19.ncu haftama girdim 2 kilo aldim sizce normal mi.?

minikbebegim9640

13.04.20🙏👪❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
3.169
4.553
63
45 kilo ile hamile kaldım 3ncu ayima kadar hiç kilo almadım bulantılardan belki dedim şimdi 19ncu haftamdayım bulantılarım çoktan bitti ama belimdeki genişlemeden başka değişen birseyim yok ama bebeğin kilosuna da Iyi diyorlar ben. Kilo almamış olmam normal midir neden kilo alamıyorum.

Bebegin hayirli olsun canim. Zayif hamile kalmissin sonraya dogru yani 5. Aydan sonra alirsin kilo merak etme bebegin aliyorsa sorun yok bende 5.5 ayima kadar 2.5 kilo almistim

Bebegin hayirli olsun canim. Zayif hamile kalmissin sonraya dogru yani 5. Aydan sonra alirsin kilo merak etme bebegin aliyorsa sorun yok bende 5.5 ayima kadar 2.5 kilo almistim
Sagol inşallah hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız. Karnım büyüdü top gibi eşim kızıyor kilo almadın bebeğe zararlıdır diye

Ben de aynı,ilk hamileliğimde 8 kilo aldım hepsini verdim dopumda
Nor
Ben de aynı,ilk hamileliğimde 8 kilo aldım hepsini verdim dopumda
Doğum zor mu oldu peki kaç kiloyla hamile kaldın. Zayıf olunca zor doğum mu yaparım acaba. Yemem de çok iyi oturunca yarim ekmek yerim bazen 1 ekmeğe yakın bile yiyorum

Sagol inşallah hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız. Karnım büyüdü top gibi eşim kızıyor kilo almadın bebeğe zararlıdır diye
Benimde esim bana sen nasil 7 aylik hamilesin diyip duruyo disarida kocaman gobuslu hamileleri gorunce hic 7 aylik hamile gibi durmuyorum da ama bebisimin gelisimi 5 gun onden gidiyo masaAllah diyelim onemli olan annenin degil bebegin gelismesi ve kilo almasi kendi kilona cok takilma bebek aliyosa

benım bünyem hamıleyken hemen alıyor ,
boş gebelıkler yüüznden fazladan kaç kilo aldım hep ,

şaka biryana maşallahhh fazla kilo alma tabii ama kilo alacam diyede yemegını kısma canın ne istiyorsa ye
Yok yememden kısmıyorum zaten kilo alırım diye korkmuyorum almıyorum diye korkuyorum zayıfken doğum zor olur diyenler var

Benim de eşim diyor bi sana bak bi koca göbeğine diyorzayıfsın zor doğum yaparsın diyenler çok ne kadar doğru bilemiyorum yemem çok çok iyi ama kilo alımı yok bende anlamiyorum

Benim de eşim diyor bi sana bak bi koca göbeğine diyorzayıfsın zor doğum yaparsın diyenler çok ne kadar doğru bilemiyorum yemem çok çok iyi ama kilo alımı yok bende anlamiyorum
Aksine zayiflar daha kolay dogum yapar hatta bunu gecen gun bi dr videosunda izlemistim anne ne kadar kilo alirsa hamilelikte bu kilo vucuduna dagilir ve bebegin cikacagi alanda yaglanir kilodan dolayi ve bebegin cikmasi zorlasir diyodu normal dogumu anlatirken

Ben 38.haftamdayım toplam 7 kilo aldım canım kızım 3.350 şuanda ve gelişimi çok iyi 6.aya kadar hiç kilo almadım hatta bulantılardan ötürü verdim ama bebeğin gelişimi önemli bu durumda eğer ki bebeğin kilo alıyorsa senin kilo alıp almaman çok sıkıntı değil hatta çok ağır olmaman doğum sonrası için daha bile iyi vücudun çok çabuk toparlar canım canını sıkmamaya çalış bu şekilde düşünüp sağlıksız kilo alma yine sağlıklı beslenmeye çalış

Inşallah yani pek inanmak istemiyorum zaten eşimin çevresi diyor bunu da sadece zayifligimdan dolayı yada maksatları benim kilo almam

Oyledir umarım bebeğin kilosunu kaçıncı ayda dediler size peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…