- 4 Ocak 2025
- 593
- 233
- 18
- 30
İnşallah inşallahTesekkür ederim umarım insallah mutlu haberlerle dönecegiz ikimiz de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahTesekkür ederim umarım insallah mutlu haberlerle dönecegiz ikimiz de
Persembe taze transfer var benim insallah embriyomuz cikarsa. Catlatma ignesi olarak ne vurdunuz?İnşallah inşallahsiz taze transfer olacak mısınız
Ay hadi güzel haberler sizin daha heyecanlı. 1 ovitralle 2 gonapeptyl vuruldum ben sizPersembe taze transfer var benim insallah embriyomuz cikarsa. Catlatma ignesi olarak ne vurdunuz?
Banada aynı şekil doktor yazdi 1 ovitrell iki gonapeptylAy hadi güzel haberler sizin daha heyecanlı. 1 ovitralle 2 gonapeptyl vuruldum ben siz
Evet denk geldik gerçektenBanada aynı şekil doktor yazdi 1 ovitrell iki gonapeptylherseyimiz ayni. Heyecan yok ben de garip bi sekilde.
Insallah cok cikacak. Ben yumurta sayisindan degilde embriyo cikmamasindan korkuyorum nedenseEvet denk geldik gerçektenbende de yok hiç sadece merak var kaç tane çıkacak diye sayım az olduğu için o da
Evet o da korkutuyor da şimdi yumurta çıkmazsa zaten embriyoya gidecek bi şey bile olmayacak benim için yani. 4 tane folikülüm zaten ama sizin inşallah döllenir ya o kadar sayıdan olur bence korkmayınInsallah cok cikacak. Ben yumurta sayisindan degilde embriyo cikmamasindan korkuyorum nedense
Ben opudan çiktim darisi sana canim. 16 yumurta toplanmış çok sükür. Umarim sendede göründügünden fazla toplanir.Evet o da korkutuyor da şimdi yumurta çıkmazsa zaten embriyoya gidecek bi şey bile olmayacak benim için yani. 4 tane folikülüm zaten ama sizin inşallah döllenir ya o kadar sayıdan olur bence korkmayın
İnşallah canım nasılsın şimdiBen opudan çiktim darisi sana canim. 16 yumurta toplanmış çok sükür. Umarim sendede göründügünden fazla toplanir.
Biraz sersemlik var ama çok iyiyim ağrim sızım yokİnşallah canım nasılsın şimdi
Çok basit bi işlem, hic korkmayin.İnşallah canım nasılsın şimdi
Daha giremedim de bekleme odasındayım. Bi kadın çıktığından beri ağlıyor çok ağrım var diye gerildim birazÇok basit bi işlem, hic korkmayin.
Bende inanirmisiniz sifir agrıDaha giremedim de bekleme odasındayım. Bi kadın çıktığından beri ağlıyor çok ağrım var diye gerildim biraz
Benim de yok canım çok şükür. 4 Folikül vardı 4ünde ee yumurta çıkmış çok şükür inşallah 2 3 tanesi döllenirBende inanirmisiniz sifir agrı
Insallah 4 dü de olgundur 4dü de döllenirBenim de yok canım çok şükür. 4 Folikül vardı 4ünde ee yumurta çıkmış çok şükür inşallah 2 3 tanesi döllenir
Gecmis olsun cok sükür zor olani atlattikBenim de yok canım çok şükür. 4 Folikül vardı 4ünde ee yumurta çıkmış çok şükür inşallah 2 3 tanesi döllenir
Evet evet çok şükür canım sana da geçmiş olsunGecmis olsun cok sükür zor olani atlattik![]()
Yani 11 bekliyordum aslinda son gittigimde 7solda 4 sağda demişti. 16 banada süpriz olduEvet evet çok şükür canım sana da geçmiş olsun16 yumurta olmuş demek senin de maşallahh
Çok iyi olmuş canım inşallah hepsi kaliteyle döllenirYani 11 bekliyordum aslinda son gittigimde 7solda 4 sağda demişti. 16 banada süpriz oldu
Doktor sana ne ilac yazdi? Ben bi torba aldim simdi eve gidiyorum. Kafam karişti hangisi bugün diyeÇok iyi olmuş canım inşallah hepsi kaliteyle döllenir