19 temmuz çatlatma iğnesi olan arkadaşlar var mı benim gibi ? ( Pco . Letu. Ovitrelle)

İnşallah Allah hayırlısıyla sevindirir bizi 🤲 test falan yaptınız mı. Belirti oluyor mu acaba bu günlerde hiç bilmiyorum? Bilginiz varmı
Şubat ayında bir kez daha denemiştim o zaman çok test yapmıştım insan psikolojik olarak çok kötü oluyor o yüzden bu sefer sadece günümü beklicem belirti olarakta henüz sadece iğnenin ağrılar var siz de bir şey var mı

Şubat ayında bir kez daha denemiştim o zaman çok test yapmıştım insan psikolojik olarak çok kötü oluyor o yüzden bu sefer sadece günümü beklicem belirti olarakta henüz sadece iğnenin ağrılar var siz de bir şey var mı
Anladım . Ben iğne kullanmadım. Letu diye bir hap femera özelliğinde galiba. Benim belirtimde iğneyi vurduktan birkaç gün sonra o sıralar karnım agrimisti. O kadar. Siz ne iğnesi oldunuz yumurta büyütme sanırım dimi

Ben Haziran'da Klomen çatlatma iğnesi kullandım maalesef olumsuz oldu bu ay adet olmayı bekliyorum Aşılama yaptırcam kısmet olursa bakalım.

Back
X