• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 haftalık gebelik

Denizatilla23

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
594
Puanlar
303
Merhaba arkadaşlar 19+3 haftalığım serklajlıyım ilk defa bugün bel ağrım oldu pozisyon değiştirince azalıyor ama sızı şeklinde devamlılığı gün içinde var . Doktor takip edelim dedi. Siz bu haftalarda bel ağrısı yaşadınız mı? Korkmam gerekir mi? Daha önce 22+6 da ikizlerimi erken doğumla kaybettim 19. Haftada açılmam olmuştu aynı haftada ağrım olunca ekstra telaşlandım

Merhaba geçmiş olsun öncelikle inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Ben de 18+3’deyim son iki haftadır yorulduğumda ara ara ağrım oluyor kontrollerimde herhangi bir sorun görülmedi. Pozisyon değiştirince geçiyorsa bence strese girmeyin hiç. Duruş bozukluğuna bağlı olabilir sonuçta ön tarafta bir ağırlık başlayınca duruşumuz da buna göre şekilleniyor. İçinizi ferah tutun.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Ben de 18+3’deyim son iki haftadır yorulduğumda ara ara ağrım oluyor kontrollerimde herhangi bir sorun görülmedi. Pozisyon değiştirince geçiyorsa bence strese girmeyin hiç. Duruş bozukluğuna bağlı olabilir sonuçta ön tarafta bir ağırlık başlayınca duruşumuz da buna göre şekilleniyor. İçinizi ferah tutun.
Çok teşkkür ederim. Ben tam istirahatteyim açıkcası tuvalet dışında kalkmıyorum buna rağmen olunca moralim bozulmuştu ama akşama geçti şuan şükür korkuyorum ister istemez tramva haftam

Çok teşkkür ederim. Ben tam istirahatteyim açıkcası tuvalet dışında kalkmıyorum buna rağmen olunca moralim bozulmuştu ama akşama geçti şuan şükür korkuyorum ister istemez tramva haftam
çok haklısınız korkmakta ancak stresten ne kadar uzak durursak o kadar sağlıklı bir süreç olur. İnşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi hep pozitif olmaya çabalayın o sizi hissediyor ❤️🙏🏻

Back
X