merhaba,esiniz bigun ultrason resimlerini bagrina basarak uyuyup sonrasinda pat diye senden sogudum diyorsa bunalimda olabilir..bazi erkekler hamilelik sirasinda ve sonrasinda ciddi depresyon gecirebiliyorlar diye okumustum.
mumkun mu ailenizi ziyarete gitmeniz?hem sizin icin degisiklik olur hemde belki esiniz biraz yanliz kalirsa kafasini toplar.oyle ben annemin evine gidiyorum diyip cikip gitmek degil kastim,hic esinizle tartismadan sadece bikac gunlugune evden uzaklasmak istediginizi soyleyin.
bende hamileyim,esim bebegimizi benden cok istedi,ben erteledikce o kiziyordu.bu kadar istemesine ragmen ilk baslarda hamileligimi kabullenememisti,dengesiz hareketler sergiledigi de oldu.sonra aslinda ciddi ciddi bunalimda oldugunu farkettim,sebebi belki alacagi sorumlulugun farkina varmaya baslamasiydi belki de kendini 2. plana atilmis hissetti bilmiyorum ama zamanla atlatti cok sukur
nacizane tavsiyem ustune cok varmayin derim.oyle bir utanicaktir ki yaptiklarindan...mekan degistirin,suan icin dediklerinin ustunde cok durmayin bu sizi sadece uzer,bebeginizi yorar.yeri gelicektir elbet o zaman bugunlerde yaptiklarinin sizi ne kadar uzdugunu soylersiniz ama suanda karsinda istediginiz kadar sizlanin konusmaya calisin belli ki esiniz kendi kabuguna cekilmeye calisiyor,bu yuzden suanda sorgulama derdini anlamaya calisma gibi yontemler bence ustunde pek yaramaz.ozgurum ozgursun diye cok cok afedersiniz sacmalamis,bu laf bile aslinda acik acik bunalimda oldugunu gosteriyor bence.
yazdiklarimi sanki aman alttan al otur erkektir gibi algilamayin..sadece baba adaylari ne bizim gibi bebeklerinin hareketlerini heran hissediyor ne de vucutlari oyle guzel hormonlar salgilayip onlari babaliga hazirliyor..disardan izleyici gibiler,bu yuzden kimi zaman gaddarca konusanlari oluyor.belki hamileliginiz oncesindeki tartismalarinizda daha keskin seyler bile soylenmis olabilir ama hakli olarak hamilelikte insanin bunyesi kaldiramiyor boyle seyleri kolay kolay.ama guclu olmak zorundasiniz,suanda bedeninizde iki kalp birden atiyor

yormayin kendinizi,temcit pilavi gibi olcak ama hir gure firsat vermeden bikac gunlugune de olsa mekan degistirmeye calisin..
suanda bedeninizde bi can olusuyor,o minigin hayata tutunmasina yardimci olmak icin Allah sizi secti.butun kalbimle inaniyorum ki binlerce melek bu mucizenin meydana gelmesi icin etrafinizda donuyor..bol bol dua edin,hamilenin duasi kabul olur derler.
sevgiyle kalin..