sorumlulugunu evlılıgın kısıtlamalarını yuklerini kaldıramaz .. erkenden cocuk olur genclıgımı yasayamadım dıye uzulen cok kısı var .. yanı nolucagını dısardan bız kestıremeyız. annesısın cogunlukla tanrsın bu yuk ona ağır gelırse kızın hayatını bosuna zehırlemek olur. bılemedim.. cok zor bi karar.

Back
X