Gebelikte saç boyama

rumeysa123455

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
51
15
3
23
Arkadaşlar hepinize merhaba yarın tam 19 haftalık oluyorum, saç boyatma ile ilgili organik boya ile olabileceği söyleniyor kuaförüm hush marka boya kullanıyormuş size bu haftamda herhangi bir sorum oluşturur mu ?

Arkadaşlar hepinize merhaba yarın tam 19 haftalık oluyorum, saç boyatma ile ilgili organik boya ile olabileceği söyleniyor kuaförüm hush marka boya kullanıyormuş size bu haftamda herhangi bir sorum oluşturur mu ?
Merhaba organik boya konusunda bir fikrim yok tabiki daha sağlıklı olacaktır ama doktorumun tavsiyesi ilk 3 ay kesinlikle işlem yaptırmamaktı şuanda yaptırabileceğimi söyleselerde kuaförüm uzak olduğu için henüz gidemedim ama bu haftalarda bir zararı olmaz diye biliyorum dip boyası yaptırmamaya çalışın gibi bir yazı da okumuştum ama doğruluğu nedir bilmiyorum

Turkiyedeki doktorlar izin veriyor ama yurtdisinda yasiyorum doktorum kesinlikle izin vermedi hatta organik boya bile ønermedi 9 ay bekle emzirme døneminde bile boyamani istemiyorum demisti ben sahsen boyamadim 1,5 yildir emziriyorum daha boyamadim risk almayi hic istemedim bekleyebiliyorsanir bekleyin derim

Back
X