- Konu Sahibi dingdongggg
Üzüldüm inşallah kötü zamanlr geçer ne okuyrsn kim bakıyor pekiUMARIM BENİ DİNLERSİNİZ
Annem ile babam 2005 yılında boşandılar . 3 sene öncesıne kadar babam ile görüşüyordum . terketti gttti başka kadına para gödermıyor. istediklerimi almıyordu. ama hiç bir zaman baba yokluğu çekmedim. çunku yanımda annem ve herseyden cok sevdiğm abim vardı.
Annem 700 lira maaşla ev geçindiriyordu. abim ise eroin kullanıyodu. hergün hergün kulllanıyodu artık vücudud bitmişti . beni okula bırakırken uyuyor yemek yerken uyuyordu. sureklı polısler eve gelıyo aramaa yapıyo. en son 10 ay önce bi arama yaptılar. ama hiç bir sey bulamadılar . yinede aldılar goturduler cezaevıne . 3 ay yattıktan sonra mahkemesı oldu . ( ticaret yapmaktan) bi cocugun ifadesi uzerine ( ben bu cocuktan 20 lira karsılıgında sunu sunu aldım demeseiyle) 15 sene ceza verdıler. ve benım hayatıım bitmişti cunku abım ne akdar kotu olursa olsun o benı ben onu herseyden ck severdım . koca bir 15 sene. ben onsuz napıcaktım kı ? ilerde sözlendıgımde evlendıgımde yanımda olmayacakmıydı? daha 23 yaşındaydı hayatını bitirdi. benide bitirdi . sureklı boorcları cıktı . fatura borcu kredi borcu ...
nafaka alıyordum 300 lira babam denen adam onuda kestirdi.
anlıycağınız cok streslıyım herseye sınırlenıyorum bagrıyorum. artık cok bunaldım ve son damlamdayım