180 gelin olur mu

Nişanlınız uzun, hiç sorun olmaz. Uzaylı gelin topuzu yaptırmazsanız zarif olur. Düz tabandan kesinlikle kaçının.

Oy oy 1.71 lik boyunda dert oldugunu gorduk.Sırada ki:KK14:

Ilahi ya, takıldığınız konu çok komik.
Siz böyle diyorsanız boyu 1.75 üzeri olanlar ne yapsın?onlarda giyiyor topuklularını süzülüyor kuğu gibi.
Bu arada bende 1.74 üm, 7-8 cm topuklu giyinmiştim, hiç garip olur mu diye aklıma gelmedi.

Benim nosanlimin babannesi demisdi ne bicim gelin bu cok minyon.Gelin dediyin qocasini sirtinda tasiya bilmeli))))))

dogru ya böyle bir şey var. eskiden böyle yürüdügünde ses çıkaran, güçlü kuvvetli kadına güzel kadın derlermiş :KK70:ben de duymuştum. hatta böyle kadınlar için kavgalar çıkarmış evlenmek için:KK70:

Ilahi ya, takıldığınız konu çok komik.
Siz böyle diyorsanız boyu 1.75 üzeri olanlar ne yapsın?onlarda giyiyor topuklularını süzülüyor kuğu gibi.
Bu arada bende 1.74 üm, 7-8 cm topuklu giyinmiştim, hiç garip olur mu diye aklıma gelmedi.

ordan bu konuya takmis gibi mi gorunuyorum

sadece fikir almak icin actim konuyu

Arkadaşım 1.50 boyundayken düz ayakkabı giymişti gelinliğin altına topuklu sevmiyor diye.
Ben 1,72yim, akşam çıkarken 10-11 cmlik topuklu giydiğim de olur, deve gibi olurum.

Takmayın kim ne düşünür diye, kendi içinize sineni yapın.

kizlar boyum 171 cm nisanliminki de 183

dugunumde topuklu giyicem tabi gelinligi gosteren topuklu ama normal topuklularin cogu 7 cm falan 4 cm civari olanlar babanne ayakkabisi gibi oluyo

simdi ben 7 yada 8 cm ayakkabi giysem krepeli sac duvak falan 180 i de gecicem

esimle ayni olurum hemen hemen

oyle zebellah gibi cok iri gorunmek de istemiyorum gelinligim kabarik zaten hem enine hem boyuna alien gibi bi sey olurum

ne onerirsiniz giysem kotu gorunur mu yoksa duz taban falan mi takil dersiniz
bnm kuzenim 180e yakindi ve babet giydi,esiyle ayniydu cok da guzeldi.. biz esimle siz gbydik, 171im, ince topuk cok zarif bsy giydim, yaklastm boyuna.. kuzenm de ben de oyle iri yari durmadik yani :) kiloluysan bilemiyorum

bi de boyumuz ayniyms ya, kabarik gelinlkte duz ayakkabiyla yere yapsmis gbi durursun :) pamuk seker gbi gezmeni istwmem

dugunumde topuklu giyicem tabi gelinligi gosteren topuklu ama normal topuklularin cogu 7 cm falan 4 cm civari olanlar babanne ayakkabisi gibi oluyo

oyle zebellah gibi cok iri gorunmek de istemiyorum gelinligim kabarik zaten hem enine hem boyuna alien gibi bi sey olurum

Allah iyiliğini versin, 180 gelin deyince toplu nikah sandım:KK70:

Ben 1.73'üm düz giymiştim düğünümde. Ama benim beyle 5 cmcik var aramızda topuklu giysem onu geçerdim. Bir de rahat olmayı seviyorum ben. Bütün gece topuklu çekemezdim.

Bu durumda sizin ve Eşinizin ne hissedeceği önemli olan..siz de problem olmadiktan sonra diğer kişileri boşverin nasılsa bir şekilde o gün hep sizin düğününüz konuşulacak. ..yalnız rahatın izi da dusunun derim sonuçta boyunu kısa değil. ..topuklu topuksuz artık nasıl daha rahat ediyorsanız onu da hesaba katın. ..

180 gelin anladım bende bir nokta yüzünden :)
Herkesin dediği gibi zayıfsanız hoş durur

duvar gibi derler işte :KK49:
bizim burda öyledir

ki zaten kendi boyunda uzun maşallah :cool::D

bence boylu poslu kadın herzaman daha gosterıslı daha guzel
kugu gıbı olursun
manken gıbı
gıy gıy dugununde ozenmıcende ne zaman ozencen :)
allah mutlu etsın ;)

Back
X