- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
Merhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz
firdevscansu

2- Hamişimiz
ilknurrr22

3- Hamişimiz
ElifAhsen02

4- Hamişimiz @elif mina

5- Hamişimiz @Minnur92

6- Hamişimiz @leylmira

7- Hamişimiz @zeyzey_16

8- Hamişimiz @mormenekse0101

9- Hamişimiz @Melekkaya19

10- Hamişimiz
zozan30

11- Hamişimiz @bebem-1221

12- Hamişimiz A aysennnn31

13- Hamişimiz
Ronya ranya

14- Hamişimiz
Ysminn

15- Hamişimiz
amineasyaeymen

16- Hamişimiz
Berfindogalar

17- Hamişimiz
HERSEYDUAUZERINE50

18- Hamişimiz @sukruyeomay

Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.

1- Hamişimiz

2- Hamişimiz

3- Hamişimiz

4- Hamişimiz @elif mina

5- Hamişimiz @Minnur92

6- Hamişimiz @leylmira

7- Hamişimiz @zeyzey_16

8- Hamişimiz @mormenekse0101

9- Hamişimiz @Melekkaya19

10- Hamişimiz

11- Hamişimiz @bebem-1221

12- Hamişimiz A aysennnn31