19-20-21 Temmuz Tedaviye başlayacaklar var mı?

evet eşim ameliyat oldu testis alındı ben tüp bebek sürecinizi merak etmiştim
Size tavsiyem ne olur ne olmaz kemoterapi öncesi de gidip dondurun elinizde fazladan olsun kalitesiz çıkabiliyor olmayabiliyor kemoterapi sonrası sperm çıkışı olmuyor uzun bir süre sonrasında sağlıklı beslenme ve vücut toparlaninca tek tük geliyor biz ameliyat öncesi ve sonrası iki kez dondurduk tüp bebek tedavisine devlette başladım süreç devam ediyor tahliller hepsi yapıldı ilk regl ile birlikte ilaçlara başlayacam ilaçlar için rapor aldık eşimin durumundan dolayı devlet desteği ile uyguna alabiliyormuşuz

İyi olmuş sizin için inşallah böyle iyi gider her şey ilaçlar kolay bulunuyor mu bide siz raporlu mu almıştınız ne kadar tuttu ilaçlar
Ovitrell bulunmuyor, şimdiden alın. Normal fiyatı 1200 tl. Ben recete olmadan nakit bi sekilde bi eczaneden 3000tl aldim. Nere gittiysem yok dediler. Gonal f igne 900lük 9250tl tuttu. Kisaca masallahlari var ignelerin😁

Bugün ilk ignemi oldum ve dedigin gibi hic acimiyormus 😄 senin son durum ne acaba?
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben bugün opu oldum 8 tane yumurtam toplandı bakalım inşallah kalitelidir döllenirler yarın haber verecekler

Ovitrell bulunmuyor, şimdiden alın. Normal fiyatı 1200 tl. Ben recete olmadan nakit bi sekilde bi eczaneden 3000tl aldim. Nere gittiysem yok dediler. Gonal f igne 900lük 9250tl tuttu. Kisaca masallahlari var ignelerin😁
Ovitrell çatlatma iğnesi mi oluyor onuda gonalf ile birlikte yazmıyor mu doktor niye reçetesiz aldınız ki bide sizin iğneler indirimli hali mi o kadar tuttu

Ovitrell çatlatma iğnesi mi oluyor onuda gonalf ile birlikte yazmıyor mu doktor niye reçetesiz aldınız ki bide sizin iğneler indirimli hali mi o kadar tuttu
Ovitrelle çatlatma iğnesi ama istanbuldaysanız rahat bulursunuz belli semtlerde çok kolay bulunuyor ben hemen aldım

Kaç gün kullandınız iğneleri bide sizin taze transfer mi olacak
9 gün kullandım 11. Gün çatlatma iğnesi yaptım bugün opu oldu taze transfer olmayacak maaleeef dondurulacak çikolata kistm ve miyomum var geçici menopoz uygulanacak adetin 2.günü tekrar gideceğim

9 gün kullandım 11. Gün çatlatma iğnesi yaptım bugün opu oldu taze transfer olmayacak maaleeef dondurulacak çikolata kistm ve miyomum var geçici menopoz uygulanacak adetin 2.günü tekrar gideceğim
Anladım geçmiş olsun inşallah güzel geçer sizin içinde süreç kucağınıza alırsınız tez vakitte bebeğinizi

3000 mi . Bende reçetesiz aldım 1100 TL ye her yer farklı satıyor sanırım sasrdim 😔

Benimde dondurulmuş transfer diğer ay inşallah 🙏🏻

Benimde dondurulmuş transfer diğer ay inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gebe kalırsınız. Benimde eylülde olacak gerçi daha yumurtam döllendi mi ne oldu bilmiyorum inşallah olmuştur ilerler herşey güzel giderse bende eylülde transfer olacağım

Back
X