19-20-21 Temmuz Tedaviye başlayacaklar var mı?

Opu zor muydu ve iğneler zor mu oluyor bende yarın gidicem doktora bugün adet oldum, Allah hepimizin yardımcısı olsun istemsiz gözlerim buğulanıyor
Hayır bir zorluğu yoktu endişelenmeyin benimde ilk tedavim internetten gördüğüm o duygusal zor süreç yaşanmadı açıkçası gün gün iğnemi vurdum hiç acıma yanma olmuyor kolaylıkla vuruyorsunuz bitiyor opuda çok kolaydı 20 dk sürdü genel anestezi verdiler ilk defa anestezi aldım biraz korkmuştum ama o içeriye girdim gözümü açtığımda odamdaydım hafif adet ağrısı gibi ağrı oldu serum taktılar bitti gitti kalktım günlük hayatıma devam ettim kalbinizi ferah tutun

Benim opudan sonra doktor ile görüşmüştük o bilgi vermişti bana sonra embriyolog gün gün arayıp bilgi vermişti 5.güne gidenleri dondurmustuk biz 😊
Bana 3.gün arayıp bilgi vereceğini söylemişti heralde duruma göre bakar ben araştırıp kendimi çokta strese sokmak istemiyorum nasipte olan gelir bulur hakkımızda hayırlısı olsun 🌸

Hayır bir zorluğu yoktu endişelenmeyin benimde ilk tedavim internetten gördüğüm o duygusal zor süreç yaşanmadı açıkçası gün gün iğnemi vurdum hiç acıma yanma olmuyor kolaylıkla vuruyorsunuz bitiyor opuda çok kolaydı 20 dk sürdü genel anestezi verdiler ilk defa anestezi aldım biraz korkmuştum ama o içeriye girdim gözümü açtığımda odamdaydım hafif adet ağrısı gibi ağrı oldu serum taktılar bitti gitti kalktım günlük hayatıma devam ettim kalbinizi ferah tutun
Allah razı ve olsun içimi rahatlattınız, 2 ay önce anneannemi kaybettim duygusal bir süreçten geçiyorum bir can gitti şimdi bir can gelsin diye uğraşıyorum rabbim hepimizin emeklerini görüyor kolaylıkla sağlıkla olsun hepimizin yuvası şenlensin

Allah razı ve olsun içimi rahatlattınız, 2 ay önce anneannemi kaybettim duygusal bir süreçten geçiyorum bir can gitti şimdi bir can gelsin diye uğraşıyorum rabbim hepimizin emeklerini görüyor kolaylıkla sağlıkla olsun hepimizin yuvası şenlensin
Amin başınız sağolsun inşallah sizde kolaylıkla atlatırsınız. Bu süreçte gerçekten moral çok önemli hiç stres yapmayın çok fazla düşünmeyin beslenmenize dikkat edin tedavi başladığında ağır hareketlerden kaçının yeter güzel haberler alırsınız inşallah 🌸

Back
X