19 Mayıs Üniversitesi hakkında bilgisi olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

g090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
2.372
1.131
173
Ankara
Arkadaşlar samsunda tedaviye başlayacak bir arkadaşım için 19 mayıs üniversitesini araştırıyorum. Bilgi ve tecrübe sahibi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar samsunda tedaviye başlayacak bir arkadaşım için 19 mayıs üniversitesini araştırıyorum. Bilgi ve tecrübe sahibi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,
ben 19 Mayıs Üniversitesinde Tüp Bebek Biriminde Prof. Dr. İdris Koçak'a gittim. Çok memnun kaldım. Şuan 33 haftalık hamileyim. Eğer arkadaşınız çalışan veya memur ise devlet kurumu olduğu için devlet ödeneği de var. İlaçlarını da raporlu alabilir. Dolayısıyla çok uygun bir maliyete gelir. Ben şimdiye kadar olan denemelerimi İstanbul'da özel merkezlerde yaptırdım. Kıyasladığımda hem çok pahalıya ve zaman kaybına neden olmuş. Ayrıca burada yaptırmak gereksiz zaman ve para kaybının önüne geçmek demek. Tabii ki her şeyden önce Allah'ın izni ile inşallah arkadaşınızın çocuk özlemi son bulur. Ben kesinlikle Prof. Dr. İdris Koçak ve ekibini tavsiye ediyorum. Allah yüzlerini daima güldürsün. :)

çok teşekkürler, az kalmış Allah sağlıklı evlat nasip etsin size

Back
X