- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Neden bu ara etrafımda yaşanan evliliklere taktım bilinmez ama yakınımda gördüğüm sevdigim insanların evlenip mutsuz olmaları beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor..
Eşimin akrabaglarından bi kız var başka bir sehırde oturdukları için kız kv. evinde kaldı düğünden önce 3 4 gün kadar o sırada tanıstık çokta sevdim kızı.kızı görücü usulu vermişler nişanlısıyla 2 defa oturmus konusmus yüzyüze farklı sehırlerde oldukları için..
Neyse evlenmeden önce nişanlısı işte süreklı kızı görmeye gelıyordu ilgiliydi hosuma gitti açıkcası en azından kız ailesinden uzaga geldi ama nişanlısı ıyı en azından dıye düşünüyordum..
Damadın babası o cok küçükken ölmüş bu yüzden annesine cok düşkün anneside ona cok düşkün...kızla evlendigiden beri ne kendısı dısarıya çıkarttı 6 ay oldu nede biz bugun sizi dısarıya cıkartcaz diyince kabul ettı kız zaten yanlız kimsesi yok diye eziyorlar kızı kv. beraber oturuyor ben kv.sini severdim çok ıyı biri dıye düşünürdüm ama tam tersı çıktı kıza kötü davranıyor kendı kötü davrandıgı yetmıyormus gibi oglunuda dolduruyor kızla konusurken anlatıyordu bide hemen bebek istiyorlar kız ben istemiyorum dedıgı halde her ay hastalandıgında kavga ediyordu eşiyle şimdi muradına erdı hamileymıs kız ben duydugumda üzüldüm o çocukta olunca kızcagız evden dısarıya adım atamıycak yapıcak bir seyımde yok ama çok üzüldüm eşime söyledım bende üzüldüm dedi kardesi gibi seviyor oda kızı daha yüzyüze görüsmedim kızla karsılasıncada ne diycem bilemiyorum oda emınım sevınememıstır tesellı etcek birseyde bulamıyorum..bu arada evlilik dedigim dini nikahı var sadece para gitcek kv kıyıp yaptırmıyor ama oglu altına yenı araba aldı yenı ev yaptırdı sankı 50 tl ile batcaklar...
İçimi dökmek istedim zamanınızı aldıgım ıcın kusura bakmayın..
Burada aranacak tek suçlu kızın ailesi,hangi mantıkla 18 yaşındaki bir kızın resmi nikah olmadan imam nikahı ile elenmesine müsade ederlerki,,Yazıklar olsun diyorum o aileye,resmen kızı ateş içine atmışlar,şimdi konuşsunlar bakalım resmi nikahı istiyoruz desinler ..Hangi ana baba yüreği buna müsade ederki,kızının nikahsız birlikteliğine cahil diyorum başka bişide demiyorum
Erkek tarafına zaten söylenecek çok şey varda ...
AYRI EV imkansız kaynı var askerde şimdi o gelınce onuda evlendırcek üstelık onuda aynı eve alcak üstelık BEN ÖLENE KADAR ASLA AYIRMAM diyor ogluda tastıklıyor![]()
Alsın oğluşlarınıda tepe tepe kullansın kaygana hazretleri,böyle davranan insanların yatacak yerleri yok bana göre..İnsanlıktan çıkmış bu tipler