19 aylık bebek gece uyanmaları

Goncagul90

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
82
14
8
35
19 aylık kızım eskiden gecede 1 ya da 2 kere uyanirdi . Simdi saat başı kalkiyor emmeden durmuyor , müzik ninni konuşma pışpış oda gezdirme babasına verme her şeyi denedim . İlla emecek. Memeyi nasil keseceğiz hiç bilmiyorum . Karnı tok acikmasi yok , cok daha gürültülü ortamda 17 18 aylıkken kaldı gece 1 kez kalkiyordu. Diş de çıkarmıyor su an . Atak dönemi diyeceğim ama gündüz gayet sakin yani agresif değil. Geceleri cok yoruluyorum , sizlerde geceler nasil acaba, memeyi nasil biraktiniz

Sürekli huy degistiriyorlar, oğlum doğumundan beri ağlayan kucak isteyen bir bebekti, 27 aylık sütten kestim o zamana kadar saat başı uyanıyor emmeden uyumuyordu, kestim yine uyandı ama en azından 3 saatte bir kalkiyordu salliyorduk eşimle sırayla oyle uyuyordu, 30 aylık civarında saat başı çığlıkla uyanıp uykuya direnerek geri uyudu uyku terörüydü sanırım çok zor geçti yaklaşık 15 gün bu şekilde uyudu uyandı, 31 aylık köye geldim şuan 33 aylık ve şu son iki aydır uykulara direnmiyor kesintisiz uyuyor şükür.

Sürekli huy degistiriyorlar, oğlum doğumundan beri ağlayan kucak isteyen bir bebekti, 27 aylık sütten kestim o zamana kadar saat başı uyanıyor emmeden uyumuyordu, kestim yine uyandı ama en azından 3 saatte bir kalkiyordu salliyorduk eşimle sırayla oyle uyuyordu, 30 aylık civarında saat başı çığlıkla uyanıp uykuya direnerek geri uyudu uyku terörüydü sanırım çok zor geçti yaklaşık 15 gün bu şekilde uyudu uyandı, 31 aylık köye geldim şuan 33 aylık ve şu son iki aydır uykulara direnmiyor kesintisiz uyuyor şükür.
Nasil direnmeden uyuyor ayakta mi sallıyorsunuz kucakta mı meme istemiyor mu , ya da gece mama mi veriyorsunuz

Back
X