Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yarın tekrar baktıracağım fakat merak ettiğim dört gün gecikmeye göre çıkan sonuç nasıl olmalı ya da 186 beta az mı kimyasala mı döner diye ? Neyse inşallah hayırlısı neyse o olur duaya ihtiyacım varİkiser gün arayla bak bakalım düzenli artış oluyor mu diye, normal mi değil mi tek değerle anlaşılmaz, sağlıcakla gelişir inşallah
Yok öyle belli olmaz döner mi dönmez mi Allah bilir, tek değerden anlaşılmaz, gecikmeye göre de oranlayamayiz çünkü herkes aynı vakitte yumurtlama dönemi yaşamaz, aynı dönemde döllenme olmaz kişiye göre değişir yani, o yüzden negatif şeyleri düşünmek için sebep yokÇok teşekkür ederim yarın tekrar baktıracağım fakat merak ettiğim dört gün gecikmeye göre çıkan sonuç nasıl olmalı ya da 186 beta az mı kimyasala mı döner diye ? Neyse inşallah hayırlısı neyse o olur duaya ihtiyacım var![]()
Bidaha kan verdiniz miÇok teşekkür ederim yarın tekrar baktıracağım fakat merak ettiğim dört gün gecikmeye göre çıkan sonuç nasıl olmalı ya da 186 beta az mı kimyasala mı döner diye ? Neyse inşallah hayırlısı neyse o olur duaya ihtiyacım var![]()
Cevap için teşekkür ederim perşembe günü 1267 olmuş yarın sabah doktora gideceğim kese vs gözükmez diyorlar ama benim daha önce hormon sorunum vardı gidip bir kontrol olacağımYok öyle belli olmaz döner mi dönmez mi Allah bilir, tek değerden anlaşılmaz, gecikmeye göre de oranlayamayiz çünkü herkes aynı vakitte yumurtlama dönemi yaşamaz, aynı dönemde döllenme olmaz kişiye göre değişir yani, o yüzden negatif şeyleri düşünmek için sebep yok
Evet 1267 olmuşBidaha kan verdiniz mi
Perşembe 1267 çıktıysa yarın kese görünür diye düşünüyorumCevap için teşekkür ederim perşembe günü 1267 olmuş yarın sabah doktora gideceğim kese vs gözükmez diyorlar ama benim daha önce hormon sorunum vardı gidip bir kontrol olacağım
Merhaba , dün keseyi gördük şükürPerşembe 1267 çıktıysa yarın kese görünür diye düşünüyorum
Merhaba , dün keseyi gördük şüküriki hafta sonra kalp atışı dinlemeye gideceğiz .
İnşallah çok teşekkür ederim bir sıkıntı olmadığını gösterir değil mi kese bazen boş falan oluyor kesemiz var ufacık dedi iki hafta sonra kalp dinleyelim dedi bende heyecandan pek bir şey soramadım aklıma hiç gelmediİnşallah sağlıkla gelişir, sağlıkla buyutursun![]()
Canım benim 1 haftalık gecikme ile 148 çıkmıştıArkadaşlar merhaba 3 gün adetim geciktikten sonra evde yaptığım testi çift çizgi görünce kan tahlili verdim .sonucum 186 çıktı 3 ya da 4 gün geciktim sizce bu beta normal mi ?
Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı hepimiz içinKesede bozukluk falan olsa söylerdi, şimdilik sadece dua edip bekleyeceksin![]()
Merhaba , dün keseyi gördük şüküriki hafta sonra kalp atışı dinlemeye gideceğiz .kaç haftalık gördün keseyi canım
10 cm
kaç haftalıkken gördünüz keseyi karından mı bakıldı
Evet karından bakıldı 5. Haftadayızkaç haftalıkken gördünüz keseyi karından mı bakıldı
Bende bugün gittimde benim de 5 haftalık küçük göründü ama aynıyızEvet karından bakıldı 5. Haftadayız
Kese görününce dış gebelik ihtimali olmuyor dimi ya endişeliydim biraz rahatladım ama annelik işte genede bitmiyor endişeBende bugün gittimde benim de 5 haftalık küçük göründü ama aynıyız