18 YAŞINDAYIM VE BAŞIMA GELMEYEN KALMADI

Ben içeriğinden değil yazım şeklinden anladım olayların senaryo olduğunu.
Eroin kullanan bir insan görmediğiniz aşikar. Evlat olsa sevilmiyor malesef . Eroin diyorsunuz hap kırık falan değil eroin kullanan birisi sizi okula bırakmaz kusura bakmayın. Anlatımınızda sonuna doğru geçmiş zaman ekleri kullanmaya başlıyorsunuz. yaşınız 18 den küçük 14 olmalı genelde bu yaştaki çocuklar yalan söylerken ya geçmiş zaman kullanır yada başkasının olayını anlatıyormuş gibi yazar. birde uyuşturucu satmaktan 15 sene ceza alan çok nadirdir. 4 sene, 16 sene, 18 sene 8 ay vs gibi .

Bu tür bir olayı yaşasaydın ki her insana ağır gelecek olaylar. Yazın ve olayları anlatımın daha ayrıntılı ve uzun olurdu. Çünkü birilerine derdini anlatarak piskolojik olarak rahatlamak isteğin ağır basardı. Olayları çok yüzeysel ve en küçük ayrıntı yok.Mesela en basiti abinin ne zaman uyuşturucuya başladığını belirtmek gibi vs örnek olarak.
Bundan dolayı beni yalan söylemediğine inandıramazdın. İnandırmak zorundada değilsin. Yazıyı okuduktan sonra sana acıyarak yardım etmek isteyen ve yorum yazan bir sürü yufka yürekli ablalar teyzeler bulacaksın. Onlar iyilik severliğinden hiçbirşey kaybetmeyecekler sen çok şey kaybedeceksin.

UMARIM BENİ DİNLERSİNİZ
Annem ile babam 2005 yılında boşandılar . 3 sene öncesıne kadar babam ile görüşüyordum . terketti gttti başka kadına para gödermıyor. istediklerimi almıyordu. ama hiç bir zaman baba yokluğu çekmedim. çunku yanımda annem ve herseyden cok sevdiğm abim vardı.
Annem 700 lira maaşla ev geçindiriyordu. abim ise eroin kullanıyodu. hergün hergün kulllanıyodu artık vücudud bitmişti . beni okula bırakırken uyuyor yemek yerken uyuyordu. sureklı polısler eve gelıyo aramaa yapıyo. en son 10 ay önce bi arama yaptılar. ama hiç bir sey bulamadılar . yinede aldılar goturduler cezaevıne . 3 ay yattıktan sonra mahkemesı oldu . ( ticaret yapmaktan) bi cocugun ifadesi uzerine ( ben bu cocuktan 20 lira karsılıgında sunu sunu aldım demeseiyle) 15 sene ceza verdıler. ve benım hayatıım bitmişti cunku abım ne akdar kotu olursa olsun o benı ben onu herseyden ck severdım . koca bir 15 sene. ben onsuz napıcaktım kı ? ilerde sözlendıgımde evlendıgımde yanımda olmayacakmıydı? daha 23 yaşındaydı hayatını bitirdi. benide bitirdi . sureklı boorcları cıktı . fatura borcu kredi borcu ...
nafaka alıyordum 300 lira babam denen adam onuda kestirdi.
anlıycağınız cok streslıyım herseye sınırlenıyorum bagrıyorum. artık cok bunaldım ve son damlamdayım

canım benim abin için en hayırlısı buymuş demek ki. kendi knedine bırakamıyor belli ve aynı zamanda başkalarını da zehirliyor. inşallah hapisteyken eroini tamamen bırakır ve bir afla dışarı çıkar. sen e okumana bak, annenin yaşadıklarını yaşamamak için hayatını eline al mutlaka parasız da olsa devlet bir şekilde okutur seni bir yerlerden burs al tamam mı vazgeçme.

Ben içeriğinden değil yazım şeklinden anladım olayların senaryo olduğunu.
Eroin kullanan bir insan görmediğiniz aşikar. Evlat olsa sevilmiyor malesef . Eroin diyorsunuz hap kırık falan değil eroin kullanan birisi sizi okula bırakmaz kusura bakmayın. Anlatımınızda sonuna doğru geçmiş zaman ekleri kullanmaya başlıyorsunuz. yaşınız 18 den küçük 14 olmalı genelde bu yaştaki çocuklar yalan söylerken ya geçmiş zaman kullanır yada başkasının olayını anlatıyormuş gibi yazar. birde uyuşturucu satmaktan 15 sene ceza alan çok nadirdir. 4 sene, 16 sene, 18 sene 8 ay vs gibi .

Bu tür bir olayı yaşasaydın ki her insana ağır gelecek olaylar. Yazın ve olayları anlatımın daha ayrıntılı ve uzun olurdu. Çünkü birilerine derdini anlatarak piskolojik olarak rahatlamak isteğin ağır basardı. Olayları çok yüzeysel ve en küçük ayrıntı yok.Mesela en basiti abinin ne zaman uyuşturucuya başladığını belirtmek gibi vs örnek olarak.
Bundan dolayı beni yalan söylemediğine inandıramazdın. İnandırmak zorundada değilsin. Yazıyı okuduktan sonra sana acıyarak yardım etmek isteyen ve yorum yazan bir sürü yufka yürekli ablalar teyzeler bulacaksın. Onlar iyilik severliğinden hiçbirşey kaybetmeyecekler sen çok şey kaybedeceksin.
1 DAKIKA YAYALAN SÖYLEMEMEM NE ALAKA ? YALAN SÖYLEREK ELIME NE GEÇİCEK ? AMACIM NE OLCAK? KAZANCIM NE OLCAK ? EVET UYUŞTURUCU BAĞIMLISI VEE UYUSTURUCU TİCARETİNİ YAPAN Bİ KİŞİ VE BUDA EĞER EROİN İSTE CEZALARI YENI YASAYA GÖRE EN AZ 12 SENE 6 AYDIR. SENİN BU KONUDA PEK BİLGİN OLDUGUNU SANMIYORUM. EROİN COK PAHALI Bİ MEVLA AYRICA. BU 20 LİRA OLAN AT NARKOZUDUR. CEVAP YAZMAK ZORUNDA DEGİLSİN

Allah yardımcınız olsun.Burada size düşen şey Allah'ın yardımıyla sabretmektir.Söylemesi kolay diyebilirsiniz fakat sakın annenize arkanızı dönmeyin.Sizin durumunuza-abi olayı hariç-benzer bir komşumuz vardı.Annesiyle hiç geçinemezdi.Erkek arkadaşıyla kaçtı.Sonra duyduk ki erkek arkadaşı ona yapmadığını bırakmamış!Babanıza diyecek sözüm yok!!!Ama kendi ayaklarınız üzerinde duruyor,çalışıyor olmanız çok güzel.Ne olursa olsun sakın pes etmeyin,Allah'a dayanın.Hep böyle olacak değil ya bir gün düzelecektir inşAllah.Allah karşınıza helal süt emmiş anne,eş,aile kıymeti bilen bir eş çıkarır inşAllah.Abiniz için dua edin.En kısa sürede şifasını bulup aranıza dönsün.

Allah yardımcınız olsun.Burada size düşen şey Allah'ın yardımıyla sabretmektir.Söylemesi kolay diyebilirsiniz fakat sakın annenize arkanızı dönmeyin.Sizin durumunuza-abi olayı hariç-benzer bir komşumuz vardı.Annesiyle hiç geçinemezdi.Erkek arkadaşıyla kaçtı.Sonra duyduk ki erkek arkadaşı ona yapmadığını bırakmamış!Babanıza diyecek sözüm yok!!!Ama kendi ayaklarınız üzerinde duruyor,çalışıyor olmanız çok güzel.Ne olursa olsun sakın pes etmeyin,Allah'a dayanın.Hep böyle olacak değil ya bir gün düzelecektir inşAllah.Allah karşınıza helal süt emmiş anne,eş,aile kıymeti bilen bir eş çıkarır inşAllah.Abiniz için dua edin.En kısa sürede şifasını bulup aranıza dönsün.
saolsun tesekkur ederim ama bana kımsenın ınanmamamsı garibime gidiyor sosyal guvenlıkte staj görduugum için ve dosyalalrla cok ısım odlugu ıcın kısa kerek yazdım kısa keserek yazmamaıda herkes garipledi. uzun yazsam uzun dıyceklerdı bune boyle hıkaya gibi diyeceklerdı okumuycakalrdı insanlar neden böyle anlamıyorum

bende Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda görüyorum.o yüzden bana inandırıcı geldi.suç sende değil ki..buraya o kadar çok fake konu açıyorlar ki..bir de yaşadıklarınız çok ağır şeyler olunca....

bende Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda görüyorum.o yüzden bana inandırıcı geldi.suç sende değil ki..buraya o kadar çok fake konu açıyorlar ki..bir de yaşadıklarınız çok ağır şeyler olunca....
evet cok işim var kısa kestitm kısa kesince fake oluyo uzun yazınca cok sıkıyo herkeesı kımse okumuyo roman gibi diyolar hıkaye gibi dıyolar

boşver.inanıp destek olanlar da var.önemli olan da onlar zaten :KK39: sizin yazdıklarınızı görünce ben kendiminkilere dert demeye utandım vallahi..hele babam gözüme melek görünmeye başladı....

boşver.inanıp destek olanlar da var.önemli olan da onlar zaten :KK39: sizin yazdıklarınızı görünce ben kendiminkilere dert demeye utandım vallahi..hele babam gözüme melek görünmeye başladı....
Ben baba bile demiyorum görüşmüyorumda beni bi kere dövdüğü için sırtıma yumruklarla vurudugu için omuriliğimde genişleme var. yani nefret ediyorum

1 DAKIKA YAYALAN SÖYLEMEMEM NE ALAKA ? YALAN SÖYLEREK ELIME NE GEÇİCEK ? AMACIM NE OLCAK? KAZANCIM NE OLCAK ? EVET UYUŞTURUCU BAĞIMLISI VEE UYUSTURUCU TİCARETİNİ YAPAN Bİ KİŞİ VE BUDA EĞER EROİN İSTE CEZALARI YENI YASAYA GÖRE EN AZ 12 SENE 6 AYDIR. SENİN BU KONUDA PEK BİLGİN OLDUGUNU SANMIYORUM. EROİN COK PAHALI Bİ MEVLA AYRICA. BU 20 LİRA OLAN AT NARKOZUDUR. CEVAP YAZMAK ZORUNDA DEGİLSİN
Bu size sormak lazım. Şu aptal kızlarla dalga geçeyim diye bu konuları açmış olabilirsin. Kusura bakma ben emin olmadıktan sonra kesinkonuşmam. Sen ergen bir erkeksin. Bari böyle yalanlarla kendini tatmin ediyorsun profilini kapat.

Buda diğer okuyuculara ;

arkadaşlar bu embesilin ayrıca açtığı bir konudan alıntıdır.

"iyi günler. 23 yaşında oğlum yaklaşık 1 2 senedir eroin kullanıyor.(at narkozu) önüne geçemiyorum beni dinlemiyordu zaten. babasıyla ayrıyız.
18 yaşındaki bir eroin bağımlısı gencin ifadesi üzerine(ben bu şahıstan 20 lira karşılıgında uyusturucu aldım) ankara adliyesinde 8 . ağır ceza mahkemesınde hakim bey 15 sene ceza verdi . kaçta kaçını yatar ? ne kadar yatar? ne yapmamaız gerekıyor"

Merak etme herşey geçer birgün sen annene destek ol birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz allahın izniyle kendine dikkat et...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-icin-bir-konu-hakkinda-acil-yardim.851443/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ene-ceza-aldi-bi-konu-hakkinda-yardim.851445/

Forum Manifestosu'ndan:

X) Forum Yönetimi aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin foruma girişini yasaklar. Yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-posta adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forum ile ilişkisi kesilir. Eğer şifrenizi unuttuysanız iletişim linkinden şifrenizi isteyebilirsiniz. Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa ban edilirler.

D dingdongggg üyeliğinin başkaları tarafından kullanıldığı tespit edilmiştir. Site kuralına göre işlem yapılacaktır.

Back
X