19. haftamın içindeyim bebeğimin kafası vajina tarafında yani aşağıda yardım

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
ultrasonda rahim açılması yada uzunluğunda bi sıkıntı yoktu pozisyondandır dedi dr bikaç güne değişmiş olur dedi ama ben korkuyorum çünkü böle sanki kasılma gibi bişiler de hissediorum ama bebek hareketleri midir bilmiorum kasılmanın nasıl bişi olduuuna baktım da ona benzio ama dr normal dedi rahim ağzında açıklık yok uzunluğu da iyi dedi önemli olan bu dedi sizce durum nedir tecrübeliler yarıdm

canım panik yapma doktoruna güven bence. panikledikçe bebek de etkilenir. için rahat etsin die başka bi doktora daha görün istersen.

canım benimkide erken döndü.ve başı çok aşağıdaydı doktor hiçbir problem olmaz dedi.bende aynen senin gibi tedirgin oldum her hareketinde çıkıverecekmiş gibi gelirdi.doktor o daha ne pozisyonlar değiştirecek sen merak etme herşey yolunda dedi çok şükür şu ana kadar bir problem çıkmadı ve her giidşimde başka bir yönde.:) takma kafana doktor bir tehlike görse mutlaka önlem alırdı

cnm bnm bebeimde baş aşağıydı her gittiğimde değişmiş oluo..keşke hep baş aşaı dursa değişmeden en son 26 haftalıktı gittim ters dönmüş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor..ama devamlı değişiyodu..inş aşağı döner benimkide normal doğum istiorum çünkü..:) kötü bişey değil yani devamlı dönüp duruolar,hele ki hareketliyse :)..14 haftalıkken ultrason incelemesinde dönmüştü benimkisi :)))

Back
X