19+1 cinciyet yanılma payı var mı

Nisa hazal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2025
6
0
1
32
Merhaba hanımlar 19+1 gebeyim. Özelde bana kız bebek dedi ama ben en başından beri erkek hissediyordum. Detaylı ultrasonda yanılma payı var mı, değişir mi. Sizce

Merhaba hanımlar 19+1 gebeyim. Özelde bana kız bebek dedi ama ben en başından beri erkek hissediyordum. Detaylı ultrasonda yanılma payı var mı, değişir mi. Sizce
Olabilir bacak arası tam görülmediyse yanılma olur karnınızda tam erkek bebek göbeğine benziyor hayırlısı olsun renkli ultrasona girdiniz mi hiç

Olabilir bacak arası tam görülmediyse yanılma olur karnınızda tam erkek bebek göbeğine benziyor hayırlısı olsun renkli ultrasona girdiniz mi hiç
Hayır girmedim, en çokta kırmızı et aşerdim bunu farklı sanıyordum. İsterseniz başka fotoğraf atıyorum ona da bakın lütfen yorum bekliyorum

detayli genetik testte cikmadiysa her zaman yanilma payi var benim birebir tanidigim birisi erkek diye gitti doguma, kizi oldu:)

detayli genetik testte cikmadiysa her zaman yanilma payi var benim birebir tanidigim birisi erkek diye gitti doguma, kizi oldu:)
Benim de tek umudum bu, eşim de ben de bir erkek evlat çok istiyoruz. İki kızım var karnım nasıl sizce
Normal ultrasondan baktı sadece

Benim de tek umudum bu, eşim de ben de bir erkek evlat çok istiyoruz. İki kızım var karnım nasıl sizce
Normal ultrasondan baktı sadece
hic anlamam karindan falan
ama ne olursa olsun, Allah aratmamis üçüncü saglikli cocugunuza hamilesiniz. Şukredin bence. böyle düşünceleri icinizden gecirseniz de dile çok dökmeyin, nolur nolmaz

*iki kızın üstüne "çok istenen, umutla beklenen erkek" cocugun oldugu istisnasiz bütün evlerde o erkek paşa olur, ekstra kiymetli olur. o yuzden kizlariniz acisindan bakinca kız olsa daha iyi olur gibi geliyor.

hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.

Erkek istememin tek nedeni çok çocuk getirmek istememek. İnsan nefsi oğlan da ister işte. Kız olsa da şükrediyorum asla neden demem. O da evladım

Hayır girmedim, en çokta kırmızı et aşerdim bunu farklı sanıyordum. İsterseniz başka fotoğraf atıyorum ona da bakın lütfen yorum bekliyorum
Ya tabi göbek şekli vs hurafeler ama sivri göbek için erkek derler sanki erkek gibi benimde bir tanıdığım 8.5 aylıkken erkek olduğunu öğrenmişti inşallah gönlünüzden geçen olur

Ya tabi göbek şekli vs hurafeler ama sivri göbek için erkek derler sanki erkek gibi benimde bir tanıdığım 8.5 aylıkken erkek olduğunu öğrenmişti inşallah gönlünüzden geçen olur
O da özelde mi öğrenmişti kız olduğunu, erkek olduğunu nereden öğrendi aynı doktor mu ı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…