- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
- Konu Sahibi birsporcukizi
Arkadaşlar sizce nasıl? Birde bu kalkıklık ne zaman iner ??? 19. Günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hala öyleBenim de henüz 6.cı günüm alçım ve dikişlerim henüz duruyor yanisanki burnumun ucu top gibi şiş tabi ama sende de oldumu ? Ne zaman geçer bende soruna cevap veremedim soru sordum ama kusura bakma:)
Arkadaşlar sizce nasıl? Birde bu kalkıklık ne zaman iner ??? 19. Günüm
Gülemiyorum çok rahatRahatça gülüp konuşabiliyor musun?
Masallah tek kelimeyle harika..Arkadaşlar sizce nasıl? Birde bu kalkıklık ne zaman iner ??? 19. Günüm
Önden de güzel ama şiş :) zamanla oturur ben sadece yandaki kalkıklıkta şikayetçiyimYandan çok iyi duruyor . Benimde yandan çok iyi ama önden nasil merak ediyorum . Dizinde voldemort gibi duruyor mu bı ben mi öyleyim .
Teşekkür ederim :) bu kalkıklık ne kadar iner acabaMasallah tek kelimeyle harika..
Cilde gore degisiyor sanirim. Ama cogunluk 1 ayda 2 mm iniyor diyorlar. Sizin inmese bile olur yani :))Teşekkür ederim :) bu kalkıklık ne kadar iner acaba
Hayır inmeliCilde gore degisiyor sanirim. Ama cogunluk 1 ayda 2 mm iniyor diyorlar. Sizin inmese bile olur yani :))
Yesil cay ve bol su icin. Odem dusmani enfla-c tablet kullanabilirsiniz.Kızlar ödem için bişey yaptınız mı ?
Doktorum bana bir ay yasakladı Yeşilçayı ben içemiyorum ananas yiyorumYesil cay ve bol su icin. Odem dusmani enfla-c tablet kullanabilirsiniz.
Doktorum bana bir ay yasakladı Yeşilçayı ben içemiyorum ananas yiyorum