- 27 Ekim 2022
- 80
- 17
- 18
- 34
- Konu Sahibi esmaasamsun
Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben henüz test yapmadım yapmaya da korkmuyor değilim çokta merak ediyorum bakalım.Ben 18 inde oldum negatif malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben henüz test yapmadım yapmaya da korkmuyor değilim çokta merak ediyorum bakalım.Ben 18 inde oldum negatif malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun..Ben Haziran'da Klomen çatlatma iğnesi kullandım maalesef olumsuz oldu bu ay adet olmayı bekliyorum Aşılama yaptırcam kısmet olursa bakalım.
Aşılama yapacağım bu ay ama hep diyorlar aşılama olunca kalp durması çok oluyor bebekte tekrar çatlamaya devam mı etsem bilemedimHayırlısı olsun hakkınızda. Ben henüz test yapmadım yapmaya da korkmuyor değilim çokta merak ediyorum bakalım.
Öylemi hiç duymamıştım niyeki acaba öyle oluyormuş. Allah korusun tabiki bilemeyiz yinedeAşılama yapacağım bu ay ama hep diyorlar aşılama olunca kalp durması çok oluyor bebekte tekrar çatlamaya devam mı etsem bilemedim
Bilmiyorum mfk mi aşılama mi yeni bir doktor mu kafam baya karisikÖylemi hiç duymamıştım niyeki acaba öyle oluyormuş. Allah korusun tabiki bilemeyiz yinede
Sabah normal gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Adet günüme de 2 gün var. Kan versem daha mi net çıkar . Bilginiz varmı.Evet ilk günden beri gebelik testi yapıyorum ve ilk gün gayet koyuydu ikinci çizgi,her geçen gün biraz silindi, bugün hiç yoktu neredeyse. İğne etkisi bitmiş tanımı yapabiliyoruz bu durumda
Bence artık belli olur, kan verinSabah normal gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Adet günüme de 2 gün var. Kan versem daha mi net çıkar . Bilginiz varmı.
Verdim bakalım. İnşallah hayırlısıBence artık belli olur, kan verin
Siz hangi ildesiniz. Ben daha önce iki tüp bebek yaptim. Başarısız oldu . Şimdi de işte yumurtalık takibi deneyim dedim. Kız kardeşim de polikistikover o da bu şekilde hamile şuan. Ondan esinlendim inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı ..Bilmiyorum mfk mi aşılama mi yeni bir doktor mu kafam baya karisik
Şanlıurfa siz hangi ildesinizSiz hangi ildesiniz. Ben daha önce iki tüp bebek yaptim. Başarısız oldu . Şimdi de işte yumurtalık takibi deneyim dedim. Kız kardeşim de polikistikover o da bu şekilde hamile şuan. Ondan esinlendim inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı ..
Samsun bizdeŞanlıurfa siz hangi ildesiniz
Gonal f başladık bugunSamsun bizde
Çıktı mı sonucunuzVerdim bakalım. İnşallah hayırlısı
Sağlık ocağında vermiştim sabah . Öğleden sonra çıkar demişlerdi ama göremedim e nabizda.Çıktı mı sonucunuz
Ben akşam verdim 1 buçuk saat sonra çıkar dediler. 0.1 çıktı 11. günde, burada pozitif dönmez zaten. Bu ay gitti yaniSağlık ocağında vermiştim sabah . Öğleden sonra çıkar demişlerdi ama göremedim e nabizda.
Anladım. Hayırlısı buymuş diyelim..napalim.Ben akşam verdim 1 buçuk saat sonra çıkar dediler. 0.1 çıktı 11. günde, burada pozitif dönmez zaten. Bu ay gitti yani
Benim de 0.1 olmadı yani yine . Nasip hayırlısı diyelim. Diğer aylara ..Ben akşam verdim 1 buçuk saat sonra çıkar dediler. 0.1 çıktı 11. günde, burada pozitif dönmez zaten. Bu ay gitti yani