Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar 19 haftalık hamileyim. Karın bölgemin alt kısmı ağrıyor normal mi ? Bu arada 3 kilo aldım çok mu sizce?
amin canım inş. Geçti çok şükür bide bebek kıpırdamaya başladı mutluyum çok şükür. ortalama aynı zamanlarda doğum yapcaz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Haklisin canim kimse bilemez kim ne derse desin cok hassasiz hersey aklimiza takiliyo ne yapalim elde degil Allah yardim etsin hepimize gectimi agrilarin nasil oldu
içimde kelebek var gibi. bazıları geç hissedermiş. sen ondan hissedemiyosundur belki. Allah yardımcın olsun. Ben çok zor günler geçirdim günlük iğne de kullanıyorum. Yeni düzeliyorum en ufak ağrı bile tedirgin ediyo.. Allah şifa versin sıkma canını dua etAmin canim benimde bi kac gundur kasiklsrimda batma oluyo zaten idrar yolu enfeksiyonu var korkuyorum valla gecen cumada hastanedeydim tansiyonu. Dusttu bayilmisim zor bi hamilelik geciriyorum kuzum bebegin nasil hissediyorsun ben anlayamiyorum hala:)
bende ailemden uzağım. kan pıhtılaşması var. bu yüzden bir düşük yaptım. 2. hamileliğimde iğneye başladık. yeni düzeldim. sende sıkma canını çok düşününce aklına bi sürü şey geliyo. iyi şeyler düşün. ben öyle yapıyorum. yapmaya çalışıyorum diyelim :)Psikolojom cok bozuldu ailemden uzagim yanlizim gun boyu esim gelene kadar dusunecek cok vaktim oluyo yani canim ne icin kullandin igneyi
amin inş. kocaelindeyim canımAllah yardimcimiz olsun bebeklerimize saglik omur versin canim tek tesellimiz onlar nerdr ikamet ediyorsun
normal degıl bu agrıu korkutmak ıstemem ama bende de olmustu ve rahım boıyumun kısaldıgını bebegın alt batına yerleşip dusmeye basladıgını öğrenmıstım acıl serklaj yapıldı ama 6 hafta sonra kaybettım bu haftalarda karın agrısı onemlı normal randevunuzu beklemeden dra koşmalısınız kormayın muhtemelen sorun yoktur ama bu haftalarda kasık agrısı onemlıııııBayanlar 19 haftalık hamileyim. Karın bölgemin alt kısmı ağrıyor normal mi ? Bu arada 3 kilo aldım çok mu sizce?