19 gün oldu

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Lütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim

Evliymişsin alttan kontrol etse ne olacak ben de genç kızsın sanmıştım

Doktor alttan muayene edecek diye bu kadar beklenmez arkadaşım

Doktorum erkekti 15 ay baktı bir şey olmuyor evli barklı çoluklu çocuklu idi

Hatta yan odasındaki doktorun normal doğumunu da yaptırdı onlar için rutin bunlar

Son düzenleme:
Buradan sorma çünkü herkes farklı bi şey yazar konu en son benim eltimin kizinin kayninin kaynanasinda vardı durumuna gelir o yüzden bence ilk iş bir doktora git.

Eğer evli isen büyük ihtimalle vajinal muayene eder.

En son seçenek alttan muayene olayı. Ama tedavi için gerekiyor mutlaka. Bunu sıkıntı etmeyin bence 19 gün uzun bir süre.

Lütfen konumu taşımayın. 19 gündür adetim bitmedi. Böyle birşey yaşayan varmi neden olur? Birde doktor alttan mı muayene eder sizce. Evliyim

Bende olmuştu 17 yaşındayken. 2 hafta hiç durmadan sürmüştü doktor doğum kontrol hapı verdi kullandım sonra geçti. Geciktirmeden gidin

Ya kist vardır yada adet düzenizliği bence. İhmal etmeyin Bence. Eğer bu dediklerim yoksa alttan muayene edip smir isteyebilir

Tanıdığım bir arkadaşım var, onunki bir aya mahsus değil hep böyle uzun sürüyor ve bir hafta kesilip yeniden başlıyor. Doktor bir hap kullanmasını tavsiye etmişti çok şükür çözüm buldu derdine. Lütfen ihmal etme biran önce git.

Bende de olmustu bende evliyim karindann ultrasonla bakti ufak bir kist olmus ilac verdi 3-4 gun sonra kesildi kanama,kistimde diger adetime kadar gecmisti

:KK57:
Neden 15 gün olduktan sonra gitmedin doktora? Neyi bekledin.:110:
Yarin git hemen. Bu tür seyler sakaya gelmez.
Ciddi bir sey yoktur umarim.

Ben de uzun süreli bir kanama yaşamıştım. Doktor kist vb. olup olmadığına karından uktrasonla baktı. Kist olmadığını görünce düzenleyici bir hap verdi. Vajinal muayene konusunda endişelenmeyin bence; ona gerek kalmayabilir ve asıl mesele sağlığınız. Bu kadar uzun süre kan kaybetmek demir eksikliğine neden olacaktır. Allah korusun ama belki kistiniz var, ilerde çocuk sahibi olma olasılığınızı etkileyecek. Bir an önce doktora görünüp sorunu öğrenin ve çözüm bulun. Geçmiş olsun...

Korunma yontemi olarak ne kullaniyosun ben 3 aylik kotuyucu igne oldum sonra 16 gun adetim surdu yan etki olarak belki oyle bi yan etki durumudur hemen doktora gitmelisin hic vakit kaybetme

X