19-12 arası bir şeyler yememe diyeti

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Hanımlar 19-12 arası bir şeyler yememe gibi diyet değilde öyle bir şey var ya baya zayıflatıyormuş hiç deneyen oldu mu? Birde o saat dilimlerinde su içebiliyor muyuz? Detox suları detox smothileri vs birde onun asıl ismi nedir internette araştırma yapmam için?

Son olarak maydanoz limon detoxsunu yapan var mı aranızda çok etkiliymiş.. maydanoz ve suyu robottan geçirip limonla birlikte içiyormuş baya etkiliymiş yapanınız var mı?

Öyle bir diyet duymadım. Akşam saat 7 den sonra yemek kilo aldırıyormuş. Yersen de meyve gibi besinleri tercih etmeliymişiz. Sanırım dediğin bunla ilgili olabilir. Suyu her zaman iç hatta bol bol iç. Suyun kiloyla ilgisi yoktur.
Maydanoz limon yapmıştım. Hatta detox sularının değişik versiyonlarını da yaptim. Kilo verdirmesinden ziyade vücuttaki ödemi attığı için şiş görünümü düzeltiyor. Tabi 3-4 dilim pasta, börek yiyip de üzerine o suyu içtiğinde fayda etmez :) Bunu takviye gıda gibi düşün. Ben düzenli, sağlıklı beslenip spor ve suyun da eşliğinde bir 7 kilo kadar vermiştim. Sevinip bırakınca hepsini geri aldım. Böyle yiyerek kilo verdiren bir ürüne rastlamadım henüz.

Ah ah keşke olsa aslında benim tek sorunum spor yapmamam bakıldığı zaman kilolu değilim normalim ama vücudum biraz salık bense sıkı fit bir vücut istiyorum yağlarımın gitmesini tabii onun içinde spor şart onuda rutine sokamadım Bahsettiğim şey benim akşam 7’den sonra hiçbir şey yemiyorsun öğlen 12’ye kadar öyle bir şey duydum yapanlarda çok ama sağlıklı mı etki veriyor mu yağ yakıyor mu onu bilemiyorum işte

Öyle birşey yok. Önemli olan hangi saatler aralığında yemeği kesmek değil o gün içinde aldığın kalori miktarıdır ve sen gece 3 tede yemek yesen günlük kilo vermek için aldığın kaloriyi geçmediğin taktirde kilo almayı bırak zaten otomatikman kilo verirsin. Yani özetle istediğin saatte ye ve kalori hesabı yap

@ktlhll dediğin diyet 'aralıklı oruç' ilk başta 8 saat istediğini istediğin kadar yiyorsun. Sonraki 16 saat hiçbir şey yemiyorsun sadece su ve şekersiz bitki çayı sade kahve içebilirsin. Çok kilo verdiriyor. Bunu 7 saat ye 17 yeme/ 5 saat ye 19 yeme gibi 1 saat ye/23saat yeme ' ye kadar indiren var da gerek yok 8-16/ 7-17 çok iyi kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…