19. hafta ayrıntılı ultrason için uygun mudur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
2.711
2.549
133
Arkadaşlar 20. haftada organ gelişiminin takibi için ayrıntılı ultrason veriyorlar bende bugün üni hasatanesinden gün aldım ama verdikleri tarihte 19. haftanın içinde olcam erken mi verdiler ? görüntülü ultrasonun işi amacına ulaşmayacak sanki :(

Arkadaşlar 20. haftada organ gelişiminin takibi için ayrıntılı ultrason veriyorlar bende bugün üni hasatanesinden gün aldım ama verdikleri tarihte 19. haftanın içinde olcam erken mi verdiler ? görüntülü ultrasonun işi amacına ulaşmayacak sanki :KK43:
22.haftaya denk getir canim randevunu en uygun zaman 22. Hafta

Yok Can'ım 22 haftada falan bakıyorlar

ya bana niye böyle erken verdiler bir daha mı gitçem hastaneye :(

Aaa bende suan 16 haftadyım kasım sonunda gel dedı bana doktor. Kasım sonunda da 19.haftda olacagım. Normal değil mi 19.hafta?

Canm 20 21 hafta daha uygun

Aaa doktor beden mutlka kasım sonu yaptır dedi acaba o_O

20 ile 24. Hafta arasi en uygun zaman ama 18 den itibaren bakilabiliyor

Benm.bildiğim bebeğin organlarının dağa iyi gorulenlbilmesi için 20 hafta ve sonrası yapılır ayrtntili ultrason

Can'ım ben ilk bebeğime 19+4 te olmuşum dosyamdan baktım

20 de girdimtam goremedi. 24 te tekrar cagirdi 2. Kez kalp damarlari icin. Sukur sorun cikmadi.

Bende bu konuyu doktorumla en kısa zamanda görüşeceğim. olmadı randevuyu iptal edip daha ileri haftaya alacağım.anladığım kadarı ile daha gelişmiş olması daha iyi sonuç verecektir.

20 de beyin zarı falan gelişiyo diye ben 20 de gittim 23. hafta bi daha gel kilolusun falan dedi gitmeyi düşünmüyorum çok pahalı çünkü. Kendi doktorum da gerek yok dedi zaten. İnsan heves ediyo ama ben ikinciye hamile kalırsam 22 de falan giderim işi şansa bırakmam.

20 de beyin zarı falan gelişiyo diye ben 20 de gittim 23. hafta bi daha gel kilolusun falan dedi gitmeyi düşünmüyorum çok pahalı çünkü. Kendi doktorum da gerek yok dedi zaten. İnsan heves ediyo ama ben ikinciye hamile kalırsam 22 de falan giderim işi şansa bırakmam.
üniversite hastanesi varsa orda ücretsiz yaptırabilirsin.ben 800 yüze yapanı bile duydum.dışarda çok pahalı.

üniversite hastanesi varsa orda ücretsiz yaptırabilirsin.ben 800 yüze yapanı bile duydum.dışarda çok pahalı.
Canım ben çalışıyorum ve yerime bakacak kimse yok işyerime manevi borçlarımdan dolayı da aman banane deyip gidemiyorum o nedenle özel hastaneye gidiyorum mecbur. Kendi doktorum çok pahalı değil 65 lira ödüyorum ve çok memnunum doktorumdan ama perinatoloğa 350 lira verdim yarım saatte bitti bi de kilolusun renkli ultrason göstermez, 23. hafta gel dedi renkli göstermedi yavrumu salak kafam bi deneyelim deseydim keşke kendi doktorum da şaşırdı. Sanki 23. hafta led ışıkla görücez çocuğu aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Canım ben çalışıyorum ve yerime bakacak kimse yok işyerime manevi borçlarımdan dolayı da aman banane deyip gidemiyorum o nedenle özel hastaneye gidiyorum mecbur. Kendi doktorum çok pahalı değil 65 lira ödüyorum ve çok memnunum doktorumdan ama perinatoloğa 350 lira verdim yarım saatte bitti bi de kilolusun renkli ultrason göstermez, 23. hafta gel dedi renkli göstermedi yavrumu salak kafam bi deneyelim deseydim keşke kendi doktorum da şaşırdı. Sanki 23. hafta led ışıkla görücez çocuğu aklıma geldikçe sinirleniyorum.
üzme tatlı canını bebeğinin sağlığı yerindedir Allahın izni ile insanı lüzumsuz yere strese sokuyorlar.kilo vs hiç de engel değil aklınca bahane üretmiş.

üzme tatlı canını bebeğinin sağlığı yerindedir Allahın izni ile insanı lüzumsuz yere strese sokuyorlar.kilo vs hiç de engel değil aklınca bahane üretmiş.
Genetik hiç bir sıkıntı yok ailelerde ne benim ne de kocamın, çocuk benim çocuğum doğurucam tabi, ben varsa bi sıkıntısı doğar doğmaz müdahale edelim diye gittim yoksa aldıracağımdan değil, ne olursa olsun doğuracağım diyosun yani diyo bana bi de. Neyse ki bebeğim sağlıklı, umarım sen de güzel haberler alırsın.

• Beğen
Reactions: mnt
Back
X