- Konu Sahibi Halikarnas
-
tiryakilerin işi zor hem de çok zor...."sigarayı bırakın" gibi abuk bir laf etmeyeğimlmaz: duacınızım:Saruboceq:
özümüm ortalarda yok değil mi:sm_confused: o gelmeden ben tüyeyim
tiryakilerin işi zor hem de çok zor...."sigarayı bırakın" gibi abuk bir laf etmeyeğimlmaz: duacınızım:Saruboceq:
özümüm ortalarda yok değil mi:sm_confused: o gelmeden ben tüyeyim
yaaf bende bir içmeyen olarak yandan duman gelmesi kadar kötü bieşy yok canımcımsositosositoya peki biz tiryakilerin hali ne olacak sigara içmeyenlere sokaga çıkma yasagı getirilirse daha iyi olmazmı acep..bizde rahat rahat heryerde tüttürsek ...
ayy ne güzel olur valla temiz temiz hava çekmek ya.biz içmeyenler için gayet gzel bir karar ama içenler ve acaayip tiryaki olanlar var özümbüş mesela burdan bildigim.ama lütfen bırakmaya calısın kızlar nolur ya daha fazla hayatta kalmak için.ha içmeyenlerin garantisi var mı yok o ayrı bi mevzu laelaelaelaelaevalla bi sigara kullanmayan olarak çoook ama çok sevindim artık yemeğimi tatlımı gölgeliğin altında oturduğum çaybahçesindeki çayımı allah çok şükür yan taraftan gelen dumanla boğulmadan zevkle içecem ve yiyyecem inanın içmeyenler için çok rahatsız edici bi durum diyemiyosundaki arkadaşım duman bana geliyo başka tarafa üfürkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis inşallahdevlet azmetti millete kökten sigarayı bıraktıracak:roflol:
valla bi sigara kullanmayan olarak çoook ama çok sevindim artık yemeğimi tatlımı gölgeliğin altında oturduğum çaybahçesindeki çayımı allah çok şükür yan taraftan gelen dumanla boğulmadan zevkle içecem ve yiyyecem inanın içmeyenler için çok rahatsız edici bi durum diyemiyosundaki arkadaşım duman bana geliyo başka tarafa üfürkaydirigubbakcemile3
yasak bu gece 12 de başlıyor değil mi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?