19 - 25 Nisan 2021 Haftalık Burç Yorumları

b95f828913ae2e1ad4bf556bde76e9d376f4d19b.jpg

Haftaya Güneş’in ve Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile başlıyoruz. Hayattan keyif almaya bakın. Güzel bir yemek, şahane bir çiçek kokusu, rengarenk kalemler, kıyafetler, hoş bir seda… İçerisinde bulunduğumuz pandemi günlerine rağmen hepsi hayatın aslında yaşamaya değer olduğunu ve ne kadar da güzel olduğunu hatırlatsın.

Maddi imkanlar daha fazla aklına düşebilir. Neyi nasıl bir araya getireceğini düşünebilirsin. Burada sabit fikirlilik tuzağına dikkat etmekte fayda var. İştahın artabilir, aman yediklerine dikkat et. Cuma günü ise Venüs, Uranüs ile kavuşurken Mars, Yengeç burcuna geçecek. İkili ilişkilerde özgürlük, isyan, monotonluktan kaçış temaları ön planda olurken, maddi konularda ani beklenmedik olaylar yaşanabilir, dikkat etmekte fayda var. İlişkilerde de ani başlangıç ve bitişler yaşanabilir. İlişkine renk katmak için elinden geleni yapmalısın. Bu arada duygularını ifade etmekten de çekinmemelisin. Yoksa yanlış zamanda yanlış dozda yanlış kişiye patlayabilirsin. Pek sevimli gözükmeyeceksin, ben söylemiş olayım. İşler sarpa sarabilir.

Cumartesi günü ise tam bir karma günü. Seni zorlayan ya da inisiyatifin dışında yaşanan bazı olayları iyi analiz et, orada birtakım sınavların var, basiretli davranmalısın. Aynı anda yaşanacak Merkür-Uranüs kavuşumunu vizyoner düşünme enerjisi olarak kullanırsan rahatlıkla değişime kucak açabilirsin. Aksi takdirde tuhaf ve ütopik düşünceler ile bir yere varamayabilirsin. Pazar günü ise hem Venüs’ün hem de Merkür’ün Satürn ile karesi olacak. Fikirleri iletme ve keyif aldığınız aktiviteleri yapma konusunda engeller ile karşılaşabilirsiniz. Bu enerjiyi verimli kullanmanın yolu kafanızdaki düşünceleri somutlaştırmak, uzun vadeli kararlar almak, ilişkinizi gözden geçirip bir üst seviyeye çıkarmak ya da eğlendiğiniz aktiviteleri olabildiğince yapmaya çalışmak olacaktır.

Koç burcu​

Kendini maddi güvence açısından değerlendirmek isteyebileceğin bir hafta. Para akışını ele almak isteyebilirsin. Aynı zamanda öz güveninde artış yaşanırken kendini sana pek uymayan bir tembellik içerisinde de bulabilirsin. Biraz yavaşlayıp hayattan ve yaptıklarından keyif almayı tercih edebilirsin. Ani para giriş-çıkışı yaşanabilir. Ekstra gelen bir para ekstra çıkan bir harcamaya denk gelebilir. Evde bazı gerilimler yaşanabilir. Bunun nedeni duygularını, kızgınlıklarını, kırgınlıklarını bastırman olacaktır. Bunları yanlış zamanda yanlış dozda ortaya çıkartabilirsin.

Boğa burcu​

Olaylara bu sefer hep yaptığın gibi duygusal boyuttan değil, mantık çerçevesinden bakmayı ve değerlendirmeyi deneyimleyebilirsin. Zihinsel anlamda yoğun bir döneme giriyorsun. Kendini daha ön planda, daha göz önünde bulabilirsin. Popülerliğin artıyor. Ne istediğini bildiğin, öz güveninin arttığı bir hafta. İlişkilerde ani başlangıçlar ve bitişler yaşanabilir. Birden aşk kapıyı çalabilir. Sadece iletişimsel olarak söylenmesi gerekenleri söylediğinden emin olmalısın. Bazı şeyleri gizlemeye çalıştığın müddetçe sıkıntılar yaşayabilirsin.

İkizler burcu​

Yaptığın iyi şeyleri, yeteneklerini ve becerilerini objektif olarak değerlendiremeyebilir, kendine hak ettiğin değeri veremeyebilirsin. Bu anlamda yakın çevrenin geri bildirimleri önemli olacaktır. Onları dinlemelisin. Bu dönemde biraz daha izole ve yalnız kalmak isteyebilirsin ama bu dönem verimli bir dönem olacaktır. Farklı bir bakış açısı yakalayabileceğin ve aydınlanma ile sonuçlanan bir sorgulayış içerisine girebilirsin.

Yengeç burcu​

Yeni kazançlar yakalamak için bazı plan, programlar yapabilir; sosyal çevren ile daha yoğun bir iletişim kurabilirsin. İçinde bulunduğun grup içerisinde popülerliğin artacak. Kendini sivriltebileceğin bir dönem. Hatta onlara liderlik bile edebilirsin. Farkını rahatlıkla gösterebileceğin fırsatlar yakalayabilirsin. Kendi motivasyonlarını gerçekleştirebilmek için adımlar atabilirsin. Bu arada sakarlıklara dikkat etmende fayda var.

Aslan burcu​

Geleceğe dönük bazı kararlar alabilirsin. Bu kararlar uzun vadeli olacaktır. Terfi alabilir, içinde bulunduğun toplum üzerinde daha otoriter ve popüler hale gelebilirsin. Otorite figürlerinden destek görebilirsin. Tanınma şansın yüksek. Yaşanacak gelişmeler ani olacaktır. Bununla beraber arkadan iş çevirebilecek gizli düşmanlıklar söz konusu olabilir. Dikkatli olmanda fayda var.

Başak burcu​

Hayatının genelini ilgilendirecek kararlar alabilir ya da aldığın kararları sorgulayabilirsin. Yurt dışına çıkabilir, yeni bir amaç edinebilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsin. Bulunacağın yeni yerlerde romantik buluşmalar, tanışmalar yaşanabilir. Bazı arkadaşların ile gerilim yaşayabilirsin. Bunun dışında, onlara olan duygularını açıkça belirttiğin müddetçe problem yaşanmayacaktır.

Terazi burcu​

Boğaz enfeksiyonları açısından sağlığına ekstra özen göstermende fayda var. Finansal kaynaklarını ya da eşinin maddi yapısını elden geçirmek ve yoluna sokmak isteyebilirsin. Kendinle ya da kariyerinle ilgili ani kararlar alabilir, yeni adımlar atabilirsin. Otorite figürleri ile bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Bazı girişimlerde bulunabilirsin. Annenle ya da anne yerine koyduğun herhangi biri ile duygularını paylaşmaktan çekinme.

Akrep burcu​

Bazı karşılaşmalar, tanışmalar yaşanabilir ve bu kişilerden destek görebilirsin. Hayat arkadaşın ile tanışabilir ya da evli isen eşinden özellikle duygusal anlamda destek görebilirsin. Monotona giren bir ilişkin varsa bu rutinden çıkacak yeni küçük dokunuşlarda bulunabilir ya da bulunmak için konuşabilirsin. Bunun yanı sıra inançlar konusunda bazı değişimler yaşayabilirsin. Felsefi tartışmalar yapmak, kendini manevi anlamda daha fazla doyurmak isteyebilirsin.

Yay burcu​

Çalışma arkadaşlarınla olan diyaloğun yoğunlaşacaktır. İşinde karar verici bir pozisyon alabilir, fikirlerinle dikkat çekebilirsin. Yemek yeme alışkanlığını değiştirmenden kaynaklı sindirim sisteminde sıkıntılar yaşanabilir. Ani değişimler yapmaktan sakınmalısın. Geçmişte kalan ama takıldığın bazı duygu,düşüncelerden ve zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için güzel bir dönem.

Oğlak burcu​

Çocuklarınla ya da partnerinle entelektüel anlamda daha fazla etkileşim içerisinde bulunmak, kaliteli vakit geçirmek eğiliminde olabilirsin. Bu demek değil ki romantizm geri planda olacak. Belki de cinsel hayatını renklendirecek adımlar atabilirsin. Eğer ilişkin yoksa yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin. Bu tanıdığın biri değil, aniden hayatına girecek biri olabilir. Yeni ya da var olan partnerinle duygusal anlamda etkileşim içerisinde olma konusunda şeffaf olmalısın. Duygularını ve hislerini içine attığın müddetçe anlaşmazlıklar kaçınılmaz olacaktır.

Kova burcu​

Ailenle entelektüel anlamda daha fazla etkileşim içerisinde bulunmak, kaliteli vakit geçirmek eğiliminde olabilirsin. Evde otoriter bir figür haline gelebilir, ev ahalisini organize etmekten geri duramayabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla ise bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

Balık burcu​

Fikirlerini daha yaratıcı şekillerde aktarabileceğin bir dönem. Bu süre zarfında yazı yazmak ve kitap okumak iyi gelecektir. Yakın çevren içerisinde popülerliğin artıyor. İletişim becerilerin ile dikkat çekebilirsin. Hem duygusal hem de entelektüel paylaşımlar yapabileceğin yabancılar ile tanışabilirsin.




Astrolog Damla Güleç
 
a5424a4a76c61b5ab8f3c11f57dc1ec5a76c8f62.jpg

Koç burcu​

Pazartesiden perşembeye en tutkulu olduğunuz konuda yapacağınız sıkı çalışmalar sizi başarıya götürebilir. Hayatınızda büyük değişimler yapmanız için gereken gücü, verdiğiniz efor ve iyi şansınız sayesinde içinizde bulabilirsiniz. Kariyerinizde, ailenizde, ikili ilişkilerinizde pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem sizin kadar şanslı olmayan kişilere yardım etmek için ideal olabilir. Cömertliğiniz size iyi kapılar açacak. Cumadan pazar gününe kadar ise aklınıza sürekli olarak gelen yeni fikirleri yaratıcı projelere aktarmak isteyebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir veya yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Boğa burcu​

Hafta içi aşk ve para konularında pozitif gelişmeler yaşabilirsiniz. Özellikle sosyal medya aracılığı ile tanışacağınız birisiyle yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Bu dönem orijinalliğiniz ve yaratıcılığınız üzerinizde olacak. Kıyafet, takı, dekorasyon alışverişi yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu içinizi saran iyi duygular, zamanınızı aileniz ve sevdiklerinizle geçirmek istemenizde neden olabilir. Sempatik tavırlarınız popülerliğinizi ve etkinizi arttırabilir. İkili ilişkileriniz açıklık ve dürüstlüğünüzden faydalanacak.

İkizler burcu​

Pazartesiden perşembeye hayal ettiğiniz büyük değişimleri yaratacak gücü içinizde hissedebilirsiniz. Motivasyonunuz ve tutkunuz sizi kararlı ve istekli kılacak. Engellerin sizi durdurmasına izin vermeyeceksiniz. Tavırlarınızın takıntılı ve sert olması yüzünden daha büyük engellerle karşılaşmaya dikkat etmelisiniz. Adaptasyon yönü kuvvetli, sürekli olarak öğrenen ve gelişen bir tutum en iyi sonuçları almanızı sağlayabilir. Hafta sonu artan espritüelliğiniz bu dönemi sosyalleşmek için ideal kılabilir. Çok farklı geçmişlerden, kültürlerden, yaşlardan kişilerle arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Yengeç burcu​

Pazartesinden çarşambaya artan yaratıcılığınız ve yüksek enerjiniz iletişiminizin kuvvetlenmesini sağlayabilir. Yoğun geçebilecek bu dönemde başkalarının hislerini incitmeden neler düşündüğünüzü rahatlıkla, net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu dönem düşüncelerinizi çevrenizle paylaşmak, günlüğünüze yazmak için ideal olabilir. Perşembeden pazara ise şans ve aşk hayatınızda olacak. Bir insanda nelerden hoşlandığınızı görebilir ve ilk adımı siz atmak isteyebilirsiniz. Başkalarından sevgi göstergeleri de alabilirsiniz.

Aslan burcu​

Hafta içi artan gücünüz ve etki alanınız pozitif gelişmeleri beraberinde getirebilir. Kariyerinizde, kişisel hayatınızda, maneviyatınızda gelişme ve büyüme şansınız var. Hayatınızda iyileştirmek istediğiniz bir kısma gereken ilgiyi verecek gücü içinizde bulabilirsiniz. Akışa bırakın ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışın. Hafta sonu iyi niyetle başlayacağınız projeler, işler ileri vadede başarı ile karşılanacak. Sevdiklerinizde beraber kaliteli zaman geçirmek ödüllendirici olabilir.

Başak burcu​

Haftanın ilk yarısında amaçlarınız, iç güdüleriniz ve aksiyonlarınız aynı paralelde ilerleyecek. İletişiminizin daha güçlü, konuşmaların daha keyifli olduğunu görebilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edebildiğiniz bu dönemde hayatınızda iyileştirmek istediğiniz bir konu hakkında pazarlığa oturabilirsiniz. Gergin durumlarda arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Perşembeden pazara güçlü sezgileriniz sayesinde içgüdüsel biçimde her durumda söylenebilecek en doğru cümleleri kurabilirsiniz. Bu dönem sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak veya birisinde iyilik istemek için ideal olabilir.

Terazi burcu

Yeni gelen hafta size olumlu hisler ve değişimler getiriyor. Bugüne kadar yatırım yaptığınız, çalıştığınız ve emek verdiğiniz konularda beklediğiniz olumlu gelişimler şekillenmeye ve meyvelerini vermeye başlıyor. Bu dönemde odağınız neler başardığınıza yönelebilir. Şimdi kendinizle gurur duyma zamanı. Özgüveninizin ve kararlı tavırlarınızın belirgin bir şekilde güçlendiğini hissedebilirsiniz. Olumlu yöndeki bu gelişimler yakın çevrenizin de dikkatini çekebilir.

Akrep burcu

Kendinizi özgür hissetmekten keyif alacağınız ve sosyal ortamlarda rahat hissedeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Yeni heyecanlar ve romantik ilişkiler bu süreçte size çekici gelmeye başlayabilir. Cinsel hayatınızı renklendirecek yeni arayışlara da yönelebilirsiniz. Dış görüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız da tam zamanı! Her türlü ilişkinizin derinleştiğini ve başkalaştığını hissedebilirsiniz. İlişiklilerinizde ruhunuzu besleyecek küçük detaylar aramaya başlayabilirsiniz. Ailenizle ve yakın çevrenizle zaman geçirmek size bugünlerde çok iyi gelecektir.

Yay burcu

Haftanın ilk gününden itibaren hayatınızı, ilişkilerinizi ve yakın çevrenizdekilerin hayatını olumlu yönde geliştirecek fırsatlar karşınıza çıkmaya başlayabilir. Bu fırsatlar, hayatınıza güç, etki, zenginlik ve mutluluk getirebilir. Bugünlerde soyut kavramlar ve eğitim, hukuk ve seyahat gibi alanlar hayatınızda öne çıkabilir. Zihninizin her zamankine göre çok daha aktif olduğu bugünlerde yeni fikirler ve bakış açıları ile hayatınızı zenginleştirebilirsiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken şey aşırı yoğun olmamak. Yüksek enerjiniz sonucu fazladan stres ve endişe duymamak için yavaşlamayı unutmayın.

Oğlak burcu

İletişim becerilerinizin geliştiğini ve çalışma hayatınızın bu gelişimden etkilediğini hissedebilirsiniz. Zihninizin aktifleşmesi ile düşüncelerinizi takip etmekte ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte yazı yazmak size ve zihninize çok büyük bir rahatlama sağlayacaktır. Bu süreçte etrafınızda olup bite ve ilgi alanlarınız hakkında çok fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu gelişimin sonucunda da hayat planlarınızda köklü değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kova burcu

Yeni insanlarla etkileşime girmekten keyif alacağınız ve fayda sağlayacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bugünlerde hayatınızın gidişatı konusunda yeni kararlar vermekle ilgili cesur olabilirsiniz. Eğitim fırsatlarını değerlendirebilir, yeni bir kariyer hedefi oluşturabilir veya taşınmak konusunu değerlendirebilirsiniz. Bugünlerde hayatınızda karşınıza çıkan yenilikler uzun dönemli etkiler bırakabilir. Rutinlerinizi değiştirmek ve içgüdülerinizin peşinden gitmek size kendinizi iyi hissettirecektir.

Balık burcu

Etkileşime açık olduğunuz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bugünlerde kendinizi farklı heyecanlar ararken, sınırlarınızı keşfederken ve yeni konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Günlük rutinlerinizin ve aktivitelerinizin bile renklenmesi gerektiğini hissedebilir, eve dönerken her zamankinden farklı bir yoldan yürümek, farklı bir markete gitmek veya akşam yemeğinde yeni bir lezzet denemek isteyebilirsiniz. Bu süreçte sosyal ilişkiler ruhunuza iyi gelebilir. Yakın dostlarınızla ve ailenizle zaman geçirmek, kendinizi anlamanız konusunda size yardımcı olacaktır.




Live To Bloom
 
Bu hafta önemli gezegen geçişleri var. Tüm kişisel gezegenler Merkür, Güneş, Venüs ve Uranüs (kolektif gezegen) Boğa burcundalar...Boğa burcu toprak elementidir. Somutlaştırmayı, maddeyi sever. Venüsün yönetiminde olduğu için rahatlık, güven ve konforundan kolay ödün vermez. Krizlerden hoşlanmaz. Her şeyi hesaplar, öyle adım atar.

6e5e62806b5ee9332509f85d09fa52c6a279f473.jpg

Bu kişisel gezegenlerin Boğaya geçmesi hayatımızda birtakım konuları artık somutlaştırmaya başlayacağımızı göstermekte. Merkür her türlü iletişimimizde maddi manevi karşılıklar beklediğimizi anlatıyor. Kendi tecrübe ve gözlemlerimiz ön planda olacak. Başarıyı, sonuçları şansa bırakmayacağız. Daha kararlı olacağız. Sanat ve zanaatle ilgilenenlerin kazançlı olacakları bir dönem...

Venüs her zaman dediğim gibi Beşeri Zevklerimiz demek ve kendi yönettiği burçta Boğada... Güneşte Boğada ışıl ışıl parlayacak. Hangi konuda adım atmak istiyorsanız hiç durmayın. Başlatın. Kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Maddi konularda daha temkinli ve yatırımcı olacağız.

Ayrıca kişisel, görsel bakımlar konusunda estetik, yenilenme (gerçi Boğa bol bol yedirir içirir o ayrı) için çok uygun zamanlardayız.

Sevdiklerimizle bir araya gelerek tadını çıkarmak istediğimiz (tabii pandemi zorluyor ama) bir döneme girdik.

Boğalar somutluğa önem verdikleri için sevdiklerine dokunmayı isterler, tensel zevklere önem verirler. Beş duyularıyla anlamak, hissetmek isterler. Platonik aşklar onlara göre değildir pek. Aşk/ilişkiler konusunda biraz daha hız kazanabilirsiniz bu ay içinde.

Ve ayrıca Mars Yengeç burcuna geçiyor hafta sonuna doğru. Biliyorsunuz Mars hareket, eylem, acelecilik, savaş demek. Yengeç burcuna geçmesiyle Yengeç burcu temalarını yaşatacak bizlere. Nasıl?! Daha aileci, anneci, vatansever, memleketçi, köklerimiz, evimiz, beslenme düzenimiz gibi konularda radikalleşip bu konularla fazla haşır neşir olacağız.

Burçlarınızı Yükselen burcunuzla birlikte okumayı unutmayın.


Koç: Bu hafta ev ve aile konuları ön planda olacak sizler için. Daha korumacı ve mücadeleci bir yapıda olacaksınız. Evinizi, yaşam alanınız değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bununla ilgili araştırmalara girebilirsiniz. Parasal kendi kazançlarınız, kendi maddi kaynaklarınız konusunda birtakım düzenlemeler yaparak yeni iş ve projelerinizi hayata geçireceksiniz. Aile içinde rahatsızlıkları olanlarla siz ilgilenmek durumunda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Boğa:
haftanın şanslısı sizlersiniz diyebilirim. Daha enerjik ve girişimci olacaksınız. Venüs, Merkür, Güneş ve Uranüsün burcunuzda olması size hem maddi hem manevi anlamda bol fırsatlarla karşılaştıracak. Âni, beklenmedik, sürpriz teklifler sizi bekliyorlar. Bu haftayı değerlendirin. Uzun vâdede işinize yarayacak yapacağınız yatırımlar. Yakın çevre, akraba, kardeşlerle ilgili daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Daha hassas olacaksınz bu konularda.

İkizler:
Bu hafta sizler için de kendi parasal kaynaklarınız konusunda yeni yapılanmalar bekliyor. Bu haftayı maddi konular hakkında kafa yorarak geçireceksiniz ve hatta önümüzdeki haftayı. Ayrıca yakınlarınıza harcamalar, ödemeler, borçlar konusunda daha cömert olacaksınız. Kalbinizde olan kendinze sakladığınız içinizdeki bir sevgiliyi özleyebilirsiniz. Arayabilirsiniz. Biraz kendinize zaman ayırın. Bu hafta biraz dinlenin.

Yengeç:
Bu hafta biraz daha kişisel işlerinize odaklanacaksınız. Ev ve aile konuları geri planda kalabilir. Hem sağlık hem psikolojik hem iş anlamında yoğun gündemleriniz olacak. Daha sosyal ve bireysel olmak isteyeceksiniz. Kendinize zaman ayırın. İş ve para konularında sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. beklenmedik bir flört durumu olabilir. Evliyseniz sıkıntılı süreç bitebilir. Kimseye karşı sert tepkili olmayın.

Aslan:
İlişkileriniz, evliliğiniz, ortaklığınız ve açık düşmanlar konusunda hâlâ zorlu bir süreçtesiniz. Ama şans sizden yana. Olması ve olmaması gerekenleri ayıklama dönemdesiniz. Ortak para kaynakları konusunda (miras, nafaka, vergi) konularını dikkatle takip edin. Bu konularda kayıplar olabilir. İş arayanlar iş bulabilir. Terfi bekleyenler istediklerini elde edebilir. İşini üst seviyeye taşımak isteyenler kazançlı olacaklar önümüzdeki bir ay içerisinde.

Başak:
Siz de bu hafta şanslısınız. Özellikle şehir ve yurt dışı bağlantılarınız güçlü olacak. Bazı konularda ortaklarınıza liderlik yapacaksınız. Yeni fikirlerinizle insanları şaşırtacaksınız. Hafta sonu belki canınız sıkılabilir. Bu durum geçici olacak. Aşk hayatınızda bambaşka bir döneme giriyorsunuz. Fazla eleştirel olmayın. Hoşgörülü davranmaya gayret edin. Kronik rahatsızlığı olanlar nihayetinde kurtulacaklar.

Terazi: Aşk ve sevgi konularında çeşitli sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sizin hem iş hem günlük hayatınıza yansıyacak olumlu anlamda. Hafta boyunca duygusal ve biraz içe kapanık olabilirsiniz. Fakat işle ilgili konularda hissi kararlar verebilirsiniz. Uzak yerlerden alacağınız haberler canınızı sıkabilir ya da sizi üzebilir. Sakin olun. Flört/evlilik gibi konularda almış olduğunuz yaraları sağaltabilirsiniz. Meditasyon yapın.

Akrep:
Aile içi konular ön planda olacak sizler için. Bazı konularda münakaşalar yaşayabilirsiniz. Her zamanki serinkanlılığınızı koruyun. Karşı tarafın sakinleşip olayları iyice anlayıp sindirmesini bekleyin. eş, sevgili, ebeveyn konularında dikkatli olun. Bu hafta sakin olamazsınız önümüzdeki Dolunayda her şeyi silkeleyip atma durumunuz var. Gerçi belki de silkeleyip atmak gerekiyor. Ama vicdanlı ve haklı Akrepler olarak bırakın suç karşı tarafta kalsın. Üzerinize almayın, alınmayın hiçbir şeyi.

Yay: İş, para, kariyer konularında yeni yapılandırmalar sürecindesiniz. Akraba, kardeş, yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Yeni fikirler, planlar konusunda sizlere ilham verecek kimseler olabilir. Ev, yuva, aile, ebeveynlerle ilgili konularda birtakım hayâl kırıklıkları var bu hafta sizlere. İş ve kariyerle ilgili bazı koşullarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortası keyifli olacaksınız. yeni aşklar bekliyor sizleri.

Oğlak:
Çok eğlenceli geçecek bu hafta sizler için. Hatt önümüzdeki bir ay böyle geçecek. Hiç alışık olmadığınız ortamlara girip farklı tecrübeler edineceksiniz. Tabii siz ciddi Oğlaklar biraz şaşkınlık yaşayacaksınız. Ancak bu hafta böyle olacak. Hem keyifli hem duygusal olarak zirvede olacaksınız. Hafta sonu kısa mesafe seyahatler planlayabilirsiniz sevdiklerinizle. Uzun süredir yaşadığınız yorgunlukları atmak için bu fırsatları kaçırmayın.

Kova: Yapmayı düşündüğünüz iş ve kariyer konusunda artık harekete geçmelisiniz. Gökyüzü sizi destekliyor. Geç bile kaldınız. Özellikle dijital platformlardan yapacağınız etkinliklerin size maddi manevi dönüşleri çok sürprizli olacak. Harekete geçin. Ev değiştirmeniz için zaman var. Yatırımlar konusunda dikkatli olun. Para piyasaları çok değişken durumda... Eş, sevgili, çocuk konuları biraz geri planda bu hafta sizler için... İşinize odaklanın.

Balık:
Sürpriz misafirleriniz olabilir bu hafta. Çok sevineceksiniz. Sanat ve sporla ilgili konular ağırlıkta olacak sizler için. Bazı konularda kırılganlıklar yaşayabilirsiniz. Hassasiyetiniz artabilir. Dostlarınızla paylaşın. Maddi konularda yeni girişimlerde bulunmayın. Biraz bekleyin. Varsa çocuklarınızla ilgili konular sizi yorabilir. Pozitif olmaya gayret edin her zamanki gibi. Sağlık kontrollerinizi unutmayın, aksatmayın.





Mutlu haftalar sevgiyle kalın.

AstroKedi Dilâra
 
c7901903270272af9f2e62c728ec1ce4686d5556.jpg
YÜKSELEN KOÇ
Maddi konulara yoğunlaşılırken bu alanda karşılaşılan fırsatların değerlendirilebileceği bir hafta. Arkadaş çevresindeki fikir ayrılıklarında ısrarcı olmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ebeveynlerle ve evle ilgili konulara daha çok vakit ayırmak istenebilir.





YÜKSELEN BOĞA
Kişisel konularda fikirlerin netleşip önemli kararların alınabileceği bir hafta. İş hayatı ile ilgili gerginliklere ani tepki vermemeye dikkat edilmeli. Kardeşlerle ya da yakın çevreyle olan ilişkilerde açık iletişimde kalmak olası huzursuzlukları engelleyecektir.





YÜKSELEN İKİZLER
Geriye atılmış düşüncelere, kayıp yaşanmış alanlara fazla odaklanılacak bir hafta. Hayata bakış şeklini değiştirmekte direnç varsa bu konularda zorlanma yaşanabilir. Maddi konularda da temkinli olmak adına fırsatların kaçmasına izin vermemek önemli.





YÜKSELEN YENGEÇ
Sosyalliğin artacağı, uzun vadeli hedeflerle ilgili fikirler geliştirilebilecek bir hafta. Risk almaya uzak olunduğundan harcamalarla ilgili yapılması gerekenler ihmal edilmemeli. Gerektiği zaman tepki vermemek de daha sonra krizlere sebep olabilir.





YÜKSELEN ASLAN
Mesleki konuların gündemde ağırlık kazandığı bir hafta. İş hayatında iş birlikçi tutum içinde olunmazsa gerginlikler yaşanabilir. Kendini anlatmaya, ortaya koymaya çok enerji bulunamayabilir.





YÜKSELEN BAŞAK
Yurt dışı bağlantılı işlerle, eğitimle ve ticari konularla ilgili gündemin ağırlıkta olduğu bir hafta. İş hayatının günlük akışında yeni yöntemlere ve fikirlere direnmemekte fayda var. Arkadaş çevresinde de daha az katılımcı ve içe dönük davranmak tercih edilebilir.





YÜKSELEN TERAZİ
Harcamaların, maddi paylaşımların gündemde olduğu bir hafta. Aşk hayatında ya da çocuklarla ilgili konularda farklı düşünce tarzlarına geliştirilen direnç bazı sorunlara sebep olabilir. İş yaşamında sorun yaşamamak adına korumacı tepkiler vermemeye dikkat edilmeli.





YÜKSELEN AKREP
İkili ilişkilerin, ortak yapılan işlerin gündemde olduğu bir hafta. İlişkilerde, evle ya da aileyle ilgili fikir ayrılıklarına daha esnek bakmak gerginlikleri önleyebilir. Hukuki konularda ve uzaklarla ilgili durumlarda eyleme geçmekte zorlanılabilir.





YÜKSELEN YAY
Sağlığı ve günlük düzeni ilgilendiren konuların gündemde olduğu bir hafta. Karşılaşılan fikirlere ya da yakın çevreyle olan iletişime karşı esnek olmak olası gerginlikleri önleyebilir. Giderlerle ilgili de alınması gereken tedbirler konusunda çekimser kalınmamalı.





YÜKSELEN OĞLAK
Çocuklarla ilgili konuların, aşk hayatının gündemde olduğu bir hafta. Maddi konularda aşırıya kaçmamaya ve gerçekçi davranmaya çalışılmalı. İkili ilişkilerde korumacı davranışlara da dikkat edilmeli.





YÜKSELEN KOVA
Ailevi durumların ve eve yapılacak harcamaların gündemde olduğu bir hafta. Bu konularla ilgili kısıtlanmışlık hissedilebilir. Çalışma arkadaşlarıyla olan ilişkilerde verilmesi gereken tepkileri zamanında vermeye özen gösterilmeli.





YÜKSELEN BALIK
Yakın çevreyle ve kardeşlerle olan ilişkilerin, eğitim konularının gündemde olduğu bir hafta. Saklanmaya çalışılan bazı konular konuşulmak zorunda kalınabilir. Çocuklarla ilgili fazla korumacı davranmamaya dikkat edilmeli.







Aslıhan Kozluca
 

35e7f39e6cf918c6c00d7ef7b6c337c8ed3c14e2.jpg

Koç​


Bu hafta maddi kazançlarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Fakat haftanın genelinde beklenmedik ani harcamalarınız olabilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Aşk ve flört ilişkilerinizde kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki detaycılığa fazla önem verip dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş günlere özlem duyabilirsiniz.


Boğa​


Eğitim ile ilgili konular bu hafta gündeminizde olacaktır. İş yükünüzde artış yaşayabilirsiniz. Aile içi gerginlikler ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Daha sakin ve yapıcı davranmaya özen göstermelisiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili yeni atılımlar ve girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Karar vermeden önce ayrıntılara dikkat etmenizi öneririm.

İkizler​


Finansal konular bu hafta gündeminizi meşgul edecek. Fırsatları iyi kullanabilirseniz maddi kazançlarınızda bir artma görülecektir. Yakın çevrenizdeki insanların sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Eğitim, seyahat gibi konular gündeminize gelebilir. Bu konular ile ilgili alacağınız sorumluluklar ilerlemeniz için gerekli olacaktır.


Yengeç​


Seyahat etmek ve yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Yurt dışına dair araştırmalar yapabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Beklenmedik bir ödeme karşınıza çıkabilir. İkili ilişkilerinizde 'ben-sen' çatışmaları çıkabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan değer vermediklerinizi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.


Aslan​


Haftanın ilk günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendirecek konularda ani, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz yatırımlar ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.


Başak​


Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin artacağı bir hafta olacak. Beraber iş yaptığınız insanlarla çalışma yükünüz artacaktır. Yeni bir aşk ilişkisi karşınıza çıkabilir. Yatırımlarla ilgili karar alırken dikkatli olmanız gerekiyor. Yanlış yönlendirmeler olabilir. İşinizle ilgili alacağınız yeni sorumluluklar kariyerde ilerlemenizi sağlayacaktır. Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar iletişim problemleri yaşayabilirler. Seyahat edecek olanlar problemlerle karşılaşabilir.


Terazi​


Kariyeriniz ve yatırımlarınızla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kurumlara yapılacak ödemeler karşınıza çıkabilir. Ortaklarınızdan ya da partnerinizden maddi destek alabilirsiniz. Miras gibi bir alacağınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde geçmiş konular gündeminize gelebilir. Yoğun ve yorucu geçecek bir haftadan sonra hafta sonu kendinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.


Akrep​


Çocukların eğitimi ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çocukluğunuzda hayalini kurduğunuz bir şey varsa bunu gerçekleştirebilirsiniz. Sanatsal konulara merakınız artabilir. Aile ile yapılacak seyahatler gündeminize gelebilir. İşinizle ilgili yapmış olduğunuz sözleşmeler de sıkıntılar çıkabilir. Ortak yapılan işlerde anlaşmazlıklar görülebilir. Maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.


Yay​


Aile içi maddi yatırımlarınız ve ödemeleriniz gündeme gelebilir. Varsa bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Eğitim ve çalışma ortamı ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ani çıkabilecek tartışmalardan uzak durunuz. Çalışma şeklinizle ilgili yeni kararlar gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizdeki akrabalarınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Önceden planı yapılmış bir seyahatiniz varsa ertelenebilir.


Oğlak​


İkili ilişkilerinizde iletişimin ön planda olduğu bir hafta yaşayacaksınız. Ödemeler ve yatırımlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir hobiyle ilgilenme kararı alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni sorumluluklar ve kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Yanlış yatırım kararları nedeniyle maddi kayıplar yaşayabilirsiniz.


Kova​


Çalışma ortamınızda daha çok zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Haftanın ilk iki günü mide ile ilgili şikâyetleriniz oluşabilir. Aile içi ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren konularda ani kararlar alabilirsiniz. Ev alma ya da satma konuları gündeme gelebilir.


Balık​


Aşk ve partnerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Bazılarınız çocuklarınızla yakından ilgilenmek onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlıkları ile ilgili can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar ve değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde detaycı ve titiz davranabilirsiniz.





Emel Açıkel
 
19 Nisan haftasına Ay yengeç burcunda başlıyoruz. Hafta başında ailevi temalarımız öne çıkıyor olacak.
Salı günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeni ayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak.
Salı ve çarşamba günleri gökyüzünde içsel anlamda gerginlik yaratabilecek enerjiler hâkim olabilir.
Cuma günü Venüs Uranüs kavuşumu özel ilişkilerimizde sürpriz gelişmeleri tetikleyebilir.
Cumartesi günü Merkür ile Uranüs kavuşumu ani kararlar almaya yatkın bir enerjide olabileceğimizi anlatıyor.
Pazar günü hem Merkür hem de Venüs'ün Satürn ile olan kare açısı iletişim ve ilişkiler alanında kısıtlanma ve zorlanmaları meydana getirebilir.

a7f5d2fb28624861aba2212c22c465ef5757684f.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 19 Nisan haftasına Ay yengeç burcunda başlıyoruz. Pazartesi günü boyunca ailenizle ilgili temalar öne çıkıyor olacak. Salı ve Çarşamba günleri gökyüzünde içsel anlamda gerginlik yaratabilecek enerjiler hâkim olabilir. Cuma günü Venüs Uranüs kavuşumu özel ilişkilerinizde sürpriz gelişmeleri tetikleyebilir. Cumartesi günü ani kararlar almaya yatkın bir enerjide olabilirsiniz. Ay saat 19.06'da Terazi burcuna yani sizlerin karşıt burcuna geçecek. İkili ilişkileriniz, eş ve ortaklarınızla ilgili durumlar önem kazanacak. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 19 Nisan 25 Nisan haftasına Güneş ile Merkür arasındaki bir kavuşum açısı ile başlıyoruz. Önemli istek ve dileklerimizi yazılı hale getirebiliriz. Hem Merkür hem de Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Salı günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeniayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Aynı zamanda Ay Salı günü Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak. Hafta ortasında ev ve yuva konularınız önem kazanabilir. Ay Jüpiter gerilimli açısının meydana geleceği perşembe günü kadınlardan yana zorlayıcı etkiler alabileceğinizi vurguluyor. Bu etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Cuma günü hem özel ilişkiler hem iş ilişkilerinizi görüşmeniz adına olumlu ve destekleyici etkiler var. Pazar günü parasal anlamda yaşayacağınız bazı sıkıntıların sizleri zorladığını fark edebilirsiniz. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 19 Nisan haftasına girerken haftanın ilk iki günü parasal konularınız çok daha fazla dikkat çekiyor olacak. Mevcut paranızı koruma altına almak adına belirli yatırımlar yapmak istiyorsanız pazartesi gününü değerlendirebilirsiniz. Salı günü Ay Aslan burcuna geçecek. Gerilimli durumlardan ötürü zorlanmalarınız olabilir. Hafta ortasında kadınlarla olan ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Hafta sonu ev, yuva ve çocuklarınızla olan işlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizi şimdi tamamlamaya dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, pazartesi sabahı saat 04.49'da Güneş ile Merkür arasındaki kavuşum açısı dileklerinizi yazılı ve sözlü bir şekilde ortaya çıkartmak adına uygun gözüküyor. Aynı zamanda bireysel konularınız ve sağlığınızla ilgili konular hafta başında önem kazanıyor olacak. Salı günü etrafınızla parasal konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü sabah saatlerini sportif faaliyetlere ayırmak içsel anlamdaki zorlayıcı enerjileri dağıtmak adına iyi olabilir. Cuma günü Mars sizin burcunuza geçiş yapacak. Cumartesi günü saat 19.06'ya kadar Başak burcunda ilerleyen Ay yakın çevrenize odaklı olacağınızı vurguluyor. Merkür Uranüs kavuşum açısı ani kararlar almanıza sebep olabilecek gerginlikleri hayatınıza getirebilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 19 Nisan haftasına olumlu etkilerle giriyor olacaksınız. Merkür ve Güneş'in Boğa burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizle ilgili konuları daha fazla stabil hâle getirmek isteyeceğiniz durumlar da artacaktır. Çarşamba günü çevrenizle birtakım gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira gökyüzünde Ay'ın Uranüs ve Satürn ile olan zorlayıcı açıları dikkat çekiyor. Hafta sonuna doğru parasal konularınıza yoğunlaşacaksınız. Bilhassa Cuma parasal anlamdaki ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Cumartesi günü ani kararlar almaya yatkın bir günde olabilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, sosyal çevrenizle ilgili konuların ön planda olacağı pazartesi gününü önemli ve aktif bağlantılar kurmak adına değerlendirebilirsiniz zira Ay'ın açıları hayli olumlu seyrediyor olacak. Salı günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeniayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Hafta ortasında rüyalarınız çok fazla öne çıkabilir. Aynı zamanda kadınlarla olan ilişkileriniz de perşembe günü bilhassa gündüz saatlerinde zorlayıcı etkiler barındırabilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizde, partnerinizle fazla çekişmeli ve birbirinizi kısıtlayıcı konuşmalarınız söz konusu olabilir. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Ay Yengeç burcunda ilerlerken haftaya başlıyor olacağız. Kariyerinizle ilgili konularda önemli değerlendirmeler yapmak ve bağlantılar kurmak adına güzel enerjiler var. Hafta başını ve bilhassa pazartesi günü bu anlamda değerlendirmeniz yerinde olacaktır. Çarşamba günü duygusal anlamda ani gerginliklere yatkın olabilirsiniz. Cuma günü Venüs Uranüs kavuşumu ani ve beklenmedik gelişmeler ilişkiler alanlarınızda etkili olabilir. Pazar günü Ay burcunuzda olacak ve hem Merkür'ün hem de Venüs'ün Satürn ile olan kare açısı iletişim ve ilişkiler alanında kısıtlanma ve zorlanmaları meydana getirebilir. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 19 Nisan haftasının başında Ay sizin gibi su grubu olan Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Yurtdışı ve hukuksal alanlardaki konularınıza daha fazla odaklanabilirsiniz bugünlerde. Çarşamba günü uzak akrabalarınızla olan ilişkilerinizde ani gerginlikler meydana gelebilir. Hafta sonuna girerken çevrenizdeki kişilerden gelebilecek beklenmedik yardımlar sizi mutlu edebilir. Cumartesi günü Ay Terazi burcuna geçecek. Bilhassa cumartesi gecesi rüyalarınız dikkat çekici olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, bu haftaya Ay Yengeç burcunda başlıyoruz. Pazartesi gününe önemli görüşmelerinizi almanız ve ne zamandır bekleyen anlaşmalarınızı yoluna sokmak adına kullanabileceğiniz pozitif enerjiler var. Salı günü gergin bir enerji gökyüzünde hâkim olacak. Öfke patlamalarına açık olabilirsiniz. Bilhassa eşinizin yakın çevresini ilgilendiren konularda gerginlikler olabilir, daha sakin ilerlemenizde yarar var. Pazar günü hem ikili ilişkileriniz adına hem de iş görüşmeleriniz adına uygun enerjiler yok. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 19 Nisan Pazartesi günü Ay karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda olacak. Dolayısıyla aklınızın ziyadesiyle eş ve partner konularında olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Aynı zamanda sözleşmelerinizle ilgili konularınızda da görüşmeleriniz yoğun olabilir. Çarşamba günü ikili ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızla ilgili konularda gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Fazla tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Perşembe günü hayatınızdaki kadınlardan yana stresleriniz meydana gelebilir. Cuma günü partnerinizle aranızda ani gerilimler söz konusu olabilir. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konulara odaklı olabilir ve yeni iş arayışlarına girebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, hafta başında Ay yengeç burcunda ilerlerken başlıyor olacağız. İş ve mesleğinizle ilgili konulardaki yoğunluğunuz pazartesi ve salı günleri artabilir. Çarşamba günü iş çevrenizle birtakım gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira gökyüzünde Ay'ın hem Uranüs hem de Satürn ile zorlayıcı açıları dikkat çekiyor olacak. Cuma günü ilişkileriniz dikkat çekiyor. Güzel gelişmeler meydana gelebilir. Pazar günü hem Merkür'ün hem de Venüs'ün Satürn ile olan kare açısı iletişim ve ilişkiler alanında kısıtlanma ve zorlanmaları meydana getirebilir. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 19 Nisan haftasına Ay yengeç burcunda başlıyoruz. Pazartesi günü boyunca uzak akrabalarınızla ilgili temalar öne çıkıyor olacak. Salı ve çarşamba günleri gökyüzünde içsel anlamda gerginlik yaratabilecek enerjiler hâkim olabilir. Cuma günü Venüs Uranüs kavuşumu özel ilişkilerinizde sürpriz gelişmeleri tetikleyebilir. Cumartesi günü ani kararlar almaya yatkın bir enerjide olabilirsiniz. Ay saat 19.06'da Terazi burcuna geçecek. Ortak paylaşımlarınızla ilgili durumlar önem kazanacak. Partnerinizle aranızda tartışmalar meydana gelebilir. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.



BU HAFTANIN AY BOŞLUKTA ZAMANLARI

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.



19 NİSAN 25 NİSAN 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

20 Nisan 03.03 20 Nisan 09.11

22 Nisan 15.05 22 Nisan 16.08

24 Nisan 13.50 24 Nisan 19.06




Ceylin Çelebi
 

HAFTANIN FRAGMANI​

Bu hafta Merkür ve Güneş Boğa burcuna geçiyor. İletişimlerimizde daha ılımlı daha sıcak, sakin ve orta yolu bulma halinde olabiliriz. Venüs de Boğa burcunda olduğu için kilo almaya müsait bir dönemdeyiz. Ayrıca yeniay sürecinden sonra Ay hilal fazına geçiyor ve bu faz bize diyor ki; köklenmesini ve uzun sürmesini istediğiniz işlere bu süreçte başlarsanız çok hızlı ve verimli sonuçlar alırsınız. Haftaya Ay Yengeç burcunda iken başlıyoruz bu nedenle hafta başında daha sakin, daha ılımlı, daha çok ailemizin içinde ve ev ortamında olmak isteyeceğimiz bir zaman olacak. Hafta ortasında ise hareketlenmeye başlıyoruz. Borsayla ilgili konular hepimizin hayatında, gündemimizde olacak. Dijital paralarla ilgili konular gündemde olacak ve hafta ortasında bu konularla ilgili önemli gelişmeler olacak. Bunun dışında haftanın sonlarına doğru daha düzenli ve planlı olmak isteyeceğiz. Yarım kalmış işlerimizi tamamlayacağımız bir hafta olacak. Aynı zamanda Mars İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiyor. Bu durum da üzerimize biraz rehavet getirecek, sorunlarla mücadele ederken biraz daha sulu gözlü olacağız ve daha alıngan olacağız. Biraz daha kendi kabuğumuza çekilmek isteyebiliriz.

Özetleyecek olursak bu hafta biraz daha sakin kalacağımız ve ağır adımlar atabileceğimiz bir hafta olacak.


Elvan Yarma
 

İlişkileri zorlamayalım!

İlişkilere yönelik yeni başlangıçlar yapmak açısından çok uygun bir haftada değiliz. Zira haftanın en önemli astrolojik etkilerinden biri olan Venüs-Uranüs kavuşumu ilişkiler açısından kalıcılığı ifade etmiyor. Mevcut ilişkilerde de ani gelişen ve değişim getiren durumları işaret ediyor. Tabii sürpriz aşklara da göz kırpıyor. Ama yıldırım gibi ani şekilde başlayan aşklar, yıldırım hızıyla da bitebilir, bunu da akılda tutmalı. Venüs’ün Uranüs ile kavuşumunun ardından Satürn ile kare açıya ilerliyor olması da yine ilişkilerde zorlu bir hafta sonunun bizi beklediğini gösteriyor. Aman dikkat!


Radikal değişiklikler tavsiye edilmez!

Estetik ve kişisel bakım ile ilgili konularda da genel anlamda aynı şeyi söyleyebiliriz. Venüs-Uranüs kavuşumu, kişisel bakım ve kendimizde yapmak istediğimiz radikal veya marjinal değişimlerle ilgili uyarır gibi adeta. Yaptığımız bu türde girişimlerin beklenmedik sonuçlarıyla karşılaşabiliriz. Bu yüzden radikal değişiklikler tavsiye edilmez.



Öner Döşer
 
549ab5bda3e1b270d0664199fac6bb844f3472b0.jpg

19 NİSAN KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Koç burçları bu hafta sizin para kazanma haftanız olacak! Maddi anlamda büyüyeceğiniz bir dönemdesiniz. Uzun zamandır finansal zorluklar çeken Koç burçları bu hafta kazanç elde edecekler. Bu dönemde yaptığınız anlaşmalarda ekstra ekstra uzun vadede kazanç elde edeceksiniz. Bu hafta konunuz parayı doğru kullanmak ve doğru yatırımlar yapmak olacak. Sevgili Koç burçları bazen çok hızlı ve fevri davranabiliyorsunuz ancak bu hafta iş hayatınız ile ilgili daha tedbirli ve dikkatli hareket ederseniz kazanırsınız.

19 NİSAN BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU​

Uzun süredir sıkıntıda olan Boğa burçları artık rahata kavuşuyor! Bu hafta sizin için daha enerjik, daha keyifli bir hafta olacak. Güzelleşme, kişisel bakım ve imaj değişimine dair bir takım değişiklikler yapmanız için çok güzel bir zaman. Estetik operasyonlar, müdahaleler yaptırabilirsiniz. Ayrıca bu hafta bekar Boğa burçları için yeni bir ilişkiye başlamak için çok doğru bir zamanlama diyebiliriz.

19 NİSAN İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU​

Sevgili İkizler burçları bu hafta rahat bir nefes alacaksınız! Daha iyi ve daha enerjik hissedeceksiniz. Sizin için bu haftanın ana konusu yolculuklar, seyahatler, bir yerden bir yere gitmek, mekan değişimi ve taşıma ile ilgili konular olacak. Taşınma ile ilgili bir takım durumlarınız varsa taşınabilirsiniz. Komşularınızdan ve yakın çevrenizden gelecek bir takım yardımlar ve destekler sizleri bekliyor olacak. Bir de kardeşlerden yana alacağınız güzel ve şanslı haberler bu haftanın gündemini oluşturacak.

19 NİSAN YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Yengeç burçları bu hafta sonundan itibaren biraz sağlığınız ile ilgili konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Aynı zamanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi de bekar Yengeç burçlarına bu hafta sonundan itibaren aşk ve İlişki getirecek. Ayrıca sosyalleşeceğiniz ve ortamlarda oldukça aktif olacağınız bir dönem olacak. Arkadaşlarınızdan yana yardım ve destekler alacaksınız. Aynı zamanda ev, aile, aile bireylerinden yana şifalamalar yaşayacağınız bir sürece gireceksiniz ve çevrenizden oldukça destek alacağınız bir süreç olacak. Gücünüzün yerine gelmeye başladığı bir süreç olacak ve bu dönem içerisinde spor yapmaya başlayabilirsiniz. Çünkü çok daha zinde hissedeceksiniz ve güzel sonuçlar alacaksınız.


19 NİSAN ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU​

Aslan burçları bu hafta iş kariyer konularında ve finansal anlamda daha dikkatli olmanızda fayda var. Çok fazla risk alırlarsanız maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda bir takım sıkıntılar ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda bir takım inatlaşmalardan uzak durun Sevgili Aslanlar.

19 NİSAN BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Başak burçları bu haftanın rahatlayanları olacak! Sevgili Başak burçları maddi anlamda, finansal anlamda oldukça rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Eğitim ve seyahat odaklı olduğunuz bir dönem olabilir. Arabayla ilgili bir takım plan ya da hedefleriniz varsa bunların gerçekleşmesi söz konusu olabilir. Yurtdışından ya da şehir dışından beklediğiniz haberler varsa bu haberleri alabilirsiniz ya da bu konularla ilgili bir takım problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Hayatınıza dair yeni ve köklü adımlar atma zamanınız geldi diyebiliriz.

19 NİSAN TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Terazi burçları bu hafta sağlık ve hastanelerle ilgili konulara biraz daha dikkat etmelisiniz. Finansal anlamda ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz ya da ortağınızın yaptığı bir bir problem olduysa bunun çözümlenmesi söz konusu olabilir. Bankalardan yana elde edeceğiniz ekstra gelirler de olabilir. Ayrıca bir takım ameliyatlar ya da hastanede işleriniz varsa bu konularda şifalanmalar yaşayabilirsiniz

Bir de bu hafta gündeminizde davalar olacak dikkat edin.

19 NİSAN AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta hafta evli olan Akrep burçları evliliklerine dair, birlikteliklerine dair şifalanmalar yaşayacaksınız. Ayrıca bir ortaklığınız varsa ve bu ortaklıkta yaşadığınız problemler varsa bu problemlere dair ortağınızla birlikte şifalanmalar ve maddi anlamda büyümeler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili yeni adımlar ve yeni sözleşmeler sizleri bekliyor Sevgili Akrepler.

19 NİSAN YAY BURCU HAFTALIK YORUMU​

Yay burçları eğer uzun zamandır süregelen bir sağlık probleminiz varsa bu konuyla ilgili ciddi bir adım atabilirsiniz ve bu konuda şifalanabilirsiniz. Çalışma alanınızda yanınızda bulunan insanlarla ilgili bir takım olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili süreciniz boyunca size yardımda bulunacak ve destek olacak kişiler olacak ve sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler de gündeminizde olacak.

19 NİSAN OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Oğlak burçları haftanın en şanslılarından! Oğlaklar aşk ve ilişkiler konusunda bu hafta çok şanslısınız. Bekar Oğlak burçlarının hayatına bu hafta birisi girebilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Aynı zamanda arkadaşlıklarınız ile ilgili geçmişinizde kötü gelişmeler yaşadıysanız bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Aynı zamanda bebek bekleyen Oğlak burçları için bu hafta güzel gelişmeler ve haberler söz konusu olabilir.

19 NİSAN KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU​

Kova burçlarının gündeminde bu hafta iş, kariyer ve aile konuları olacak. Bu dönemde ailenizle ilgili bir takım sorumluluklar alabilirsiniz ve yükleriniz artabilir. Aile büyüklerinizin sağlıklarını ayrıca dikkat etmeniz gerekebilir ve bir aile bireyinin sağlığı ile ilgili şifalanma yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili bir takım tadilatlar ve yenilenmeler söz konusu olacak.

19 NİSAN BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Balık burçları bu hafta kardeşlerinizden, yana yakın çevrenizden yana ve yolculuk ve seyahatlerden yana oldukça şanslısınız! Bir taşınma işiniz varsa, bir yerden bir yere geçiş durumunuz varsa bunu netleştireceksiniz ve gerçekleştireceksiniz. Uzun süredir oldukça yorgundunuz ve bu hafta itibari ile rahatlayacağınız dönemlere giriyorsunuz Sevgili Balıklar.



Astrolog Elvan Yarma
 
5512b357ad3ef28670c4dc153b579cb1db0e1ebe.jpg
Koç

Sevgili Koçlar, Haftaya aile temalarınız ve evle ilgili gelişmeler ile başlayacaksınız. Pazartesi günü Boğa burcuna Merkür ve Güneş’in girmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca gelirlerinizde yeni fırsatlar artışlar yaşayabilirsiniz. Salı günü aşk hayatınızda iş ve özel ilişkilere dikkat. Çarşamba Perşembe hayattan keyif alacağınız eğleneceğiniz daha çok kendinizi öne çıkaracağınız şov zamanları. Perşembe günü iş ortamınızda bir takım sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Cuma günü Mars Yengeç burcuna geçiyor. Emlak konularında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Hafta sonu sevdiklerinize vakit ayıracağınız ikili ilişkinize özen göstereceğiniz zamanlar geleceğe yönelik olumlu kararlar alabilirsiniz. Pazar günü sabah saatlerinden öğleden sonraya kadar iletişimimize dikkat ediniz. Keyifli bir hafta dilerim.



Boğa

Sevgili Boğalar, bu haftadan itibaren sizin döneminiz başlıyor Güneş’in vee Merkür’ün burcunuza geçişi ile uzun zamandan beri elde etmek istediğiniz maddi manevi isteklerinize ulaşabilirsiniz. Salı günü aile büyüklerinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz önümüzdeki iki günlük süreç içerisinde özellikle iletişimimize daha dikkat edin Perşembe günü aşkta keyifli zamanlar yaşamanız olası. Cuma günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişi ile iletişimde sorunlarla karşılaşmanız olası. mümkünse yakın çevrenizle konuşurken sevgi dilinizi kullanmanızı tavsiye ederim. Cumartesi işyerinde üstlerinizden destek alacağınız kariyerinizle ilgili atılım yapacağınız zamanlar. Pazar günü sabahtan 16:00 ya kadar olan süreçte olumsuz enerjiler hakim eşiniz büyüklerinizle tartışmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim. Keyifli bir hafta olsun.



İkizler

Sevgili İkizler, haftaya para evinizde gerçekleşen güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Boğa burcuna geçiş yapan Güneş ve Merkür’ün etkisi ile farkındalığınızın artacağı kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Salı günü Trafikte araba kullanırken ve iş yerinde iletişim içerisindeyken gerginliklere dikkat. Çarşamba Perşembe aile içinde nüks eden sorunlarla uğraşabilirsiniz. Cuma günü Mars’ın Yengeç seyri finansal konularda 11 Hazirana kadar daha temkinli olmanızı tembihliyor. Ani harcamalara dikkat. Hafta sonu aşk hayatınız hareketleniyor sevgilinizle keyifli zamanlar geçirebilir çocuklarınız varsa onlarla ilgilenme zamanı. İyi haftalar dilerim.



Yengeç

Sevgili Yengeçler, Haftaya hayatınızla ilgili güzel gelişmeler ile başlıyorsunuz iş hayatınız özel hayatınızla ilgili gerçekleşen gelişmelere sevinebilirsiniz. Salı günü finansal konularla ilgili karar vermeniz açısından sakıncalı bir gün bu kararları Çarşamba gününe ötelemenizi tavsiye ederim. Perşembe günü iş hayatınızla ilgili daha hızlı ve sağlam kararlar alabilirsiniz. Cuma günü kendi burcunuza Mars’ın girmesi ile 11 Hazirana kadar olumsuz enerjilere açıksınız sağlığınıza özen gösterin ve ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmeyin. Hafta sonu ailenize vakit ayıracağınız evinizle ilgileneceğiniz zamanlar. İyi haftalar dilerim.



Aslan

Sevgili Aslanlar, haftaya kariyer evinizdeki parlama ve hareketlilikle başlıyorsunuz önümüzdeki bir ay boyunca kariyerinizde ilerlemeler kaydedeceksiniz. Terfi , prim söz konusu. Salı günü özel hayatınıza dikkat. Çarşamba Perşembe finansal anlamda zorluklarla baş edebilirsiniz. Cuma günü Mars’ın Yengeç seyri başlıyor. 11 Hazirana kadar zihinsel ve bedensel sağlınıza özen gösterin etrafınızdaki gizli düşmanlardan kendinizi koruyun hafta sonu yakın çevrenizde ilgilenebilir. Kısa tatillere çıkabileceğiniz keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz iyi haftalar dilerim



Başak

Sevgili Başaklar, haftaya Güneş’in ve Merkür’ün Boğa burcuna geçişinin etkisi ile başlıyorsunuz. Yurtdışı konuları sosyal medya yüksek eğitim konularında önümüzdeki bir ay boyunca güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü içinize kapanacağınız enerjinizi yüksek tutmalısınız. Perşembe günü enerjiniz yükseliyor kendinizi daha iyi hissedecek hayatınızdaki güzel gelişmelere tanık olacaksınız. Cuma günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişi 11 hazirana kadar arkadaşlarınızla iyi geçinmeye iletişim dilinizi tatlı kullanmaya özen gösterin. Hafta sonu kendinize vakit ayıracağınız dinleneceğiniz zamanlar. İyi haftalar dilerim.



Terazi

Sevgili Teraziler, Pazartesi günü Boğa burcuna geçiş yapan Merkür ve Güneş’in etkisi ile gelir ve giderlerinizle ilgili olumlu anlamda gelişmeler yaşayacağınız bir aylık zaman dilimine başlıyorsunuz. Yapacağınız sözleşmeler kredi başvuruları vergi gibi konularda dönüşümleri yaşayabilirsiniz. Salı günü kariyerle ilgili özellikle üstlerinizle görüşme önemli toplantılarınız var ise Çarşamba gününe öteleyebilirsiniz. Çarşamba Perşembe farkındalığınızın artacağı sağlığınıza özen göstereceğiniz zamanlar. Cuma günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişi ile birlikte 11 Haziran’a kadar kariyerinizle ilgili zorluklarla karşılaşmanız söz konusu iletişime özellikle dikkat. Hafta sonu kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırarak gelecekle ilgili danışacağınız önemli kişilerle görüşebilir ve yol haritanızı daha iyi bir şekilde çizebilirsiniz. İyi haftalar dilerim.



Akrep
Sevgili Akrepler, Haftaya Boğa burcuna giren Güneş ve Merkür’ün olumlu etkileri ile başlıyorsunuz. İkili ilişkileriniz iş hayatınız , ortaklıklar , iş birlikleri , grup çalışmaları açısından yıldızınızın parlayacağı güzel zamanlar özellikle önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde evlenebilir , iş kurabilir ve yeni bir işe başlayabilirsiniz. Salı günü kariyer evinizde zorluklarla karşılaşabilir. Çarşamba günü bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Perşembe günü arkadaşlarınızla görüşerek enerjinizi yükselteceksiniz. Cuma günü Mars’ın Yengeç seyri yurt dışı , yüksek eğitim ve sosyal medya konularında mücadele edeceğinizi gösteriyor. 11 Hazirana kadar bu konular gündeminizi oluşturacak. Hafta sonu özel hayatınızda ilişkilerde sevgi dilinizi kullanmanızı tavsiye ederim zihinsel bedensel olarak dinlenme zamanları. İyi haftalar dilerim.



Yay

Sevgili Yaylar, haftaya Boğa burcuna geçiş yapan Güneş ve Merkür’ün olumlu etkileriyle başlıyorsunuz. Sağlık açısından kendinizi daha iyi hissedeceğiniz zamanlar. Beraber çalıştığınız kişilerle uyum içerisinde çalışma dönemleri. Salı günü sosyal medyadaki paylaşımlarınıza özen gösterin. Çarşamba Perşembe günü işlerinize yoğunlaşarak kariyerinizle ilgilenme zamanı. Cuma günü Mars’ın Yengeç seyri banka sigorta ortaklaşa giderler kredi işlemlerinizle ilgili konularda zorlanmaları getirebilir. 11 hazirana kadar sağlığınız açısından acil değilse operasyonlarınızı ötelemenizi ve daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İyi haftalar dilerim



Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftaya Güneş’in ve Merkür’ün Boğa burcuna geçişinin olumlu etkileriyle başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluğu yakalayacağınız yeni hobiler edineceğiniz çocuklarınız varsa iyi iletişimde bulunacağınız bir aylık bir döneme giriyorsunuz. Salı günü finansal konularda banka işlemleriniz ortaklaşa masraflarınız gelirlerinizle ilgili enerjinizi olumlu anlamda yükselterek bu konularla ilgili kararlarınızı Çarşamba Perşembe günü vermenizi tavsiye ederim. Cuma günü Mars’ın Yengeç seyri 11 hazirana kadar özel hayatınız ve işbirlikleriniz , iş ortaklıklarınız açısından bazı tartışmaları gerginlikleri yaşatsa da konuya hakim davranışlarınızla bu durumları lehinize dönüştürebilirsiniz. Hafta sonu terazide kariyerinizle ilgili yeni kararlar almanız olası. Kendinizle ilgili bu dönem olumlu olaylara odaklanmanızı tavsiye ederim. İyi haftalar dilerim.



Kova

Sevgili Kovalar, haftaya Boğa burcuna geçiş yapan Güneş ve Merkür’ün olumlu etkileriyle başlıyorsunuz. Emlak alım satım kiralama ailenizle ilgileneceğiniz miras konularına odaklanacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Hafta ortasına kadar çok çalışabilir ve bu yüzden sağlık sorunlarınız gelişebilir. Çarşamba Perşembe günü özel hayatınızla ilgili yaşayacağınız güzel gelişmeler sizi sevindirebilir sürprizlerle karşılaşmanız söz konusu. Evinizi dekore edebilir hiç beklemediğiniz bir zamanda sevdiğiniz dostlarınız sizi ziyaret edebilir. Cuma günü Mars’ın Yengeç burcu 11 Hazirana kadar sağlığınıza özen göstermenizi tavsiye ediyor. Hafta sonu yurt dışı sosyal medya konularına ağırlık vereceksiniz. İyi haftalar dilerim



Balık

Sevgili Balıklar haftaya enerjinizi yükseltecek keyifli işlerle başlıyorsunuz Güneş’in ve Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte sevdiklerinizle iletişimiz artacak iş hayatınız ve eğitimle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Cuma günü Mars’ın Yengeç seyri aşk hayatınızı ve çocuklarla olan iletişimizi zorlayabilir 11 hazirana kadar bu alanda daha özenli davranmanızı tavsiye ederim. Hafta sonu bütçenizi gözden geçirerek banka ve kredi işlemlerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu hafta hem cinsel hem romantik olarak enerjinizin yüksek olacağı bir dönem. İyi haftalar dilerim




Arzum Koyuncu
 
X