Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlınız uzun, hiç sorun olmaz. Uzaylı gelin topuzu yaptırmazsanız zarif olur. Düz tabandan kesinlikle kaçının.
Benim nosanlimin babannesi demisdi ne bicim gelin bu cok minyon.Gelin dediyin qocasini sirtinda tasiya bilmeli))))))
Kafalarına basketbol topu koymuşlar gibi duruyor hahahaha.Ahahahahha eşim de o topuza alyen der :)
Ilahi ya, takıldığınız konu çok komik.
Siz böyle diyorsanız boyu 1.75 üzeri olanlar ne yapsın?onlarda giyiyor topuklularını süzülüyor kuğu gibi.
Bu arada bende 1.74 üm, 7-8 cm topuklu giyinmiştim, hiç garip olur mu diye aklıma gelmedi.
bnm kuzenim 180e yakindi ve babet giydi,esiyle ayniydu cok da guzeldi.. biz esimle siz gbydik, 171im, ince topuk cok zarif bsy giydim, yaklastm boyuna.. kuzenm de ben de oyle iri yari durmadik yani :) kiloluysan bilemiyorumkizlar boyum 171 cm nisanliminki de 183
dugunumde topuklu giyicem tabi gelinligi gosteren topuklu ama normal topuklularin cogu 7 cm falan 4 cm civari olanlar babanne ayakkabisi gibi oluyo
simdi ben 7 yada 8 cm ayakkabi giysem krepeli sac duvak falan 180 i de gecicem
esimle ayni olurum hemen hemen
oyle zebellah gibi cok iri gorunmek de istemiyorum gelinligim kabarik zaten hem enine hem boyuna alien gibi bi sey olurum
ne onerirsiniz giysem kotu gorunur mu yoksa duz taban falan mi takil dersiniz
Uyy hemserum merak etma ben anlarumenee yiri diyo valla siz anlamazsiniz diye iri yazdiydimmm![]()
Allah iyiliğini versin, 180 gelin deyince toplu nikah sandımkizlar boyum 171 cm nisanliminki de 183
dugunumde topuklu giyicem tabi gelinligi gosteren topuklu ama normal topuklularin cogu 7 cm falan 4 cm civari olanlar babanne ayakkabisi gibi oluyo
oyle zebellah gibi cok iri gorunmek de istemiyorum gelinligim kabarik zaten hem enine hem boyuna alien gibi bi sey olurum
bence boylu poslu kadın herzaman daha gosterıslı daha guzelkizlar boyum 171 cm nisanliminki de 183