Çatlatma iğnesi

Akıntı benimde hep var da ama ben şu an acayip şekilde gögüs ve kasık ağrısı çekiyorum oldum olacam gibi hamile değilimdir olsam bu kadar ağtı hissetmem heralde
Adetinize kaç gün var test yaptınız mı ?
Benim önceki kürtaj olduğum gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu adet günüm yaklaşınca kasık ağrım başladı bende gelcek diye düşündüm ama gelmemişti gecikmenin 4. Günü test yapmıştım o zaman çıkmıştı

Adetinize kaç gün var test yaptınız mı ?
Benim önceki kürtaj olduğum gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu adet günüm yaklaşınca kasık ağrım başladı bende gelcek diye düşündüm ama gelmemişti gecikmenin 4. Günü test yapmıştım o zaman çıkmıştı
Yani normalde adet tarihim bu pazar ama çatlatma iğnesine göre hesaplarsak dün yada bugün olmam gerek. Geçmiş olsun çok🥹 hiç hamile olmadım bilmiyorum ki ayırt edemiyorum

Yani normalde adet tarihim bu pazar ama çatlatma iğnesine göre hesaplarsak dün yada bugün olmam gerek. Geçmiş olsun çok🥹 hiç hamile olmadım bilmiyorum ki ayırt edemiyorum
Çok teşekkür ederim🥹 çatlatma iğnesinden sonra beklenen günden erken mi geliyor normalde nasıl oluyor bende onları hiç bilmiyorum

Back
X