19+3 günlük hamileyim dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.

melisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
372
4
46
İstanbul
Merhabalar 19+3 günlük hamileyim 1 haftadır bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.pıt pıt şeklinde ama en son kuaföre gitmiştim kaş aldırmak için.Kız beni çok rahatsız bir koltukta oturttu arkaya doğru iice uzandım.Bebeğimde o anda tekmeledi oda rahatsız oldu sanırım :/ Dünden beridir hareketlerini hiç hissetmedim.Acaba arada hareket ediyoda ben mi hissetmiyorum.
Dün akşam çikolata yiyip soluma döndüm ama tepki vermedi.

cnm benim inşallah bir sorun yoktur. bebeklerin hareketleri bu haftalarda çok tutarsız oluyor. merak etme yine hissedersin hareketlerini. hafta içi sağlık ocağına git bebeğinin kalp atışlarını dinle istersen.

canım dinlen bakalım sırt üstü yatman bu haftalarda bebeği çok rahatsız etmez bi sorun olacağını sanmıyorum ama aklında bişey kaldıysa dr ara bi görün bakalım

İnşallah canım çok sağol.Salı günü gidicem sağlık ocağına.Çalıştığım için herzaman gidemiyorum.

o haftalarımı hatırlıyorum da ne çekmiştim, oynadı mı oynamadı mı hareket etti mi etmemdi mi, insan kafayı yiyecek, ama ben en net 22. haftadan sonra tamamen de 28. haftadan itibaren hissettim, bir sorun yoktur sanırım canım

Ya sorma canım insan tereddüt ediyor ister istemez.Bide geçen hafta cumartesi günü gitmiştim doktora bebeğe bağlı olmayan pembe akıntım oldu bende doktorum eğer için rahat etmiycekse kalp atışlarını dinle git dinle dedi kendisi şehir dışındaydı.Gittim gayet sağlıklı dediler.Bir haftadır kıpırtılar hissedince dünden beri hissetmediğim için insan rahat etmiyo.Salı günü sabahtan giderim bakalım.

evet aynen öyledir, bizde zırt pırt giderdik hep de bişey yok derdi şükür :))) inşallah bişey yoktur seninkinde de, ama dediğim gibi pek ayırt edilemiyor o haftalarda hareketleri, ben hep bende bir tuhaflık olduğunu sanırdım, nasıl bir hareket bu ben hissetmiyorum derdim, ama hepsi normalmiş, şimdi kıpır kıpr, sesime bile tepki veriyor, sende o zamanları görürsün sağlıkla inşallah :))

Merhabalar :)
Bu gün gittim sağlıkocağına :) Muayane olmak için bebişim sağlıklıymış maşallah :)
Çok sağolun canlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…