19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....

Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin..eşin normalde böyle bişeyi yapabilecek birimiydi peki ,yada hiç belli etmedimi bi günde olmamıştır belki son zamanlarda değişiklikler falan olmadımı..ya o karnındaki kendisinin bebeği ne demekmiş soğudum sen özgürsün ben özgürüm ne demek bi halt yicek ben dediydimin açıklaması bu sende deseydin şimdi hamileyim özgürlük hakkımı doğumdan sonra kullanırım diye ayy sinir oldum parçalayasım geldi ne yalan söyliyimm...canım benim sen sakin ol ..bebişini düşün bişiyler ortaya çıkacaktır neyi gizleyebilirki

Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin..eşin normalde böyle bişeyi yapabilecek birimiydi peki ,yada hiç belli etmedimi bi günde olmamıştır belki son zamanlarda değişiklikler falan olmadımı..ya o karnındaki kendisinin bebeği ne demekmiş soğudum sen özgürsün ben özgürüm ne demek bi halt yicek ben dediydimin açıklaması bu sende deseydin şimdi hamileyim özgürlük hakkımı doğumdan sonra kullanırım diye ayy sinir oldum parçalayasım geldi ne yalan söyliyimm...canım benim sen sakin ol ..bebişini düşün bişiyler ortaya çıkacaktır neyi gizleyebilirki

her ailede olduğu gibi kavgalarımız olurdu ama hiç bi zaman bu tur konuşmazdı zaten 14 aylık evliyiz... bende neye uğradiğmi şaşırdım şimdi ne yapmalıyım konuşmak için direnmiyorum ağzımdan tek laf çikmadi ne diyeceğimide bilemiyorumki ama canım çok yanıyor...

nasıl yani ya?!

şu an şoktayım. bu adam ne yapmaya çalışıyor? :(

hamile bir insna yapılır mı bu be?!

hemen hemen ailesi ile konuşmalısın ve de kendi ailenle.. bak arkadaşım, bu durumu kendin çözemezsin, bebeğin var çok hırpalanırsın Allah yardımcın olsun.

ama kesinlikle hemen konuş vakit kaybetme.

o eşinin bu yaptığının altında başka bir şey var diyeyim sana. kendi özgür olmak istemiş, sana da bu yüzden özgürlük bağışlamış. hamilesin canım benim, kırban olayım bebeğini üzme. eşine de söyle hamileliğinin ciddiyetine varmamış anlaşılan..

aklımdan şu anda geçen tek mantıklı fikir bu dedikleri derhal ailesine bildirilmeli.. senin ve onun ailesinden büyükler bir araya gelip onu da ortalarına alıp bu işi çözmeliler... o kadar kolay değil onun kastettiği o "özgürlük"

nasıl yani ya?!

şu an şoktayım. bu adam ne yapmaya çalışıyor? :(

hamile bir insna yapılır mı bu be?![/QUOTE

dünden beri kafam öyle bir durduki ne yapıcağimi bilemiyorum lütfen akıl verin işin içinden çikamıyorum acaba başka birimi var benim ilk hamilelğim düşükle sonuçlanmıştı şimdiki hamileliğimde doktor ilişkiyi yasakladı ilk 3 ay sonra ben korktum yine kaçındım 10 gün önce eşimi kırmıyım diye ilişkiye girdim ama sonradan kahve rengi akıntım oldu çok korktum bebğime bişey oldu diye hemen doktora gittim çok şükür bişey olmamiş ama ilişkiyi yasakladı. sırf bu yüzden benden uzaklaşıcak değilya sonuçta karnımdaki canı düşünmek zorundayız kendi keyfimizi deil. bu yüzdenmi diyorum ama değildir 3 gün öncesine kadarda karnımı seviyordu ultrason resmine göğsüne basıp yatıyordu birden bire nolmuş olabilir? onu kırıcak en ufak bir harekette bulunmadım. tek açıklaması soğudum dedi napıyım nasıl yol çiziyim kendime?

hemen hemen ailesi ile konuşmalısın ve de kendi ailenle.. bak arkadaşım, bu durumu kendin çözemezsin, bebeğin var çok hırpalanırsın Allah yardımcın olsun.

ama kesinlikle hemen konuş vakit kaybetme.

o eşinin bu yaptığının altında başka bir şey var diyeyim sana. kendi özgür olmak istemiş, sana da bu yüzden özgürlük bağışlamış. hamilesin canım benim, kırban olayım bebeğini üzme. eşine de söyle hamileliğinin ciddiyetine varmamış anlaşılan..

aklımdan şu anda geçen tek mantıklı fikir bu dedikleri derhal ailesine bildirilmeli.. senin ve onun ailesinden büyükler bir araya gelip onu da ortalarına alıp bu işi çözmeliler... o kadar kolay değil onun kastettiği o "özgürlük"

onun ailesi zaten evliliğimize karşılardı beni istememişlerdi böyle bir durumdan sonra bende evlenmekten vazgeçmiştim ama günlerce kapımdan ayrılmadı ailesine rest çektı. şuanda ailesine hamile olduğumu söylememiştik bize arka çikmadıkları için bende görüşmeken yana değildim. ailesiyle görüşemem...

aile işin içinde olabilir mi? bu davranış değşikliği çok mantıksız? çok tuhaf?

eşinle detaylı konuş bu akşam, nedenini güzelce anlatmasını iste. ona göre bir yöntem geliştir bari. bu hal çok muallakta belirsiz anlamsız. ve çok üzüldüm kendim yaşamış gibi. ):

aile işin içinde olabilir mi? bu davranış değşikliği çok mantıksız? çok tuhaf?

eşinle detaylı konuş bu akşam, nedenini güzelce anlatmasını iste. ona göre bir yöntem geliştir bari. bu hal çok muallakta belirsiz anlamsız. ve çok üzüldüm kendim yaşamış gibi. ):

hayır ailesiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum onlar tatilde antalyada hem eşimlede sık görüşmüyorlar. konuşmak için benim çaba sarfetmem beni küçük düşürmezmi soğudum bitti bişey söyleme dedi dün. ne diycem yine aynı şeylerı söylerse. zaten canım yanıyor kendimi o kadar hakaretlenmiş gibi hissediyorumki...

ozgurmus ozgur birakmis demek. bariz belli ne demek istedigi. ya bosanarak tamamen ozgur birakacaksin bunu ya da yularini siki tutacaksin. hic hayra alamet degil.

hayır ailesiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum onlar tatilde antalyada hem eşimlede sık görüşmüyorlar. konuşmak için benim çaba sarfetmem beni küçük düşürmezmi soğudum bitti bişey söyleme dedi dün. ne diycem yine aynı şeylerı söylerse. zaten canım yanıyor kendimi o kadar hakaretlenmiş gibi hissediyorumki...

konu "bir derdim var" a taşınıtsa daha çok arkadaş bu konuyu fark edip yardım edebilir belki....

sen neyden şüpheleniyorsun? sence bu durumun altında yatan ne var? neden eşin böyle oldu?

konu "bir derdim var" a taşınıtsa daha çok arkadaş bu konuyu fark edip yardım edebilir belki....

sen neyden şüpheleniyorsun? sence bu durumun altında yatan ne var? neden eşin böyle oldu?

şuanda şüphelenmek içinde kafam çalışmıyor ustumden kaynar su dökülmüş gibi hissediyorum...

canım oncelıklı dusuncen bebegın olmalı bı kere sonrasında ıse ben evlılıklerının bı takım hataları tolere edebılecegı kanısındayım (ustune basarak bır takım ).. ancak karnında kendı cocugunu tasıyan bole acımasız we wıcdansız bır adam hıc bır sansı haketmemelı bence . anladıgım kadarıyla sende gururun arkasında durarak onun karsısında dık durmaya calısıosun ama nereye kadar sonucta gebesın sonucta hassassın we daha bı cok nıce sonuctanın ardından bu surecta yalnız kalamazsın !!! toparlan we cık gıt o ewden ewlılıgınıze karsı taraf karsıymıs sanırım pekı ya senın aılenın tawrı neydı bu ewlılık karsıısnda ? ama tawırları her ne olursa olsun senı torunlarıyla yapayalnız bırakmayacakalrına emınım sen gıtmelısın we o gelmelı gelıcekte zaten cunku etrafındakıler bu durum karsısında ona aferın demıcek kı hamıle olmasan belkı ama burnu surtmelı bunun bedelnı ona odetmelısın sana dırek bosan gıt demıorum ama senı aramaısna arkandan gelmesıne musade et et kı tekrarı olmasın snaa bu haksızlıgıbır daha yasatmasın.. haa bırde cınseellıge gelınce senın sorunlu bı gebelık yasamanın sebebıde sorumlusu da sen dıılsın nasıl yarın bır gun benım oglum/kızım dıe tutup elınden gezdırecekse bu surede de anlayıslı olmak zorunda

inanamıyorum gerçekten çok üzüldüm
öncelikle sakin olun nolur
eşinizle güzelce oturup konuşun ayrıntılı bi şekilde ne olduğunu anlamaya çalışın
sonra o da olmazsa ailenizle konuşun, eşinizin ailesiyle irtibata geçin
şunu da asla demek istemezdim ama eşinizin hayatında biri olabilirmi
bi anda bi erkek nasıl soğur karısından inan aklıma başka bişey gelmiyor

her ailede olduğu gibi kavgalarımız olurdu ama hiç bi zaman bu tur konuşmazdı zaten 14 aylık evliyiz... bende neye uğradiğmi şaşırdım şimdi ne yapmalıyım konuşmak için direnmiyorum ağzımdan tek laf çikmadi ne diyeceğimide bilemiyorumki ama canım çok yanıyor...
konuşmadan ne sen bi sonuca varabilirsin ne biz hiç tanımadığımız bir hayat hakkında kolay yorum yapabiliriz..yani kilit nokta sensin canım al karşına konuşşş öyle kestirip atmak varmıymışş

merhaba,esiniz bigun ultrason resimlerini bagrina basarak uyuyup sonrasinda pat diye senden sogudum diyorsa bunalimda olabilir..bazi erkekler hamilelik sirasinda ve sonrasinda ciddi depresyon gecirebiliyorlar diye okumustum.
mumkun mu ailenizi ziyarete gitmeniz?hem sizin icin degisiklik olur hemde belki esiniz biraz yanliz kalirsa kafasini toplar.oyle ben annemin evine gidiyorum diyip cikip gitmek degil kastim,hic esinizle tartismadan sadece bikac gunlugune evden uzaklasmak istediginizi soyleyin.

bende hamileyim,esim bebegimizi benden cok istedi,ben erteledikce o kiziyordu.bu kadar istemesine ragmen ilk baslarda hamileligimi kabullenememisti,dengesiz hareketler sergiledigi de oldu.sonra aslinda ciddi ciddi bunalimda oldugunu farkettim,sebebi belki alacagi sorumlulugun farkina varmaya baslamasiydi belki de kendini 2. plana atilmis hissetti bilmiyorum ama zamanla atlatti cok sukur:nazar:
nacizane tavsiyem ustune cok varmayin derim.oyle bir utanicaktir ki yaptiklarindan...mekan degistirin,suan icin dediklerinin ustunde cok durmayin bu sizi sadece uzer,bebeginizi yorar.yeri gelicektir elbet o zaman bugunlerde yaptiklarinin sizi ne kadar uzdugunu soylersiniz ama suanda karsinda istediginiz kadar sizlanin konusmaya calisin belli ki esiniz kendi kabuguna cekilmeye calisiyor,bu yuzden suanda sorgulama derdini anlamaya calisma gibi yontemler bence ustunde pek yaramaz.ozgurum ozgursun diye cok cok afedersiniz sacmalamis,bu laf bile aslinda acik acik bunalimda oldugunu gosteriyor bence.

yazdiklarimi sanki aman alttan al otur erkektir gibi algilamayin..sadece baba adaylari ne bizim gibi bebeklerinin hareketlerini heran hissediyor ne de vucutlari oyle guzel hormonlar salgilayip onlari babaliga hazirliyor..disardan izleyici gibiler,bu yuzden kimi zaman gaddarca konusanlari oluyor.belki hamileliginiz oncesindeki tartismalarinizda daha keskin seyler bile soylenmis olabilir ama hakli olarak hamilelikte insanin bunyesi kaldiramiyor boyle seyleri kolay kolay.ama guclu olmak zorundasiniz,suanda bedeninizde iki kalp birden atiyor:emir_bebek: yormayin kendinizi,temcit pilavi gibi olcak ama hir gure firsat vermeden bikac gunlugune de olsa mekan degistirmeye calisin..

suanda bedeninizde bi can olusuyor,o minigin hayata tutunmasina yardimci olmak icin Allah sizi secti.butun kalbimle inaniyorum ki binlerce melek bu mucizenin meydana gelmesi icin etrafinizda donuyor..bol bol dua edin,hamilenin duasi kabul olur derler.
sevgiyle kalin..

merhaba,esiniz bigun ultrason resimlerini bagrina basarak uyuyup sonrasinda pat diye senden sogudum diyorsa bunalimda olabilir..bazi erkekler hamilelik sirasinda ve sonrasinda ciddi depresyon gecirebiliyorlar diye okumustum.
mumkun mu ailenizi ziyarete gitmeniz?hem sizin icin degisiklik olur hemde belki esiniz biraz yanliz kalirsa kafasini toplar.oyle ben annemin evine gidiyorum diyip cikip gitmek degil kastim,hic esinizle tartismadan sadece bikac gunlugune evden uzaklasmak istediginizi soyleyin.

bende hamileyim,esim bebegimizi benden cok istedi,ben erteledikce o kiziyordu.bu kadar istemesine ragmen ilk baslarda hamileligimi kabullenememisti,dengesiz hareketler sergiledigi de oldu.sonra aslinda ciddi ciddi bunalimda oldugunu farkettim,sebebi belki alacagi sorumlulugun farkina varmaya baslamasiydi belki de kendini 2. plana atilmis hissetti bilmiyorum ama zamanla atlatti cok sukur:nazar:
nacizane tavsiyem ustune cok varmayin derim.oyle bir utanicaktir ki yaptiklarindan...mekan degistirin,suan icin dediklerinin ustunde cok durmayin bu sizi sadece uzer,bebeginizi yorar.yeri gelicektir elbet o zaman bugunlerde yaptiklarinin sizi ne kadar uzdugunu soylersiniz ama suanda karsinda istediginiz kadar sizlanin konusmaya calisin belli ki esiniz kendi kabuguna cekilmeye calisiyor,bu yuzden suanda sorgulama derdini anlamaya calisma gibi yontemler bence ustunde pek yaramaz.ozgurum ozgursun diye cok cok afedersiniz sacmalamis,bu laf bile aslinda acik acik bunalimda oldugunu gosteriyor bence.

yazdiklarimi sanki aman alttan al otur erkektir gibi algilamayin..sadece baba adaylari ne bizim gibi bebeklerinin hareketlerini heran hissediyor ne de vucutlari oyle guzel hormonlar salgilayip onlari babaliga hazirliyor..disardan izleyici gibiler,bu yuzden kimi zaman gaddarca konusanlari oluyor.belki hamileliginiz oncesindeki tartismalarinizda daha keskin seyler bile soylenmis olabilir ama hakli olarak hamilelikte insanin bunyesi kaldiramiyor boyle seyleri kolay kolay.ama guclu olmak zorundasiniz,suanda bedeninizde iki kalp birden atiyor:emir_bebek: yormayin kendinizi,temcit pilavi gibi olcak ama hir gure firsat vermeden bikac gunlugune de olsa mekan degistirmeye calisin..

suanda bedeninizde bi can olusuyor,o minigin hayata tutunmasina yardimci olmak icin Allah sizi secti.butun kalbimle inaniyorum ki binlerce melek bu mucizenin meydana gelmesi icin etrafinizda donuyor..bol bol dua edin,hamilenin duasi kabul olur derler.
sevgiyle kalin..

çok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...

Canım esin biraz dengesizce davranmış ama anlattiklarından anladigim kadarıyla kesinlikle senol sevmiyor değil bakma öyle dediğine.. Aslında tam tersi sana her zamankinden çok ihtiyacı var ama bunu ifade etmek belki zor geliyor ve böyle davranıyor. Nerden biliyorum? Kendimden.. Ben de hamilelik dönemi ve sonrasında çok bunaldim ve eşimi hep ittim sıkıntılı bir süreçten geçiyordum ve durumdan onu suçluyordum oysa ki ona her zamankinden daha muhtaçtım

sakin onu hele bu halde yalnız birakma derim. En azından iyileşene kadar. Sonra yine ailene git tabi biraz ayrı kalınca kıymetini anlayacaktır

inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda..

Canım esin biraz dengesizce davranmış ama anlattiklarından anladigim kadarıyla kesinlikle senol sevmiyor değil bakma öyle dediğine.. Aslında tam tersi sana her zamankinden çok ihtiyacı var ama bunu ifade etmek belki zor geliyor ve böyle davranıyor. Nerden biliyorum? Kendimden.. Ben de hamilelik dönemi ve sonrasında çok bunaldim ve eşimi hep ittim sıkıntılı bir süreçten geçiyordum ve durumdan onu suçluyordum oysa ki ona her zamankinden daha muhtaçtım

sakin onu hele bu halde yalnız birakma derim. En azından iyileşene kadar. Sonra yine ailene git tabi biraz ayrı kalınca kıymetini anlayacaktır

Canım esin biraz dengesizce davranmış ama anlattiklarından anladigim kadarıyla kesinlikle seni sevmiyor değil bakma öyle dediğine.. Aslında tam tersi sana her zamankinden çok ihtiyacı var ama bunu ifade etmek belki zor geliyor ve böyle davranıyor. Nerden biliyorum? Kendimden.. Ben de hamilelik dönemi ve sonrasında çok bunaldim ve eşimi hep ittim sıkıntılı bir süreçten geçiyordum ve durumdan onu suçluyordum oysa ki ona her zamankinden daha muhtaçtım

Back
X