180 derece donmek

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Okulda bi arkadaş grubum var.3 kız 4 erkek. Neyse bu yıl tanıştık bir erkek arkadaşımız sevgilisi oldugunu sakladı yani bahsetmedi hiç bence saklamaktır bu.facebook vs fotoğrafları da yoktu zaten nerden bilelim :) Hatta kızlardan biri ondan hoslanıyordu. Çocugun sevgilisi 5 yıllıkmis meger ve kız başka şehirde okuyormus çocuk bir de muhafazalar aileden geliyor kendi de öyle. Neyse bize tam ayrılma eşiğindeyken söyledi ayrılıcaz falan demiş. Sonra kız bu şehire geldi çocugun yanına burda kaldı falan çocuk öğrenci evinde kalıyor arkadaşları ile neyse sonra kız gitti bunlar barışmış meğer ama çocuk nasıl değişti. Sürekli kızdan bahsediyor işte onun yanına gidicek sunu yapcaz falan . Profil fotograflarını kızla yapmaya basladı falan . Ben konun mutlulugunu isterim tabiki ama tuhaf değil mi sizce günahını aşmak istemem ama ben büyü falan olabilir mi acaba diye dusundumo_O:KK57::KK17:

Okulda bi arkadaş grubum var.3 kız 4 erkek. Neyse bu yıl tanıştık bir erkek arkadaşımız sevgilisi oldugunu sakladı yani bahsetmedi hiç bence saklamaktır bu.facebook vs fotoğrafları da yoktu zaten nerden bilelim :) Hatta kızlardan biri ondan hoslanıyordu. Çocugun sevgilisi 5 yıllıkmis meger ve kız başka şehirde okuyormus çocuk bir de muhafazalar aileden geliyor kendi de öyle. Neyse bize tam ayrılma eşiğindeyken söyledi ayrılıcaz falan demiş. Sonra kız bu şehire geldi çocugun yanına burda kaldı falan çocuk öğrenci evinde kalıyor arkadaşları ile neyse sonra kız gitti bunlar barışmış meğer ama çocuk nasıl değişti. Sürekli kızdan bahsediyor işte onun yanına gidicek sunu yapcaz falan . Profil fotograflarını kızla yapmaya basladı falan . Ben konun mutlulugunu isterim tabiki ama tuhaf değil mi sizce günahını aşmak istemem ama ben büyü falan olabilir mi acaba diye dusundumo_O:KK57::KK17:

Araları kötüymüş bahsetmemiş, araları düzelince bahsetmiş. Gayet normal. Siz sıradan arkadaş grubunuza hayatınızın kötü giden yanlarını anlatıyor musunuz? Kimse anlatmaz...
Ama siz bunu neden bu kadar dert ettiniz anlamadım. Kıskançlık kokusu geldi burnuma...

Canim forum kurallarina aykiri buyulu cinli konular acmak .

Sanmam sadece sagliksiz iliskileri vardir . Yada oglanin size soylememesinin ilk nedeni yanindada birileei istemk olabilor . Erkek milleti işte .

Tamam işte arkadaşınızın mutluluğuna sevinin kıskanmak neyin nesi...

çok saçma bir düşünce ne büyüsü

birde o bu çocuktan hoşlanan kız sensin gibi geldi bana

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın

X