19.haftada amniyon suyu gelenler var mi

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
35
Mrb arkadaslr gebeligimin ilk haftasindan beri akintim var ama bir haftadir cok sivilasti anlam veremiyosum daha once boyle bisey basina gelen varsa lutfen yardimci olsun

Can'ım benim suyum geliyor ben 21haftalık hamileyim bilmiyorum nolacak ,Dr git testi var test yapıyorlar

Benim suyum azar azar geliyor çok korkuyorum ,şimdilik azalma yok kesede ama bir umut belki suyu böyle azar azar gelipde doğuma kadar giden var mı diye merak ediyorum

9 ay 4 günlükken doğdu canım bende çok zor günler geçirdim ama stres yapma sakin kesede azalma yoksa sorun yoktur kaç haftalık oldun

Su felcine eminmisin benimde çok akintim oluyordu sürekli hiç geçmedi ama bi azalma olmadı doğuma yakın azalmıştı hemde çok sinirdaydi doğum yaptığı gün suyu cogalmisti test yaptinmi amnion suyumu

Yaptık Can'ım amniyon sıvısı çıktı ,19.haftamda geldi şimdi 22+4 deyim suyum çok şükür hala yeterli ama ilerisi için ne olur bilmiyorum çok depresif oldum kaybetme korkusu var içimde

Bendede vardı kaybetme korkusu her an birşey olacak diye paranoya olmuştum seni çok iyi anlıyorum canım bol bol dua et ben 32. Haftada hastane de yattım erken doğum tehlikesi ile orda bi arkadaşın 19. Haftada suyu gelmişti ama ilaç tedavisi gormus geçmişti sen hangi sehirdesin

İnşallah sağ salim evladını kucağına alırsın erken doğum riskine karşı iğne yaptır ciğer geliştirici kendini yorma sakin üzme fazla iyi dusun biliyorum çok zor ama geçecek buna inan

Âmin Can'ım 24.haftada yapıyorlar mış onu inş bende bugünleri atlatırım Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşlar benim de 20. haftada azalma başladı su da suan 28. haftadayım hala çok çok az deniliyor tecrübelerinizi aktarır mısınız

Benim de 20.haftada suyum gelmişti sızıntı şeklinde değilde fazla fazla geliyordu. Suyum da çok azalmıştı. O dönemde çok araştırıyordum suyu ne artırabilir diye. Taze sıkılmış havuç suyunun çok iyi geldiğini kendinde çok işe yaradığını yazmış bi arkadaş.
Bende işe yaramamıştı ama siz deneyin bence şifa Allah'tan.
Rabbim hayırlısıyla bu günleri atlatıp kucağınıza almayı nasip etsin

X