• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 hafta hareketsiz gebelik

elos1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
219
38
28
25
Arkadaşlar benim ilk gebeligim 18 haftalikken çok hafif hissediyod

um daha sonra 19 haftalık olduk yaklaşık 10 gündür hiçbir hareket yok normal mi korkmalı miyim böyle olanlar var mı tecrubelerinizi paylaşır mısınız

Arkadaşlar benim ilk gebeligim 18 haftalikken çok hafif hissediyod

um daha sonra 19 haftalık olduk yaklaşık 10 gündür hiçbir hareket yok normal mi korkmalı miyim böyle olanlar var mı tecrubelerinizi paylaşır mısınız
19 da net olmaz canım kişiden kişiye değişir ama genelde 20 de hissetmeye başlarsın 28 e kadar da düzensiz olur 28. Haftaya kadar hareket saymak çok önemli değil ben 30 a gireceğim doktorum gün içinde 10 kere hareket etmesi yeterli dedi çokta merak ediyorsan 20 den sonra tatlı ye soğuk bir şeyler iç soluna yat karnına odaklan mutlaka küçükte olsa hareket alırsın

Ben 18de hissettim sonra hissetmeyince korktum ultrasona gireli 1 hafta oldu yine de insan ters birsey mi var diye düşünmeden edemiyo

18de hissettim hatta aynı hafta hissetmiyorum diye evham yapıp doktora gittim. Dalga geçti benimle😂 22 23e kadar bile hissedemeyebilirsin dedi. Belki siz geç hissedeceksinizdir ama benim gibi içiniz rahat etmesi için doktora görünebilirsiniz

Ben 22de falan hissettim ikinciyi, 26-28den sonra hareket takip edilir, acele etme

Back
X