19 mayıs kutlaması ve eşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar kusura akmayın yazamadım bılgısayar dondu.neyse sorunum aslında sorum var benım esım lise öğretmeni ve 19 mayıs kutlamalrı için çocukları hazırladı bu aksam 18 mayıs evde yok suan cunku neymıs 19 mayısı 18 mayıs aksamı da okulda kutlayacaklarmıs ben hıc duymadım 19 mayısın aksam kutlandığını siz duydunuz mu.kafayı yıyeceğim akşam akşam kutlamamamı olur.kaymakamlıkta oalcak dedi

Bulundugum ilde hep gece kutlanır :/

Vali o şekilde hazırlatıyor programı.

Şüphelenecek bir durum yok bence :1:

ilçelerde böyle şeyler olabilir.büyük ihtimalle kaymakamlık bir kutlama programı düzenlemiştir ve eşinizde ona katılmak mecburiyetindedir.hem kendinizi hem de onu strese sokmayın daha fazla.bunlar olağan şeyler.zaten bu saate kadar yorulmuştur bir de siz üstüne gitmeyin.emin olun o da bayılarak durmuyordur orada.

Evet duru, akşam kutlamasıda var.

Ankara'dayım..Burada da bir kültür merkezinde saat 20:00 de başladı kutlamalar.. Bildiğim bazı özel okullar katıldı bu davete.

Geçen senede böyleydi. Başka yerlerde de olduğunu düşünüyorum.

Bazı zamanlarda da provalar yetişmiyor ve akşamlarıda devam ediyor öğrenciler.

Eşinizin böyle bir konu için yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

Eşinizi tanıyorsunuz; sizce yok mu böyle bir kutlama ?

7 yıllık öğretmenim 19 Mayıs kutlamalarının akşam olduğunu hiç duymadım.Yalnız törende bir tiyatro gösterisi varsa onu çalıştırmak için gitmiş olabilir.

ilçelerde 19 mayıs dan bir gün önce yemek veriliyor kaymakamlıkta

ve provaları pekiştirmek adına birgün daha çalışılıyor eşiniz neden yaşlan söylesin

düşünme böyle şeyler güvenmelisin eşine hamişsin duygusal düşünüyorsun:50:

benim lise zamanında da akşamları stadyumda 19 mayısta kutlanır, 18 mayıs ta ise dediğiniz gibi okul yada kaymakamlık vs oralarda kutlanırdı.. 19 mayıs herkes stadyumda olacağı için 1 gün önce ufak kutlamalar yapılırdı.. bence telaş edilecek bir durum yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X