• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yıl boyunca dost sanmışım.

Çok zor durumdayım hayatımda ilk kez bir dostum var dediğim anda hayal kırıklığına uğradım

Geçen 2 hafta bütün hayatımı yerle bir etti gülsüm adında bir dostum var sanıyordum lise arkadaşlarımızla yaptığımız yemek toplantısında birlikte katılmamız her şeyin sonunu getirdi.Ben evliliğin eşiğinden döndüm nişanın son evresinde karşı tarafın fesi ile sonlandırdım. Ben sanıyordum ki benden bunalmış ve olmayacağını düşünüyor yani bir ömür geçirmek için erken davrandık falan demişti.Gülsümle biz liseden tanıştık yıllarca arkadaşlığımız ilerledi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nişanlımla alakalı konuya gelirsek.Yemekte lisede bir arkadaşım beni kenara çekti ve siz nasıl hala arkadaşsınız kızım bu gurursuz kızı niye yanında gezdiriyorsun deyince konuyu irdeledim.Öğrendim ki bu Gülsüm eski nişanlıma aşıkmış defalarca teklifte bulunmuş ve bunu herkes biliyormuş bir ben bilmiyormuşum :skandal:Benim hakkımda nişanlı olduğumuz dönemler yazmış çizmiş en son bir gün biz çok büyük kavga ettik nişanlımla o gün çok oranda alkol almıştı kapıma geldi kovdum Gülsümü çağırıyorum yok gelemem hastanedeyim yok annem hasta diyor ama nişanlımı teselli edip onu yoldan çıkarmaya çalışıyormuş anlattığına göre kızın öpüşmüşler ilerisi olduğunu anlatmış gülsüm diğer arkadaşa.Eski nişanlımı aradım geçen hafta 'Yüzüne bakıcak halim yok kendime yediremedim hatırladığım sadece öpüştüğümüz gerisini hatırlayamıyorum' dedi:cry:.Gülsüm 1 haftadır yok kaçtı kız resmen memleketine gitti ona hesap sormak istiyorum çıldıracağım :kızgın::kızgın:
Eski nisanlina gulsum ile o gece neler yasadigini msj olarak yaz oda msj olarak yazarsa o msjlarin ekran resmni cek. Gulsumede wastsptan yaz tum herseyi bildgini o gece onu kandirdigini onla yasadiklarini nisannlinn itiraf etttgini yaz ondanda onayi al onuda kaydet... sonra gulsume caze olarak bnlari ailene okutacagim benim nisanlmla arami bozdun die tehtit et. Ama.ailesine atma ona o korku yetsn biraz korkut ... kurtldgnda dua et onune bak hayatni yasa

Çok zor durumdayım hayatımda ilk kez bir dostum var dediğim anda hayal kırıklığına uğradım

Geçen 2 hafta bütün hayatımı yerle bir etti gülsüm adında bir dostum var sanıyordum lise arkadaşlarımızla yaptığımız yemek toplantısında birlikte katılmamız her şeyin sonunu getirdi.Ben evliliğin eşiğinden döndüm nişanın son evresinde karşı tarafın fesi ile sonlandırdım. Ben sanıyordum ki benden bunalmış ve olmayacağını düşünüyor yani bir ömür geçirmek için erken davrandık falan demişti.Gülsümle biz liseden tanıştık yıllarca arkadaşlığımız ilerledi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nişanlımla alakalı konuya gelirsek.Yemekte lisede bir arkadaşım beni kenara çekti ve siz nasıl hala arkadaşsınız kızım bu gurursuz kızı niye yanında gezdiriyorsun deyince konuyu irdeledim.Öğrendim ki bu Gülsüm eski nişanlıma aşıkmış defalarca teklifte bulunmuş ve bunu herkes biliyormuş bir ben bilmiyormuşum :skandal:Benim hakkımda nişanlı olduğumuz dönemler yazmış çizmiş en son bir gün biz çok büyük kavga ettik nişanlımla o gün çok oranda alkol almıştı kapıma geldi kovdum Gülsümü çağırıyorum yok gelemem hastanedeyim yok annem hasta diyor ama nişanlımı teselli edip onu yoldan çıkarmaya çalışıyormuş anlattığına göre kızın öpüşmüşler ilerisi olduğunu anlatmış gülsüm diğer arkadaşa.Eski nişanlımı aradım geçen hafta 'Yüzüne bakıcak halim yok kendime yediremedim hatırladığım sadece öpüştüğümüz gerisini hatırlayamıyorum' dedi:cry:.Gülsüm 1 haftadır yok kaçtı kız resmen memleketine gitti ona hesap sormak istiyorum çıldıracağım :kızgın::kızgın:
Eski nisanlina gulsum ile o gece neler yasadigini msj olarak yaz oda msj olarak yazarsa o msjlarin ekran resmni cek. Gulsumede wastsptan yaz tum herseyi bildgini o gece onu kandirdigini onla yasadiklarini nisannlinn itiraf etttgini yaz ondanda onayi al onuda kaydet... sonra gulsume caze olarak bnlari ailene okutacagim benim nisanlmla arami bozdun die tehtit et. Ama.ailesine atma ona o korku yetsn biraz korkut ... kurtldgnda dua et onune bak hayatni yasa

Yol o kızı, net.
sonra da bunu bilip de susan dilsiz şeytanları da hayatından çıkar.

:bicak:Gülsümün suratına tukurup nişanlıyı tokatlamak isteyenler likelasın

Ayy ben lisedeyken çocukluk arkadaşıma birinden hoşlandığımı söylemiştim hatta göstermiştim ,kız 1 hafta sonra teklif etti ona bir süre birlikte oldular ,hala gelir aklıma :110:

Yüzsüzlüğün bu kadarı...
bence hiç intikam peşinde falan koşmayın. Bırakın kendi haline, kendi pisliği ona yeter Zaten.
İnşallah karşınıza iyi insanlar çıkar...
inşallah dualarım bu yönde bazen geliyor susamıyor insan içim çok doldu hergün sızlıyor içim fazlasıyla.

Ağız burun dağıtmak lazım aslında anca o zaman sinirini atarsın ikisi birbirini bulmuş gevşekler nisanlinda az deil
ikisinide yerden yere vurasım geliyor elime geçse kızı bir bulamadım kaç gün oldu

Kizim yatmislar nasil.mesefa bu elbet yaninda oyle olacak
kendime yediremiyorum bukadar rolcü olmakta üstlerine yok ama o kız fazlasıyla kuyruk sallamış şimdi düşünüyorum da Allah belalarını versin

Allah'tan bulsunlar , zaten onlar da dağılmış baksana. Kızmakta haklısın ama emin ol gün gelecek sen onlardan çok daha iyi olacaksın . Kişi başkasına yaptığı kötülüğü kendine yapar aslında

Bi arkadasımın başına geldi böyle bişey, yakın arkadaşı ile erkek arkadaşı ünv bitiminde sevgili olmuşlar sonra. Kız sürekli arkadaşıma bu oğlan sana göre değil diyip kötülermiş. Yaşları da küçük değil ha , üniversite de sınıf arkadası imiş hepsi. kızda beyin tümörü çıktı sonra, geldi helallik istedi filan . Bence kimsenin ettiği kötülük yanına kalmıyor bu dünyada
Yarabbim ettiklerinin fazlasını başına dolasın bukadar yıkıntı ağır geliyor heryer anı dar geliyor heryer :(

Kadının düşmanı gene kadın.

Bazısının gözü hiçbirşey görmüyor konu erkek olunca:KK62:

Benim bile paralayasım geldi.Çok haklısın.

Kendini yiyip bitirme.Elbet o dönecek, gelecek.

Bu dünya bana da kalmaz ama görmeden ölmek istemiyorum bunu

İkisi de birbirinden pislik, karaktersiz insanlar. "Alkollüydüm ya bilinçsizdim" diyenler külliyen yalancı, çakırkeyif olsan da öyle kendini kaybedecek boyutta olmuyorsun daha çok cesaret geliyor o kadar. Eski nişanlı gayet ne yaptığının bilincinde olarak yapmış, Gülsüm'e denecek söz bile yok zaten. Zor biliyorum çifte aldatılmış gibi hissediyorsunuz ama kurtuldunuz iyi ki. Ya hiç bilmeden sürdürseydiniz onlarla ilişkinizi? Üzülmemeye çalışın, Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza dilerim.
AMin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu acı nasıl azalır bilmiyorum içim soğumuyor

Back
X