Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20.haftamdayım bebeğim ultrasonda kıpır kıpır ama ben hala tam anlamıyla hissedemiyorum.doktoruma sordum bebeğin oldukça sağlıklı acele etme hissedersin zamanla dedi.:CüvCüv:yerimseniben
cnm bende 19+6. günündeyim bundan 4gün öncesine kadar hiç oynamıyorudu çok üzülüyordum bi de herkes soruyor daha hissetmiyormusun diye sanki sorun bendeymiş gibi napıyım çocuk gayretli vursa hissedicemde yok anam vurmuyordu :) ama çok şükür sahur zamanı ezan vaktini beklerken uzandım kitap okuyayım dedim hafif hafif kıpırdandı bende hemen elimi göbüşe koydum sonra al sana der gibi bi tekmeledi aha işte ondan sonrada durdurabilene aşk olsun normal oturma pozisyonunda yavrum sıkışıyormu ne töbe dirlik vermiyor iteliye iteliye uzanır gibi oturduğumda daha az hissediyorum itmelerini çok güzel özel bi duyguymuş sizde inşallah hemen tadarsınız bu duyguyu
benim de ikinci hamileliğim ilkini 3,5 aylıkken hissetmiştim gerçi doktorum 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi ama ben yinede bi sorayım dedim benim haftamdakilere tşk ederim hepinize ...opuyorumnanaktan