- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Sagol inşallah hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız. Karnım büyüdü top gibi eşim kızıyor kilo almadın bebeğe zararlıdır diyeBebegin hayirli olsun canim. Zayif hamile kalmissin sonraya dogru yani 5. Aydan sonra alirsin kilo merak etme bebegin aliyorsa sorun yokbende 5.5 ayima kadar 2.5 kilo almistim
NorBen de aynı,ilk hamileliğimde 8 kilo aldım hepsini verdim dopumda
Doğum zor mu oldu peki kaç kiloyla hamile kaldın. Zayıf olunca zor doğum mu yaparım acaba. Yemem de çok iyi oturunca yarim ekmek yerim bazen 1 ekmeğe yakın bile yiyorumBen de aynı,ilk hamileliğimde 8 kilo aldım hepsini verdim dopumda
Doğuma zararı olur diye korkuyorum7 haftalıkken 2 kilo almıştım kızzzzz
maşallahhh ne güzel işte
Doğuma zararı olur diye korkuyorum
Benimde esim bana sen nasil 7 aylik hamilesin diyip duruyo disarida kocaman gobuslu hamileleri gorunce hic 7 aylik hamile gibi durmuyorum daSagol inşallah hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız. Karnım büyüdü top gibi eşim kızıyor kilo almadın bebeğe zararlıdır diye
Doğumum çok kolay oldu normal doğum,bebek 3200 doğduNor
Doğum zor mu oldu peki kaç kiloyla hamile kaldın. Zayıf olunca zor doğum mu yaparım acaba. Yemem de çok iyi oturunca yarim ekmek yerim bazen 1 ekmeğe yakın bile yiyorum
Yok yememden kısmıyorum zaten kilo alırım diye korkmuyorum almıyorum diye korkuyorum zayıfken doğum zor olur diyenler varbenım bünyem hamıleyken hemen alıyor ,
boş gebelıkler yüüznden fazladan kaç kilo aldım hep ,
şaka biryana maşallahhh fazla kilo alma tabii ama kilo alacam diyede yemegını kısma canın ne istiyorsa ye
Benim de eşim diyor bi sana bak bi koca göbeğine diyorBenimde esim bana sen nasil 7 aylik hamilesin diyip duruyo disarida kocaman gobuslu hamileleri gorunce hic 7 aylik hamile gibi durmuyorum daama bebisimin gelisimi 5 gun onden gidiyo masaAllah diyelim onemli olan annenin degil bebegin gelismesi ve kilo almasi kendi kilona cok takilma bebek aliyosa
Çocugun kilosunu hamile iken kaçıncı ayda söylüyorlarDoğumum çok kolay oldu normal doğum,bebek 3200 doğdu
Aksine zayiflar daha kolay dogum yapar hatta bunu gecen gun bi dr videosunda izlemistim anne ne kadar kilo alirsa hamilelikte bu kilo vucuduna dagilir ve bebegin cikacagi alanda yaglanir kilodan dolayi ve bebegin cikmasi zorlasir diyodu normal dogumu anlatirkenBenim de eşim diyor bi sana bak bi koca göbeğine diyorzayıfsın zor doğum yaparsın diyenler çok ne kadar doğru bilemiyorum yemem çok çok iyi ama kilo alımı yok bende anlamiyorum
Inşallah yani pek inanmak istemiyorum zaten eşimin çevresi diyor bunu da sadece zayifligimdan dolayı yada maksatları benim kilo almamAksine zayiflar daha kolay dogum yapar hatta bunu gecen gun bi dr videosunda izlemistim anne ne kadar kilo alirsa hamilelikte bu kilo vucuduna dagilir ve bebegin cikacagi alanda yaglanir kilodan dolayi ve bebegin cikmasi zorlasir diyodu normal dogumu anlatirken
Oyledir umarım bebeğin kilosunu kaçıncı ayda dediler size pekiBen 38.haftamdayım toplam 7 kilo aldım canım kızım 3.350 şuanda ve gelişimi çok iyi 6.aya kadar hiç kilo almadım hatta bulantılardan ötürü verdim ama bebeğin gelişimi önemli bu durumda eğer ki bebeğin kilo alıyorsa senin kilo alıp almaman çok sıkıntı değil hatta çok ağır olmaman doğum sonrası için daha bile iyi vücudun çok çabuk toparlar canım canını sıkmamaya çalış bu şekilde düşünüp sağlıksız kilo alma yine sağlıklı beslenmeye çalış
Oyledir umarım bebeğin kilosunu kaçıncı ayda dediler size peki
O zaman bana da az kaldı daha çok küçük 19.ncu haftadasın diyor doktorum demek ki o zaman tam bir şekilde büyümüş oluyor24.haftadan itibaren doktor söylemeye başlamıştı canım
O zaman bana da az kaldı daha çok küçük 19.ncu haftadasın diyor doktorum demek ki o zaman tam bir şekilde büyümüş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?