• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yıl boyunca dost sanmışım.

Allaha haval et resmen ayrılmana neden olmuş belkide güzel bir evliliğiniz olabilirdi kendinden uzak tut o kızı kim bilir daha arkandan neler çevirmiştir o kız
Bulamıyorum bir kez görsem yüzünü kaçtı :@

allahtan mesafeliymiş

öpüştük gerisini hatırlamıyorum demiş adam

bırak kurtulmuşsun ikisi de bulsun birbirini

Allah çok büyük kimsenin ahı yerde kalmaz umarım bende görürüm o günleri

Ezik gülüsm...! Ezik nişanlı.! Boşveeer eziklikleriyle bir ömür gün yüzü görmezler zati...kurtulduğuna şükret ve ya bi sadaka ver ya da git bir çocuk sevindir.. Resmen köprüden önceki son çıkışı bulmuşsun daha ne istiyorsun.. Hiççç muhattap olup onların seviyelerine inme.. Hanfendiliğini koru.. Sağlam durursan bulaşmazsan inan onlar yerin 77 kat altına girerler:)
Bundan sonra ki süreçte güvenimi kim vericek onlardan banane her adımda bu olayı gözümün önüne geitiricem psikologamı gitsem acaba :(

O zaman gerisi de var demek ki.

Yapacak bir şey yok ki artık. Nişanlı zaten eski, kızla da bütün muhabbeti kesersin. Hadi kız adi, ya diğer her şeyi bilen arkadaşların? Niye anlatmamışlar. Hiçbiri gercek dost değilmiş demek ki. Önceden bilen herkesle muhabbeti kes bence
Zaten bunu söyleyen kız hariç herkese gerekeni söyledim

Back
X