çok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...