19 haftalık bebeğimde ultrasonda böbrek genişlemesi çıktı

İnşallah ya tek istegım o ama çok korkuyorum esım doğarsa çocuğa yazık ederler her yerını keserler dedı nasip degıl faln dedı ama bn hala aldırma taraftarı değilim umarım her sey yoluna gırer duanızı bekliyorum çok teşekkür ederim bu arada ☺🥰
Tek doktorla sınırlı asla kalma başka doktor bul birde ona göster

Bugün detaylı ultrason için doktora gittim bebeğin böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi tek bulgu bu yaşım 34 bebeğin cinsiyeti kız böyle durumlarda bazen down riski olabilir Fetal DNA veya Aminosentez önerildi ben yaptırmak istemiyorum. Çarşamba perinatolog randevu oluşturduk bakalım sizin durumlar nasıl, bugün bu haberi aldık hiç iyi değilim

Bugün detaylı ultrason için doktora gittim bebeğin böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi tek bulgu bu yaşım 34 bebeğin cinsiyeti kız böyle durumlarda bazen down riski olabilir Fetal DNA veya Aminosentez önerildi ben yaptırmak istemiyorum. Çarşamba perinatolog randevu oluşturduk bakalım sizin durumlar nasıl, bugün bu haberi aldık hiç iyi değilim
Merhaba çok geçmiş olsun üzülmeyin tek bulgu bu ise bizm çok şükür detaylı ultrasonda bişey çıkmadı belki sizinkide düzelebilecek bişeydir

Back
X