- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 32
Merhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz firdevscansu
2- Hamişimiz ilknurrr22
3- Hamişimiz ElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
8- Hamişimiz @mormenekse0101
9- Hamişimiz @Melekkaya19
10- Hamişimiz zozan30
11- Hamişimiz @bebem-1221
12- Hamişimiz A aysennnn31
13- Hamişimiz Ronya ranya
14- Hamişimiz Ysminn
15- Hamişimiz amineasyaeymen
16- Hamişimiz Berfindogalar
17- Hamişimiz HERSEYDUAUZERINE50
18- Hamişimiz @sukruyeomay
Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz firdevscansu
2- Hamişimiz ilknurrr22
3- Hamişimiz ElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
8- Hamişimiz @mormenekse0101
9- Hamişimiz @Melekkaya19
10- Hamişimiz zozan30
11- Hamişimiz @bebem-1221
12- Hamişimiz A aysennnn31