- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ay hepte mazlum gelinler sen kim bilir onlara neler yapıyosun sinsi sinsi bakışlar felan..? Burda bizi yemeyin şimdiBen evlendikten sonra ne öğrendim biliyor musun?
KV+görümceleré iki yüzlü davranacakmışsın
Benimkiler de güya eşimin yaninda severler beni ama kuytuda bir yakalasınlar neler yaparlar neler
Sende öyle yap barisacaksan tabi
yorumunuzu okuyunca resmen şok geçirdim çünkü aynı kv yi anlatmışsınız!!1. Asla kv ile basbasa gorusme
2. Hickimseye onunla ilgili olumlu bir sey bile soyleme
3. Kv ye hickimseyle ilgili olumlu yorum bile yapma buna cok dikkat et. İyi lafini bile baskalarina kotu anlatabilir.
4. Esine bastan soyle samimi olmayacagini ve nadir gorusmek istedigini
5. Yani cok az konus buna dikkat et. Senin oylesine soyledigin seyi bile olay haline getirebilir.
6. Ve bence acikca soyle mesafeli olacagini selamin aleykum-aleykum selam olacagini.
evet haklısınız çünkü aynı döngüyü senelerdir yaşıyorum, bu ilk değil. aslında hiç barışmak istemiyorum ama kendini herkese şirin göstererek puan topluyor şu sıralar, herkes de bana baskı halinde. off çok kararsızım.Bir de insanlar degismez. Asla kvnin duzeldigini dusunme. Bir iki tatli sozune aldanma.
neden, cunku bende bunun gorumce modelinden var. Cok.cok.fena... Kuser kuser gelir ozur diler barisir. Esim ve anne babasi.icin gorustum yillardir. Annesini babasini esimi kisacasi etrafimizdaki herkesi bana dusman etmek icin agzimdan cikan her kelimeyi kullandi.yorumunuzu okuyunca resmen şok geçirdim çünkü aynı kv yi anlatmışsınız!!
ağzımdan çıkan olumlu şeyleri bile asla tahmin edemeyeceğim olumsuz şekillerde herkese anlatan birisi. 5. madde %100 doğru kv için. daha fazla yorum istesem sizden?
keşke beni gerçek hayatta tanımış olsaydınAy hepte mazlum gelinler sen kim bilir onlara neler yapıyosun sinsi sinsi bakışlar felan..? Burda bizi yemeyin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?