19 haftalık dün harekle ilgili korkuyorum bakar mısınız

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Dün bayağı vurmuştu bugün hiç hareket etmiyor düşük tehlikem vardı hep korkuyorum normalmi bu durum tatlida yedim

Dün bayağı vurmuştu bugün hiç hareket etmiyor düşük tehlikem vardı hep korkuyorum normalmi bu durum tatlida yedim
Tatlı yiyip sola yatın parmaklarinizla karniniza hafif basi uygulayıp uyarın kötü düşünmeyin bazen uyuyolarmis benimkide hareket etmezdi derin uyudugunda korkuturdu ilerleyen saatlerde hareketlenirdi

Geçenlerde benimde başımdan geçti bu durum. Baya yorulmuştum çok ayakta kalmıştım. İki gün falan hissetmedim bebeği. Doktoruma yazdım tatlı yiyip dinlenmeem gerektiğini beklemem gerektiğini söyledi. Sonra yavaş yavaş başladı harektler. Sende biraz yat dinlen tatlı bir şeyler ye. Başlar inşallah hareket etmeye. Endişe etme kendinide bebeğide strese sokma

Benimde öyle olmuştu ama bence merak etme kötü bir durum yok bebeklerin de bizim gibi ruh halleri var bazen hareketli bazen sakın oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…