19 - 25 Eylül 2022 Haftalık Burç Yorumları

Screenshot_20220918-201224_Instagram.jpg
 
kedi haft (13).jpg


Koç burcu​

Pazartesiden perşembeye yeni şeyler denemek veya çevrenizde ve rutininizde değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi daha sosyal hissedebilir; macera ya da heyecan arayabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve düşünmeden hareket etmekten korkmayın. Özellikle aşk ilişkilerinizde buzları kırabilir, birine çıkma teklifi etme şansını yakalayabilirsiniz. Cumadan pazara başarı edinmek için dayanıklılık ve kararlılıkla harekete geçmelisiniz. Detaylara gösterdiğiniz özen ve güçlü bir iş etiği anlayışınız sayesinde karışık ve zorlu görevlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Boğa burcu​

Pazartesi gününden perşembeye kadar sosyal hayatınız, aşk hayatınız ve yaratıcılığınız konusunda ufkunuz daha açık olabilir. Hayatınızdaki bariyerleri ve takıntılarınızı azalttığınızda kendinizi daha özgüvenli ve çekici hissedebilirsiniz. Yeni bir arkadaşlık veya ilişki kurmak için daha ilgili ve heyecanlı davranırsanız kolaylıkla gerçekleşecektir. Cumadan pazara popülerliğiniz ve cazibenizin artışına güvenebilirsiniz. Mevcut ilişkinizde olumlu anlamda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlarsanızsanız bağınız çok yoğun olabilir ve farklı problemler doğurabilir.

İkizler burcu​

Pazartesiden perşembeye, kendiniz olmak ve kalabalığın arasından sıyrılma konusunda daha güçlü duygular hissedebilirsiniz. Hayatı keşfetme ve kendinize fırsatlar yaratma konusunda daha fazla özgürlüğe sahip olabilirsiniz. Değişken tavırlar sergileyebilirsiniz ancak bu diğer insanları etkilemeyecek. Cuma ve hafta sonu uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için kontrolü elinizde hissedebilirsiniz. Sabırlı ve hırslı olursanız, ne kadar uzun sürerse sürsün başarıya ulaşabilirsiniz. İş hayatında takdir alabilir, yakın ilişkilerinizde sadakat ve güven edinebilirsiniz.

Yengeç burcu​

Hafta içinde yeni şeyler denemek ve daha fazla dışarı çıkmak konusunda daha özgür hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınız, aşk hayatınız ve finansal imkanlarınız açısından harika bir zaman olabilir. Hayatınıza farklı, sizi teşvik edecek, açık fikirli biri girebilir. Farklı kültürlere sahip insanlara karşı çekim hissedebilirsiniz. Cumadan pazara hayat size romantizm getirebilir. İlişkileriniz ciddileşebilir veya ilerleme kaydedebilirsiniz. Duygusal ve cinsel açıdan çok çekici olduğunuz bu dönem, randevuya çıkmak için uygun bir zaman olabilir.

Aslan burcu​

Pazartesiden cumaya akıcı iletişim ve dengeli düşünceleriniz sayesinde iş anlaşmaları yapmak, kendinizi tanıtmak için uygun bir zaman olabilir. Hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı anlayabilir ve önemli detaylar üzerinde durabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, kültür sanata eğilebilir ve aile ziyaretlerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Cumartesi ve pazar, uzun vadede başarıya ulaşmak için cesur ve özverili olmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Güçlü özgüveninizi ve cinsel çekiciliğinizi uzun vadeli ilişkinizi resmileştirmek veya netleştirmek için değerlendirebilirsiniz.

Başak burcu​

Bu hafta bazı zamanlar kendi hırslarınızdan vazgeçmek veya pes etmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden kısa bir mola vermek ve gerçekten dinlenmek size iyi gelebilir. Hafta sonuna doğru ise hayatınıza aşkı çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki huzur sizin için daha önemli hale gelebilir. Aynı zamanda hem duygusal açıdan hem de cinsel açıdan daha güçlü bir çekicilikte hissedebilirsiniz. Yeni insanlar tanımak ve flörtleşmek için uygun bir zaman olabilir. Özgüveniniz ve öz sevginiz sayesinde var olan ilişkilerinizde olumlu geri dönüşler alabilir, değişimler yaratabilirsiniz.

Terazi burcu​

Hafta içi zihninizin açık ve düşüncelerinizin net olduğu günler sizi bekliyor olabilir. Bu dönemde düşüncelerinizi biriyle paylaşmak veya yazmak size iyi gelecektir. Bilgiye açık olacağınız için yeni hobiler edinmeyi, ders çalışmayı, geride kaldığınız işlerinizi tamamlamayı düşünebilirsiniz. Hayat planları yaptığınız ve hedeflerinize odaklandığınız günler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu eğlenceye açık ve dinamik bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu günlerde farklı kültürden insanlarla kuracağınız ilişkiler gündeme gelebilir.

Akrep burcu​

Perşembe gününe kadar beklenmedik karşılaşmalar gündeminizde olabilir. Değişime daha açık olacağınız günler sizi bekliyor. Bu nedenle rutininizin dışında yeni bir aktivite denemek veya yeni bir hobiye başlamak size iyi gelebilir. İçgüdülerinizin çok güçlü olacağı bu günlerde ani kararlar verebilirsiniz. Hafta sonu duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. Romantik ve arkadaşlık ilişkilerinizde karşınızdakinin hislerini detaylı analiz etme eğiliminde olabilirsiniz.

Yay burcu​

Hafta içi iletişim konuları gündemde olabilir. Zihinsel olarak aktif ve tetikte olacağınız günler yaşayabilirsiniz. Bu günlerde uyumlu kişiliğinizle öne çıkabilirsiniz. Komşularınızla, çalışma veya okul arkadaşlarınızla ve kardeşlerinizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve yeni iş anlaşmalarına imza atmak için de uygun bir vakit olabilir. Hafta sonu tutkularınızı takip etmek isteyebilirsiniz. Eğlenceye açık olup yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Oğlak burcu​

Hafta içi yeni bir ilişkiye adım atmak ve sosyal ortamlara girmek için doğru zaman olabilir. Bu dönemde tanıştığınız insanlarla ilişkileriniz yavaş ilerlerken özel ve yoğun bir bağ kurabilirsiniz. Para biriktirmek veya yatırım yapmak için bu günler uygun olabilir. Hafta sonu sevdiğiniz insanlara ve hobilerinize daha yoğun bağlanabilirsiniz. İlişkilerinizde karşınızdakinin sadakatini sorgulama eğiliminde olabilirsiniz.

Kova burcu​

Hafta başı sevdiklerinize karşı sorumluluklarınız artabilir ve karşınızdaki kişilerden de aynı oranda sorumluluk almalarını bekleyebilirsiniz. Kendinize daha çok değer ve saygı göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Çarşambadan sonra zorlu hedeflere odaklandığınız günler gelebilir. Detaycı ve hırslı kişiliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. Bu dönemdeki emekleriniz hemen olmasa da bir süre sonra size başarı getirebilir.

Balık burcu​

Hafta içi sosyal hayatınız eğlenceli olabilir. Alışılmışın dışında giyim tarzınızla ön plana çıkabilirsiniz. Heyecanlı ve enerjisi yüksek insanlarla tanışıp yaklaşabilirsiniz. Hafta sonu özgüveninizin düşük olduğu günler yaşanabilir. Başkalarının sizin hakkında ne düşündüğüne odaklanma eğilimi gösterebilirsiniz. Özel hayatınızda her şeyi detaylarıyla düşünerek analiz etmektense gerçeklere odaklanmak ruhunuza iyi gelebilir. Romantik ilişikinizde partnerinizin yaptığı hatalara göz yummayı bırakmak sizi rahatlatabilir.




livetobloom
 
kedi haft (14).jpg


İşiniz sayesinde romantik bir karşılaşma...
Koç ve Yükselen Koç;

İş ve kariyeriniz ile ilgili konularda güç elde etmek, sevmediğiniz ve size uymayan birtakım şeyleri değiştirmek için ideal zaman! Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de bu hafta iş konusunda daha yaratıcı olup daha önce denemediğiniz şeyleri deneyebilirsiniz. Şanslıysanız iş vasıtasıyla sayesinde romantik bir karşılaşma yaşamanız mümkün.



Hedefleriniz değişiyor
Boğa ve Yükselen Boğa;

Özel hayatınız veya yatırımlarla ilgili konularda hedeflerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar, eğitim gibi alanlarda güç kazanabilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de sürpriz aşk karşılaşmaları mümkün. Bekâr boğalar için oldukça güzel bir hafta olacak gibi... Partneriniz varsa daha önce denemediğiniz, zevk verecek farklı şeyler deneyebilirsiniz.




Gizli kalması gereken aşk görüşmeleri
İkizler ve Yükselen İkizler;

Evinizde değişiklikler yapabilir; taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de daha önce yalnız başınıza denemediğiniz ve sizi mutlu edecek yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Gizli kalması gereken aşk görüşmeleri içine de çekilebilirsiniz. Siz yine de dikkatli olun bu konuda, sürpriz durumlar ortaya çıkmasın.



İlişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz
Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Hafta boyunca güçlü iş anlaşmaları, iş birlikleri, ortaklıklar gündeme gelebilir. Hem ilişkiler ve ortaklıklar hem de yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirip bazı değişikliklere de gidebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle şansınız yaver giderse yakın aşkı yakın çevrenizden, katılacağınız sürpriz bir aktivitede bulabilirsiniz. Sosyal ortamlarda sürpriz tanışmalar mümkün ki bu da sizi oldukça mutlu edecektir.




Kazançlarınızı arttıracak gelişmeler
Aslan ve Yükselen Aslan;

Finansal konularda kendinize çeki düzen verebilir, gereksiz harcamaları tespit edip bunları hayatınızdan çıkarmak için harekete geçebilirsiniz. İş ortamınızda da çalışma şeklinizde size fayda sağlayacak değişimlere gitmeniz mümkün. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle kazançlarınızı arttıracak sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da önünüze iyi yatırım fikirleri gelebilir.



Bol bol iltifat alacaksınız
Başak ve Yükselen Başak;

Kendinizi geliştirip-değiştirebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Güçlü, otorite sahibi kişilerle önemli iletişim kurabilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle aşk hayatınıza güçlü kişileri çekebilirsiniz. Bu hafta bol bol iltifat alabileceksiniz; flört haftası.




Maddi konularda gizlilik içindesiniz...
Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta kendinizi keşfedeceksiniz; kendinizde beğenmediğiniz ne varsa değiştirme, bırakma zamanı... Bazılarınız kendini evdeki bazı eşyaları atarken bulabilir. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle maddi konularda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik kazanç veya yatırım durumları gündeme gelebilir.



Sağlıksız ilişkileri elemek için
Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta çevrenizdeki insanlar üzerinde önemli etkileriniz olabilir; tavsiyeler verebilir veya ara buluculuk yapabilirsiniz. Sosyal hayatınıza çeki düzen vermek, sağlıksız ilişkileri elemek için de uygun bir zaman... Venüs ile Uranüs arasındaki uyumlu kontak ile de ilişki konusunda güzel etkiler altında olacaksınız. Bekar olanlar, arkadaşları vasıtası ile birileri tanışabilirler. Hatta bu hafta bazı arkadaşlarınızla ortak işler ve projeler içine girebilirsiniz.



Etki gücünüz artıyor
Yay ve Yükselen Yay;

Hem iş hem de maddi konulardan yana güç kazanma zamanı! Güç ve otorite sahibi kişilerle veya büyük firmalarla önemli iletişimler kurabilirsiniz. İş konusunda etki gücünüz artıyor. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle birlikte, bekâr Yaylar iş vasıtasıyla tanıştıkları kişilerle duygusal yakınlaşmalar içine girebilirler. Bu hafta işte mutlu olacaksınız.



Sosyal medya flörtleri
Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konulardan yana önemli kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de sizden uzakta olan birileriyle duygusal yakınlaşma içine girebilirsiniz. Ya da sosyal medya flörtleri zamanınızı alabilir.



Odağınızda yatırım konuları var
Kova ve Yükselen Kova;

Hafta boyunca kişisel veya mesleki sorunlar çok rahat bir şekilde çözülebilecektir. Maddi konular, borçlar ve ödemelerle ilgili kendinize çeki düzen verebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de evinizde sizi mutlu edecek düzenlemelere gidebilirsiniz. Hafta boyunca yatırımla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.



Arkadaşlarla ortak projeler
Balık ve Yükselen Balık;

Hem sosyal çevreniz hem ilişkiler, ortaklıklarla ilgili olası sorunların üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber para kazanabileceğiniz ortak projelere girişebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle eğer ki yalnızsanız beklenmedik bir aşk gündeme gelebilir. Bir ilişkiniz varsa aniden bir yerlere kaçabilirsiniz.




Dinçer Güner
 
kedi haft (15).jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ *

Bu haftanın başında özellikle gündelik hayatınız odak noktanız ve o alandaki düzen konularınız sizler için önem kazanırken hafta sonuna yaklaştığınızda özellikle eşinizle uyum sağlamaya yönelik hareketlenmeler söz konusu olacak. Özellikle hafta sonu kafa karışıklıkları ve belirsizlikler sebebi ile kendinizi gergin hissedebilirsiniz ve beklemeye tahammül edemeyebilirsiniz. Ancak bu etki geçici önümüzdeki hafta nispeten rahatlayacağınızı unutmayın.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA *

Bu haftanın başında ilişkinizde ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda düzeni sağlamak isteyeceksiniz ve odağınız bu noktada olacaktır. Hafta sonuna yaklaştığınızda günlük işleriniz ve sağlık konuları sizler için önem kazanmaya başlayacak. Haftanın genelinde olumlu enerjilerle bezenmiş olduğunuzu hissedeceksiniz ve özellikle iş konularında yaptığınız her türlü girişimin meyvesini yemeğe başlayacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER *

Bu haftanın başında özellikle ev ve aile konuları ve oradaki düzen sizler için önem kazanacaktır. Ancak hafta sonuna yaklaştığınızda odağınız evinizden ziyade partneriniz ve partnerle uyum konuları olacaktır. Sorunlarınızı çözmek hafta sonundaki en majör konunuz olacaktır. Hafta genelinde özellikle kamu kurumunda çalışan okurlarım üzerlerinde ciddi baskı ve bazı engellerle karşılaşabilirler. Özellikle finansal açıdan kendini çıkmazda hisseden okurlarım kredi kullanmak isteyebilir ancak Merkür retroyu hatırlatmak isterim. İyisi mi siz bu kararı biraz askıya alın.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ *

Bu haftanın başında özellikle iletişim konularında yaşadığınız sorunları çözmek yönünde güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden okurlarım ise eğitim konularında düzeni sağlamak isteyebilir ve birtakım organizasyonlarla uğraşmak durumunda kalabilirler. Hafta sonuna yaklaştığımızda ise aile içi huzursuzluklar canınızı sıkabilir ve aile ve ev içerisinde uyumu sağlamak sizlere kalabilir. Bazı okurlarım ise hafta sonunu ailelerine ayırabilecekleri gibi, bazılarınız ise evi güzelleştirmek için bazı dekorasyon işleri içerisine girebilirler.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN *

Bu haftanın başında finans ve bütçe konuları ile fazlaca haşır neşir olmak durumunda kalabilirsiniz. Hatta o kadar ki adeta kendinizi muhasebe çalışanı gibi hissedebilirsiniz. Ancak tüm hesaplamaların sonunda bütçenizi organize etmeyi başaracaksınız. Hafta sonuna yaklaştığınızda ise kuzen ve kardeşlerinizle vakit geçirebileceğiniz gibi, onlara finansal yardımda bulunmak durumunda da kalabilirsiniz. Bazı okurlarım ise özellikle yeni bir eğitim programına bütçe ayırmak durumunda kalabilirler.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK *

Bu hafta son derece neşeli olacağınız zamanlar geçireceksiniz. Özellikle hafta başında kendinizi hayatınızın merkezine aldığınız zamanlar söz konusu olurken hafta sonuna doğru ise finansal konular gündeminizi meşgul edecektir. Gelirinizin artışı adına dengeyi sağlamak için birtakım atılımlarınız ve hatta görüşmeleriniz olacaktır. İş ve kariyer hayatı olan okurlarım için bu hafta üstünüzden takdir alacağınızdan motivasyonunuzun artacağını söyleyebilirim. Kısacası bu hafta almak istediğiniz tüm olumlu haberler sizlere gelecek ve bu da sizi mutlu edecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ *

Bu haftanın romantiği siz olacaksınız. Hafta başında kendinizi dış dünyadan izole ederek, detaylarda boğuşacağınız zamanlar olacaktır. Bir süre kabuğunuza çekilme gereği hissedebilirsiniz. Ancak hafta sonuna yaklaştığımızda artık kendinizi merkeze alarak adım atabilirsiniz. Özellikle bu hafta partnerinizle romantik yemek planları yapabilirsiniz. İlişkinizde aranızdaki bağın güçleneceği dönemlerin başlayacağını size müjdeleyebilirim. Hafta sonu ise finansal konularda biraz zorlanabileceğinizden ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı önermek durumundayım.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP *

Bu haftanın başında arkadaş ve sosyal çevrenize vakit ayırmayı tercih edeceksiniz. Yeni eğitim programına ya da yeni bir sosyal çevrenin içerisine girebilirsiniz. Hafta genelinde partneriniz ve aşk hayatınızda bazı gelişmeler yaşanabilir ve partnerinizle gezi planları yapabilirsiniz. Partnerinizle düşüncelerinizi paylaşarak kendinizi ifade etmek için elverişli bir hafta olacak. Hafta sonuna doğru ise biraz kabuğunuza çekilmek ve hatta hafta sonunu evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY *

Bu haftanın ilk yarısında iş ve kariyer alanındaki birikmiş işlerinizi düzene sokmayı tercih edebilirsiniz. Hafta başında odağınız iş hayatı olacak ve çalışkanlığınız ile adeta göz boyayacaksınız. Hafta sonuna yaklaştığımızda ise arkadaşlarınız ve sosyal hayatınız sizler için önem kazanacak. Bu hafta iş yükünüz biraz artacağından özellikle hafta sonunu dışarıda arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz. Ufak tefek sağlık sorunları da bu hafta dikkat etmeniz gereken konular arasında yer alıyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK *

Bu hafta güven sorunları yaşama potansiyeliniz son derece yüksek olacak. Özellikle hafta başında akrabalarınız ve kardeşlerinizle vakit geçirmek ve hatta onların sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna yaklaştığınızda ise özellikle iş ve kariyer konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle gayrimenkul işi ile ilgilenen okurlarım hafta sonunda sürpriz fırsatlar yakalayabilirler ve hatta bazı okurlarım ev, arsa gibi yatırım fırsatları da yakalayabilirler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA *

Bu haftanın başında finansal konular sizler için ön planda olacaktır. Hem bütçe dengesini korumak adına bazı organizasyonlar içerisine girerken, diğer yandan bütçe dengesini sağlamak adına borç, alacak ve kredi ile ilgili görüşmeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta özellikle mali konularda istikrar ile disipline olmanıza sebep olacak bir zaman dilimi olacaktır. Hafta sonuna yaklaştığımızda ise kardeş ve kuzenlerle vakit geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı okurlarım ise yeni eğitim programına dahil olmak isteyebilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK *

Bu haftanın başında özellikle ilişki konularında bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı okurlarım yakın gelecekte ilişkilerini daha resmi boyuta taşıma fırsatları yakalayabilirler. Hatta bazı okurlarım evlilik teklifi dahi alabilirler. Özellikle ilişkiler açısından dönüm noktası niteliğinde bir hafta sizleri bekliyor diyebilirim. Hafta sonuna yaklaştığımızda ise finansal ve mali konular gündeminizi meşgul etmeye hazırlanıyor. Aslında çok güzel gelir fırsatları elde edebileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak.

https://dergiburda.com/



Funda Koç
 
kedi haft (16).jpg

Koç burç yorumları: Bu hafta ilham alacak ve işe yeni bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Mali durumunuz istikrarlı olacak ve beklenmedik kazançlarınız oluşabilir. Bu hafta normalden daha fazla iş rutini içerebilir, ancak bunu gayretle halledebileceksiniz. Eczacılık ve ilaç sektörüyle uğraşanlar şanslı konumdalar.

Kişisel yaşamınızda, annenizin sağlığına dikkat edin. Romantik bir ilişki içinde olanlar, işleri daha da kötüleştirebileceği için istenmeyen saldırganlıktan kaçınmalıdır. Mide problemlerini önlemek için daha az baharatlı yemekler tüketmeniz tavsiye edilir. Ayrıca bu hafta yaralanmalara karşı savunmasız olabilirsiniz, aman dikkat!




Boğa burç yorumları: Bu hafta özgüveniniz yüksek olacak ve işinizi vaktinden önce bitirebileceksiniz. Artık herhangi bir emlak yatırımı sizin için avantajlı olabilir. Ayrıca iyi bir fiyat alma şansınız olabilir. Şimdi herhangi bir mülkü satmak akıllıca bir karar olabilir. Daha önceki borçlarınızı da rahatlıkla kapatma şansına sahip olabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Hanenizin üyeleri, evin içini değiştirme ve dekorasyon konusunda adım atabilirler. Evli olanlarınız, kişisel konulardan dolayı eşinizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Bu hafta, harcamalarınızın çoğu sevdiklerinizin sağlığı ve refahına gidecek. Bağışıklık sisteminiz muhtemelen hala biraz zayıf olabilir. Prebiyotik iyi gelebilir.




İkizler burç yorumları: İşsiz olanlarınız, bu hafta kariyerinize yeniden başlamanıza yardımcı olacak yeni umutlara sahip olacak. Farklı bir profil arıyorsanız, iyi bir seçenek bulmak için şanslı olacaksınız. Terfi veya atama bekleyenlere müjdeli haberler gelebilir. Bazılarınız bir akrabanızla iş ortaklığı kurma konusunda çok önemli bir seçim yapma durumunda olabilirsiniz.

Küçük kardeşlerinizle iyi anlaşamayabilirsiniz, bu nedenle onlarla herhangi bir tartışmadan kaçınmaya çalışmalısınız. Siz ve arkadaşlarınız hızlı bir kaçamak tatil yapabilirsiniz. Bazen çocuklarınızın davranışlarından rahatsız olabilirsiniz. Onlarla daha fazla zaman geçirmeniz tavsiye edilir.






Yengeç burç yorumları: Bu hafta, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz birkaç proje üzerinde çalışabilirsiniz. Aile şirketi sahipleri, karlı anlaşmaları kapatacakları için güçlü kazançlar bekleyebilirler. Bununla birlikte, bu hafta dilinize ve tonunuza dikkat etmeniz tavsiye edilir. Aksi halde birçok insanı çevrenizden uzaklaştırma riskiniz var.

İş yerinde, gereksiz düşmanlıklar insanları rahatsız edebilir ve size ters tepebilir. Benzer şekilde, sakin kalarak ailenizdeki uyumu da koruyun. Öğrenciler, derslerine tutkuyla bağlı olacakları için genellikle bu haftadan yararlanacaklardır. Mevsimsel enfeksiyonlara karşı dikkatli olun.




Aslan burç yorumları: Bu hafta enerji ve ilhamla dolup taşacaksınız. Güçlü irade gücünüz, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Hükümet için çalışan insanlar yeni görevler üstlenmek için daha fazla güce sahip olacaklar. Dikkatli bir planlama yapmadan para harcamak, mali durumunuz üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir.

Romantik ilişkilerde olanlar, beklenmedik zorluklarla başa çıkmak için daha cesur olmalı. Ancak eşinizin göz ardı edilmiş hissetmediğinden emin olun. Evli olanlar, partnerleriyle dostane bir şekilde çözülmesi gereken çeşitli yanlış anlamalar yaşayabilirler. Mide sorunları yaşayabilirsiniz.



Başak burç yorumları: Sizin için bu hafta çeşitli sonuçlar getirebilir. İşletmelerde veya işlerde çalışanlar finansal avantajlar bekleyebilir ve çeşitli şekillerde para kazanabilirler. Çabalarınız için iş yerinde takdir edileceksiniz. Bununla birlikte, aşırı endişeli olabilir ve uyku bozuklukları yaşayabilirsiniz. Ayrıca öngörülemeyen bazı harcamalar da yaşayabilirsiniz.

Yurtdışına taşınmayı düşünüyorsanız, bu pek de ideal bir zaman olmayabilir. Ayrıca, zaten yurtdışında çalışıyorsanız, zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Evli olanlarınız, eşleriyle tartışarak ruhsal dengelerini bozabilirler. Bazılarınız yaralanmalara karşı savunmasız olabilirsiniz. Araba gibi taşıtlar kullanırken dikkatli olmanızda fayda var.




Terazi burç yorumları: Başarılı olmak için bu hafta çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aileniz ve arkadaşlarınız bu yolculuk boyunca size destek olacaklardır. İyi haber şu ki, zor işleri kolaylıkla halledebileceksiniz. Eğer bir sporcuysanız, başarılı olmanın tam zamanı.

İş insanları yeni yatırım yapmaktan kaçınmalı ve güven inşa etmeye zaman ayırmalıdır. Asla acele karar vermeyin. Aile eğlencesine ve ev ihtiyaçları için para harcama ihtimaliniz var. Romantik bir ilişki içinde olanlarınız, tartışma yaşanırsa dostane bir şekilde çözmeye çalışmalılar. Başkalarını istemeden incitmemek için sözlerinizi dikkatli seçin.




Akrep burç yorumları: Bu hafta sizin için oldukça yoğun geçebilir. Çoklu görev yeteneğiniz herkes tarafından görülecektir. Konuşmanız etkili ve güçlü olacak; insanlar size saygı duyacak. Bununla birlikte, gelişiminizi engelleyebileceğinden, ofis politikalarına katılmamanız tavsiye edilir. Terfi ve atamaya haberleri bekleyebilirsiniz.

Şu anda hukuki prosedürlere tamı tamına uygun olarak hareket etmeniz önerilir. Aile cephesinde, annenize bakmanız gerekebilir çünkü sağlığı etkilenebilir. Ailedeki herkes iyi geçinecek ve evli olanlarınız da eşlerinin desteğini alacak.






Yay burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Becerilerini geliştirmek isteyenler, başarılı olacakları için bu aşamadan yararlanmalıdırlar. Bazılarınızın babanızla kişilerarası sorunlar yaşayabilecekleri için, hararetli sohbetler yapmaktan kaçınması tavsiye edilir.

Küçük kardeşleriniz, yarım kalan işlerinizi bitirmenize yardım edebilir. Flört edenleriniz, karşınızdaki kişiyle sıcak bir bağlantıya sahip olabilecekler. Hatta ilerletmek ve ilişki yönünde adım atmak için planlar yapabilirler. Boğaz ve göz sağlığı sorunlarından rahatsızlık duyabilirsiniz.




Oğlak burç yorumları: Bu hafta oldukça iyi vakit geçireceksiniz. Gelirlerinizde beklenmedik bir artış olabilir. Rakipleriniz sizi yakından izleyeceğinden, şirket stratejilerinizi ve işlemlerinizi gizli tutmanızda fayda var. Şu an için araba almayı ertelemelisiniz.

Aile üyeleriyle bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sorunu çok fazla zorlamaktan kaçının, aksi takdirde işler daha da kötüleşebilir. Öğrenciler prestijli bir üniversiteye kabul edilmeleriyle ilgili olumlu haberler alabilirler. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz önerilir. Özellikle şeker alımınızı sınırlayın.





Kova burç yorumları: Bu hafta canlılık dolu olacaksınız. İşle uğraşanlarınız, itibarları arttıkça başarılı olacak ve bu da yeni müşteriler kazanmanıza yardımcı olacaktır. Kaynaklarınız genel olarak artacak ve şirketiniz genişleyecektir. Ortaklık yapan firmalar için çalışanlar da çok çaba gösterecek ve siparişleri güvence altına alabileceklerdir. Bu süre zarfında arkadaşlarınızdan ve tanıdıklarınızdan da yardım alabilirsiniz. Yakında olumlu sonuçlar doğuracak iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Evli kişilerin evde sorunları olabileceğinden dikkatli olmaları önerilir. Göğüs ve kalp ile ilgili sağlık durumlarını ele almak önemlidir.





Balık burç yorumları: Bu hafta başarılı olabileceksiniz, ancak bu biraz çaba ve daha sıkı çalışma gerektirecek. Her zaman iş arkadaşlarınızın desteğini alamayabilirsiniz. Şefkatle çalışmanız ve makul olmayan beklentilerden kaçınmanız önemlidir. Beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir ve mali durumunuzu alt üst edebilir.

Kardeşinizle aile hayatı konusunda dostane bir şekilde çözmeniz gereken bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sizin için zor olabilir çünkü şu anda ailenizden destek almıyor olabilirsiniz; sizin yerinize kardeşlerinizin tarafını tutuyor olabilirler. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız çünkü kemikleriniz, cildiniz veya gözlerinizle ilgili problemleriniz olabilir.




İndigo dergisi
 

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:​

  • Koç burcu: İlham alın.
  • Boğa burcu: Bekleyen borçları ödeyin.
  • İkizler burcu: Yeni kariyer seçeneklerini keşfedin.
  • Yengeç burcu: Konuşmanızı kontrol edin.
  • Aslan burcu: Mali durumunuzu planlayın.
  • Başak burcu: Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin.
  • Terazi burcu: Yatırım yapmayın.
  • Akrep burcu: Kurallara bağlı kalın.
  • Yay burcu: Becerilerinizi geliştirin.
  • Oğlak burcu: Diyetinize dikkat edin.
  • Kova burcu: Bir seyahat planlayın.
  • Balık burcu: Kendinize güvenin.



indigo dergisi
 
kedi haft (17).jpg

Sevgili koç burcu, mesleğinin ve sanatın her dalını seviyorsun. İletişim ve sanatla ilgili başarılacak çok şey var. Kendini lütfen güven; ödüller, terfiler sana geliyor. Hayatın her alanında başarı kazanmak için, güneş gibi parlamak için, şöhret ve itibarın sana akması için lütfen olumlu ol ve sevgide kal. Hareketlenme ve aksiyon başlamış zaten. Çok güzel mesajlar alıyorsun, aslında bu mesajlar sana yoğun şekilde geliyor, acaba görüyor musun? Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol denemeni tavsiye ediyorum. Bu hafta gücünü toplamak, çakraları açmak ve içsel gözlem yapmak için doğaya açıl. Hayvan ve bitkilerin ihtiyacını karşıla, doğaya karşı daha yardımcı ol biraz. Bu sana çok iyi bir enerji olarak geri dönecek.



Sevgili boğa burcu,
flört ve evlilik kısmetlerinin bollaştığını görüyorum. Bu hafta evrenin onayladığı kutlu ve senin için mutluluk verici olan bu enerjiyi kendine çekmelisin. Ruh eşini arıyorsan eğer bu hafta bulma ihtimalin çok fazla. Bütün ihtimalleri değerlendir. Bolluk ve bereketi sana getiren, güven veren, sadakatli bir ruh eşi seninle oluyor. Ruhen ve bedenen de anlaşmak istiyorsun, doğru yapıyorsun. Bence bu bir mucize olarak hayatına geliyor zaten. Eğer böyle bir ruh eşin varsa da lütfen onun kıymetini bil. Mucize her yerde aslında; gök cismi, uzay, doğum, yaşayan her canlı birer mucize. Sana mucize gelmediğini düşünüyorsan, olumsuz düşünceler seni bloke ediyor haberin olsun. Olumlu düşün, olumlu olsun



Sevgili ikizler burcu,
yurtdışı ve yurtiçi seyahatler var önünde. Taşınmayı veya kendi yoluna gitmeyi de düşünebilirsin. Bir yol haritası belirlemen gerekli artık. Yeni enerjiler sana her daim mutluluk getiriyor bunu unutma. Auranı temizlemen gerekli. Enerjisel olarak auranın temizliği bir bebek aurasının temizliğiyle eşit olmalı ki, yeni hayatına evet diyebilesin. Hareketli bir hafta geçiriyorsun. Çok yakında hayrına olacak mesajlar alıyorsun. Etrafına dikkat et, evrenin mesajları sana geliyor. Eğer görmüyorsan yazık, çünkü fırsatları kaçırırsın bu hafta. Eski aşklara elveda de. Senin bir aşkın var ise lütfen ona sıkı sıkı tutun, yoksa onu kaybedebilirsin.




Sevgili yengeç burcu,
sabırlı olduğun takdirde çözümlenecek zorluklar var üzülme. Kendine inanman yeterli. Çözüm gelene kadar eğlen, canın ne istiyorsa onu yap. Anlayışlı, cesur ve kendinden emin olmalısın. Bazı olayları kavramak için, lütfen kendine izin ver. Hayallerini mantık çerçevesinde kurmalısın. Sana uygun düşen derecede sorumluluk alman gerekiyor. Bu hafta maddi, manevi çözümlere kavuşuyorsun. Anılarda kalıp da gelecek yaşantında blokajlar oluşturma. “Geçmişi arkamda bırakıp, yüzümü şimdiye dönüyorum ve andaki mutlulukları fark ediyorum” diyebilirsin.




Sevgili aslan burcu,
iş ve aşkta sıcaklık, başarı, parlama, neşeli, aydınlık günler var senin için. Net ve kontrollü oluyorsun. Pozitif, canlı, enerjik bir yaşam döngün var. Bunda senin gezegenin güneşin etkisi çok fazla. Güneşin enerji veren pozitif güçlerini mutlulukla kabul et lütfen. Hayatında bazı sonlanmalar olabilir; bunlar yeni başlangıçtır. Geçmişe teşekkür et ve uğurla. Giden gelirse bile soğuk ve kopuk bir ilişki yaşama ihtimalin çok yüksek. Merkür retro var bu hafta. Onun etkisi üzerinde devam ediyor olabilir, buna dikkat et lütfen. Eskilerden birileri gelse bile sen yeniye doğru git, çünkü o Merkür retro sonunda geri gidecektir.




Sevgili başak burcu,
sıkıntılı durumlar var bu hafta. Kafana bazı şeyleri takabilirsin, ama sıkıntılı durumlar içinde kaldığında mantığını devreye sokmalısın. Yarar görmediğini bildiğin durumlardan en kestirme yoldan dönmen gerekiyor. Hayatının her alanında etkili çözümler sadece mantıkla gelir, sakın unutma. Biraz gevşe, çok gerginsin. Ruhunu, zihnini ve bedenini gevşetmen gerekiyor. Yanlış ve negatif düşünceleri lütfen zihninden sil. Huzur ve sevgiyi kabul et. Üç tane seçenek bu hafta seni bekliyor, güzel kararlar vermelisin. Ayrıca kaderini belirlerken bu seçimler çok önemli unutmamalısın.




Sevgili terazi burcu,
bu hafta bazı para kazanma yöntemleri sıkıntılı olabilir senin için. Başkasının parası geçicidir, kazanmak için kendin çalışmalısın. Yakın zamana kadar ihtiyacın olan para ve iş olanakları zaten sana geliyor. Para sana bolluk ve bereketiyle akıyor. “Kabul ettim, aldım” diyebilirsin. Öncelikle kendine sonra başkalarına güvenmeyi öğrenmelisin. Güvenin bittiği yerde mutluluk olmaz. Hakkın olanı zaten alıyorsun, ilahi adaletten kaçış olmaz. Pes etme, umut ettiklerin bu hafta gerçekleşiyor.




Sevgili akrep burcu,
rüyalar göreceksin bu hafta. Bilinçaltın hızlı çalışıyor. Rüyalar ve hayaller yoluyla da sana mesajlar gönderecek. Ulaşılabilir, gerçekçi rüyalar göreceksin. Hayallerin iradeden daha güçlü olduğunu lütfen düşün. Yaşayacağın zorlu durumları ancak umudunla yenebilir ve mucizeler yaşayabilirsin. İnancın ve hayallerinin gücüyle başarıyorsun. Hayaller yoluyla aldığın mesajlara lütfen dikkat et. Flört ve evlilik kısmetlerin bu hafta çoğalabilir.



Sevgili yay burcu,
karma yanıyor. Yani karmandaki borçların bir hanesini ödemiş olacaksın. Mutlu bir son var hayatında, eksik olan tamamlanıyor ve mucizevi durumlar ortaya çıkıyor. Bir durum umut ettiğin gibi sonuçlanıyor, yani çok mutlu ve huzurlu bir hafta seni bekliyor. İçinde bir kuşku var. Bu kuşku gerçeğin ortaya çıkmasına sebep olacak. İyilik ve sevgiden gelen güçle ayakta kalacaksın. Aldatan kendini aldatır, bu senin için de geçerli. Çok bol kısmetlerin var, flört ve evlilik adına. Mutluluk verici olan bu enerjileri kendine çek. Aynı zamanda umut ettiklerinin gerçekleşiyor, lütfen pes etme. Lehine kararlar veriliyor evren tarafından.




Sevgili oğlak burcu,
kafan çok karışık. Sıkıntılı durumlar içinde kaldığında mantığını devreye sokmalısın. Yarar görmüyorsun, o zaman o durumdan lütfen geri dön. Hayatının her alanında mantıklı çözümler evren tarafından sana sunuluyor. Bu sayede para, aşk, huzur, sağlıklı bir gelecek seni bekliyor. Kıskandığın ve takıldığın her ne varsa o enerjiyi kendinden uzak tut; çünkü olumsuz enerjiler senden isteklerini uzaklaştırır. Enerjini rahat tut. Unutma ki senden yayılan enerji, sana geri gelir. Rahat ve relax ol ki böyle bir enerjiyi kendine çekebilesin. Aşk, hayatına beklenmedik bir anda giriyor. Olumlu ve doyumlu bir aşkı çekmek için auranı temizle. Geçmiş aşklarına teşekkür edip onları lütfen uğurla. Gelecek senin için çok parlak.





Sevgili kova burcu,
bir yola gidiyorsun. Bu bir tatil olabilir. Zorlu durumları umudunla yenebilir, mucizeler yaşayabilirsin. İnancın ve hayallerinin gücüyle başaracaksın, merak etme. Hayaller iradeden daha kuvvetlidir, direnme ve lütfen inatçılığı bırak. İş ve aşk hayatında sıcaklık, başarı, parlama, neşe, aydınlık, netlik, kontrollü, pozitif, canlı, enerjik bir yaşam döngüsü geliyor olabilir. Anılarda kaldığın sürece gelecek yaşantında blokajlar oluşur, lütfen geçmişini şifalandır. Gelecek mutluluk fırsatlarını kaçırma. Karşına çıkan sorunları sevgiyle ve sabırla aşabilirsin.



Sevgili balık burcu,
bu hafta karşına anıların çıkabilir. Anılarda kaldığın sürece gelecek yaşantında blokajlar oluşuyor. Geçmişin ile kavga etme. Tüm odağını geçmişe verip de gelecekte seni bekleyen mutluluk fırsatlarını lütfen kaçırma. Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol dene. Gücünü toplamak için çakralarını açman ve içsel gözlem yapman gerekli. Doğaya çık ve düşün. Bazı şeyleri çok özlüyor ve aynı şekilde özleniyorsun. İçindeki tüm nefret, öfke ve bağışlanamaz duygularını lütfen temizle. Bu duygular senin yanında oldukça, sen depresyona girebilirsin. Depresif duygulardan kurtul ki gerçekleri görebilesin. Bazı şeylerde yanılıyor olabilirsin, bu çok normal çünkü kim hata yapmaz ki. Kendine yüklenme, tam tersi sevgi dolu ol. Evren seni güldürecek




kaynak: burcyorumu
 
X