- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi veronika_nika
Lütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkürler evliyimEğer daha önce cinsel bir birlikteliğiniz olmamışsa alttan bakmaz. Soruyor önce.
Kesinlikle vajınal musyne yapar. Doktora görünmemizde fayda var...Lütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim
Lütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim
canım bakıyorlar ama bekarete zarar vermeden bakıyorlarEğer daha önce cinsel bir birlikteliğiniz olmamışsa alttan bakmaz. Soruyor önce.
canım kist vardır muhtemelen çünkü yengem de aynı şikayetle gitmişti doktora, gidip bir an önce muayene ol, çok geçmiş olsunLütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim
Miyom ya da kist olabilir erteleme evlisin alttan bakar sağlıklı bir cevap içinde alttan bakması lazım.Lütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim