- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22.haftaya denk getir canim randevunu en uygun zaman 22. HaftaArkadaşlar 20. haftada organ gelişiminin takibi için ayrıntılı ultrason veriyorlar bende bugün üni hasatanesinden gün aldım ama verdikleri tarihte 19. haftanın içinde olcam erken mi verdiler ? görüntülü ultrasonun işi amacına ulaşmayacak sanki![]()
19 da sıkıntı olmaz o zaman20 ile 24. Hafta arasi en uygun zaman ama 18 den itibaren bakilabiliyor
Bana da 26 kasıma randevu verdi 19 haftaya tekabül ediyorAaa bende suan 16 haftadyım kasım sonunda gel dedı bana doktor. Kasım sonunda da 19.haftda olacagım. Normal değil mi 19.hafta?
üniversite hastanesi varsa orda ücretsiz yaptırabilirsin.ben 800 yüze yapanı bile duydum.dışarda çok pahalı.20 de beyin zarı falan gelişiyo diye ben 20 de gittim 23. hafta bi daha gel kilolusun falan dedi gitmeyi düşünmüyorum çok pahalı çünkü. Kendi doktorum da gerek yok dedi zaten. İnsan heves ediyo ama ben ikinciye hamile kalırsam 22 de falan giderim işi şansa bırakmam.
Canım ben çalışıyorum ve yerime bakacak kimse yok işyerime manevi borçlarımdan dolayı da aman banane deyip gidemiyorum o nedenle özel hastaneye gidiyorum mecbur. Kendi doktorum çok pahalı değil 65 lira ödüyorum ve çok memnunum doktorumdan ama perinatoloğa 350 lira verdim yarım saatte bitti bi de kilolusun renkli ultrason göstermez, 23. hafta gel dedi renkli göstermedi yavrumu salak kafam bi deneyelim deseydim keşke kendi doktorum da şaşırdı. Sanki 23. hafta led ışıkla görücez çocuğu aklıma geldikçe sinirleniyorum.üniversite hastanesi varsa orda ücretsiz yaptırabilirsin.ben 800 yüze yapanı bile duydum.dışarda çok pahalı.
üzme tatlı canını bebeğinin sağlığı yerindedir Allahın izni ile insanı lüzumsuz yere strese sokuyorlar.kilo vs hiç de engel değil aklınca bahane üretmiş.Canım ben çalışıyorum ve yerime bakacak kimse yok işyerime manevi borçlarımdan dolayı da aman banane deyip gidemiyorum o nedenle özel hastaneye gidiyorum mecbur. Kendi doktorum çok pahalı değil 65 lira ödüyorum ve çok memnunum doktorumdan ama perinatoloğa 350 lira verdim yarım saatte bitti bi de kilolusun renkli ultrason göstermez, 23. hafta gel dedi renkli göstermedi yavrumu salak kafam bi deneyelim deseydim keşke kendi doktorum da şaşırdı. Sanki 23. hafta led ışıkla görücez çocuğu aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Genetik hiç bir sıkıntı yok ailelerde ne benim ne de kocamın, çocuk benim çocuğum doğurucam tabi, ben varsa bi sıkıntısı doğar doğmaz müdahale edelim diye gittim yoksa aldıracağımdan değil, ne olursa olsun doğuracağım diyosun yani diyo bana bi de. Neyse ki bebeğim sağlıklı, umarım sen de güzel haberler alırsın.üzme tatlı canını bebeğinin sağlığı yerindedir Allahın izni ile insanı lüzumsuz yere strese sokuyorlar.kilo vs hiç de engel değil aklınca bahane üretmiş.